• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    ska strax åka o jobba, hoppas på det bästa med min helg själv med min son!
    skriver sen hur allt går!

    hopps ni alla får en bra dag!

  • Anonym

    jag fick iväg ett sms när jag var på jobbet idag så jag är ENSAM hemma med min son nu hela helgen! :)

    skrev att jag behövde det pga att min son fortf är sjuk, o att jag har så förbannat ont i magen, vilket jag har (börjar misstänka stress igen)..
    fick till svars ett "oki", o började undra varför han tog det så lätt... så skrev han att hans äldsta dotter blev ledsen, men att han fick muta henne med o hyra film, o så tyckte han det var synd att det inte blev någon påskmiddag.. os å skrev han "o då får du snacka med killarna ensam"

    han litar alltså inte på mig...
    sen kom jag hem o vi typ möttes i dörren, o han drog upp att han tyckte det var synd att det inte blev någon påskmiddag för han hade sett fram emot det, o att jag borde sluta stressa så mycket, o att han kunde förstå om jag var stressad över huset o min ekonomi, men han kunde inte förstå att jag var stressad över firmaräkningarna, o att jag skulle sluta va orolig över det!

    sen så var han även tvungen att KOLLA i bilen om bensinkortet låg där, vilket det inte gjorde (hade tagit ut det innan jag kom hem för att han inte skulle kunna tanka på det o göra det värre för mig), men då kom han in o frågade vart jag hade lagt KORTEN (alltså både benisnkortet o firmans kontokort), o jag fick komma med en dålg undanflykt om att jag hade "glömt" lägga ur det efter jag tankade på vägen hem...så fick han det med sig..

    sedan kom det ett sms från honom efter han hade åkt, där han skrev "ha så kul med den som kommer ikväll"

    han litar inte ett dugg på mig!!!!

    ska njuta av min ensamtid med sonen nu, kolla på en film o mysa, o så föröksa se om min magvärk går över!

  • Anonym

    har ingen kontakt med hans ex.. kan säkert ta kontakt med henne om jag vill, men då, om killen skulle få veta det, skulle det nog bli ett helvete hemma!
    vi kollade hennes facebooksida, men han sa åt mig att inte kolla där utan att han iså fall sagt att det är ok!
    han blev även väldigt bestött när hon på sin sida hade skrivit att hennes nya kille var hennes "livs kärlek", det reagerade han hårt på.

    ska fika lite nu  o ringa min mamma!

  • Anonym

    gjorde ett test o se om han svarade om jag ringde, visste att något av följande skulle hända: antingen att mobilerna var avstängda eller att dom var påslagna men han inte svarade...
    båda mobilerna var avstängda!

    eftersom han gav mig "dåligt samvete" innan han åkte genom o säga att han hade sett fram emot påskmiddagen, att hans äldsta dotter grät, o sen försöka "lugna ner" mig genom o säga att jag inet ska stressa så mycket..
    sen smset där han skrev "ha så kul med den som kommer ikväll"


    sen stänga av mobilerna måste ju betyda att han då vill att jag ska må dåligt över att jag ville va ensam hemma över helgen, men tror även det handlar om att han är svartsjuk, även om han själv påstår att han inte är det!

    förstår inte hur jag kan/kunnat va så jävla blåögd! känns verkligen som tomma ord allt som kommit från hans mun, allt känns så jävla fejkat!

    nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskade son, o sova! hoppas på sol imorgon!

  • Anonym
    Anonym (dead end) skrev 2010-04-03 11:22:15 följande:
    Han är inte svartsjuk, han är med rätta rädd att du genomskådat honom och att du är påväg att dra (fly). Och när du gör det? kommer det antagligen att bli värre en tid (fagra löften, manipulation, känslomässig och ekonomisk utpressning, lögner, hot och även i vissa fall våld, iaf verbalt). Men med tanke på att ni haft en så kort relation så kommer det antagligen bli relativt smärtfritt. Förutastt att du är redo för en clean cut? För att det känns fejkat beror antagligen på att det är just det, tyvärr.

