• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    fy fan säger jag bara!

    bestämmde med min mamma att hon ska komma ner nästa helg, o berättade det då för min kille, o han blir skitsur för att jag förstör hans helg nu! han hade lovat sin dotter att dom skulle åka iväg under helgen o hitta på något o att det nu ju inte går eftersom jag ville ha bilen...
    men vadå, då kunde han sagt att han skulle hitta på något, men nä, jag fick skit för det istället!

    så börjar han sura om att han ska åka till sig redan imorgon, o att han får ta taxi o hämta sina barn på måndag, eller gå med dom..

    känns skönt på ett sett att han nu blir sur o "sticker" från mig, men då lär han ju ta med sin firmamobilen o allt.. o det är ju inte så jävla bra..
    sa till honom att han kan åka o hämta sina barn på måndag, o sen skjutsar jag hem dom på torsdag förmiddag (eftersom jag jobbar på ons o måste ha bilen), men det gick inte för sig, o han börjar prata om att vi inte har dom pnegarn för den extra resan som blir (nä, men o åka iväg under helgen till jönköping har dom råd med, o som om han ändå skulle betala nått på bensinräkningen), o att han måste lämna ungarna på dagis kl 08 på måndagen efter..
    (som om det egentligen är mitt problem, tänk om mina arbetstider tex skulle ändras snabbt nu, eller vad som helst skulle hända).

    blir galen på denna människa!
    tror nog han börjar se att det nog kanske inte är så jävla bra mellan oss.. iaf den känslan jag fick när han sa at han skulle åka redan imorgon.. flörst sa han att han skulle åka söndag eller måndag med buss, men sen så ville han åka redan imorgon!
    vet inte om jag ska skratta eller gråta..
    börjar kanske tro han börjat "avslöja" mig, men hoppas inte det.

    o han ska fan lämna kvar firmamobilen här.. får föröska att verkligen trycka på att jag måste ha den för att ringa massa viktiga samtal på måndag (o man ringer ju gratis från den mobilen)

  • Anonym

    mamma säger att han nu bara vill få mig att få dåligt samvete, o ja, det är väl förmodligen så han vill få mig o känna, att jag förstört hans helg med sina barn! (ofta han trycker på sina barn)


     


    o som det känns nu kan han dra åt helvete rent utsagt, o så kan jag o mamma åka till honom på hlegen o dumpa hans saker, så kan han stanna där sen!
    den känslan har jag nu, får hoppas den fortsätter vara så också.. men är väl rädd att det kommer komma en kärleksförklaring, eller som han ofta gör, ignorerar att nått har hänt o fortsätter som "vanligt".


     


    en intressant sak som hände idag, vi kom in på hus, o jag började berätta om mitt barndomshem, som vi åkte förbi för några veckr sen när vi var på skidresa i fjällen, men då har han som vanligt inte lyssnat när jag berättade vart det låg när vi åkte förbi o berättade... men när vi åkte förbi hans barndomshem, då skulle det predikas o pratas o jag ska minnas allt han sagt!
    men så fort jag säger nått, då lyssnar han inte!

    nu ska jag gå o läggamig så jag orkar upp imorgon o jobba!

  • Anonym

    japp mamma kommer ner o stöttar,o jag hoppas verkligen jag kommer fortsätta va upprörd/arg/förbannad på honom fram tills dess.. känner ju liksom bara "dra åt helvete" hela tiden just nu, vilket ju är bra!
    men är rädd det ska komma en sån där "kärleksförklaring" o jag trillar dit igen :/ men ska verkligen försöka va stark, o jag vet ju innerst inne hur det ligger till!

    bensinräkningen kom idag på 3700kr, som ska va betald i mitten av april..kul!
    dessutom var det ca 150kr som var handlat annat för, dva tobak, tidning, "servering"/kiosk... ja vem tror ni det är?
    så han använder med andra ord det kortat till sånt...


    har även pratat med mitt ex lite idag om hela situationen, o han verkade ändå ok med att "sammarbeta" lite.. kan nog va smart att han vet om vad som händer.. om inte annat för våran sons skull!


     

  • Anonym

    När du gör slut kommer han att försöka intala dig att han ska bättra sig, han kommer fråga vad han gjort för fel och att han ska göra allt för att skärpa sig, för han "älskar ju dig så mycket och kan inte leva utan dig". Försök att ignorera skitsnacket och stå på dig. Var rakt på sak och försök att inte lyssna på det han säger, för det är bara skitsnack. Bästa vore om du gjorde slut via sms/mejl och sen inte svarade när han ringer , som jag gjorde. Det funkade men var svårt att inte svara när han terrade mig med telefonsamtal och sms. Men jag fick ha is i magen. hejar på dig! Kom igen, du klarar detta!

  • Anonym

    precis, tror också det är det lättaste, att jag dumpar honom på det "dåliga" settet, alltså via sms eller liknande!
    o blri nog lättare med min mammas hjälp o stöttning också! är ju dock veckan efter hon åkt hem som kanske kommer bli ett helvete, för då är killen barnledig, o kommer förmodligen åka hem till mig för att ta ett snack med mig...

    hoppas verligen min plan jag skrev om i inlägg 218 tror jag det var, kommer gå fullt ut! för det är det jag känner skulle va det lättaste o kunna avsluta detta!
    men jag vet att jag måste ta mig ur detta, o det illa kvickt!
    hoppas bar det inte kommer bli allt för jobbigt efteråt bara.. men det vet jag det kommer bli! :(

    hoppas på någelunda stöttning från jobbe också, för lär nog bli lite problem med mina jobbtider o sonens tider på dagis.. o kanske lika bra o berätta så dom vet! (ingen som ka hämta min son på dagis två dagar varannan vecka, om inte jag får mitt ex o hjälpa mig)


     


    nu ska jag gå o lägga mig o föröksa läsa ut "Boven i mitt drama kallas kärlek".

  • Anonym

    detta med om ifall mitt ex kan hämta sonen två av dagarna i veckan beror lite på hur han sjkälv jobbar dom veckorna.. dock kommer jag få ett nytt schema om ca 1 månad, så ska se om jag kan lyckas få så det går ihop sig med hämtningen på min vecka..
    dessutom så tycker nog mitt ex det är mitt "problem", då jag stod stenhårt fast vid en sån sak för nån månad sen o han hade väldigt stora problem o hämta sonen en dag, men nu börjar jag se även det som nått som min kille manipulerade mig till :(
    (sonen blev hämtad av sin pappa kl 22 på kvällen på dagis, elelr rättare sagt hos dagbarnvårdare).

    hur som, dagarna går o det börjar närma sig nästa vecka.. börjar vackla lite nu.. vågar jag, kommer jag klara detta, är det verkligen rätt osv..
    som igår kväll fick jag då denna "kärleksförklaring" via sms (jag hade gått o lagt mig o läst en bok då han skickade ett sms).
    han skrev hur mycket han "älskar mig, o att han längtar tills vi flyttar ihop o förlovar oss" o sen att han har märkt på mig att det blivit annorlunda mellan oss (men som om han verkar tagit tag i det då, o föröskt göra det bättre, icke), att jag knappt vill ha sex längre att jag är frånvarande i sinnet, o att det känns som att jag inte vill va med honom, o att han hoppas att