     


    så du tror inte att han är svartsjuk? han visar "symtom" på det väldigt tydligt iaf.. o han erkänner en stund senare att han blir det av vissa saker (tex att killar skriver till mig, VÄNNER alltså).


    tror du han förstår att jag genomskådat honom? o därför gör som han gör? blir intressant o se hur han är mot mig på måndag när han kommer hit igen!

  • Anonym
    Anonym (dead end) skrev 2010-04-03 15:05:10 följande:
    Eller symptom på kontroll? Nu är det manliga vänner (det är inte "gullig svartsjuka" att han inte vill att du ska ha manliga vänner, det är i mina ögon mkt suspekt!). Men när det även börjar gälla kvinnliga vänner, och familjen, är när du verkligen ska börja dra öronen åt dig, om inte förr! Vanligt är också en intensiv inledning, umgås jämt (så att du får så få sunda influenser som möjligt), flyta ihop snabbt och (gud förbjude) bli gravida. Ja jag är frispråkig då jag vet att folk gör som de vill/måste i slutändan iaf. Om inte för din egen skull så tänk iaf både en och två gånger innan du drar in din son i något som kan visa sig svårt att ta sig ur. Miss CeeDen var bra, mindgame-verktygslåda 

     


    intensiv inledning, oooo ja!
    träffades första gången i okt, i typ nov började vi diskutera o starta ett företag o startade det i januari, i dec så sa han väl att han älskar mig första gången, i februari så frågade han om vi skulle förlova oss, sen nån vecka efter det om vi inte skulle flytta ihop... vi har även umgåtts typ konstant sen i okt, ör inte många dagar som vi varit ifrån varandra sen dess..
    o planen var först att vi inte skulle flytta ihop, utan jag skulle bo i egen lägenhet ett tag..sen kom han o sa att det kanske var bäst o flytta ihop, o hur han sa det på var typ "vill du flytta ihop med mig?" o var jättegullig.. höll mig i handen osv..

  • Anonym

    är så jävla sjukt... nu får jag bara känslan av att jag överdriver allt..
    men sen börjar jag tänka efter o så känns det som att han utnyttjar o manipulerar mig!
    jag vet inte ens vad jag vill längre! :(

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-03 21:56:56 följande:
    är så jävla sjukt... nu får jag bara känslan av att jag överdriver allt.. men sen börjar jag tänka efter o så känns det som att han utnyttjar o manipulerar mig! jag vet inte ens vad jag vill längre! :(
    Jag skulle säga att du åtminstone överdriver faran i att lämna honom.
  • Anonym
    Dilemma skrev 2010-04-03 22:30:57 följande:
    låter som en "sol- och vårare" i mina ögon....Han är ute efter pengar o kontroll. Se till o ta bil nycklarna till firmabilen innan du gör slut eller på annat sätt får honom misstänksam, samt givetvis bensin o kontokort....Risken finns ju att han "krockar" eller länsar kortet eller köper massa saker på kredit. varför har du låtit honom få så mkt makt på så kort tid? du känner ju honom knappast eller hur?lycka till nu =)
    tog ju kortet innan han åkte.. men då kollade han efter så bensinkortet verkligen låg i bilen... o då han inte såg det kom han in o frågade vart det var.. skulle kanske kunnat dagt att det ligger i bilen, men jag hade fått rotat igenom hela bilen tills "jag hittat det", så han fick det....
    kontokortet har jag dock kvar hemma, o det kommer jag nog hålla hårt i nu, dock är det ju bara ett vanligt kontokort, o där finns ändå knappt inga pengar!
    är ju bensinkortet som är ett kreditkort, o lär bli intressant o se vad den räkningen kommer bli på!
    med bilen, vi har bara en bil, o det är "firmabilen", o närjag tänker efter så har han ju redan sagt nått i stil med att den blir mer hans bil sen när han "betalat in" på den.. (vi leasar den).. men hittills har han ju inte betalt nått på någon räkning i firman.. så det går jag nog inte på!

    om jag det visste, hur han kan fått så mycket "makt" över mig... jag litade väl blint på allt han sa...
Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?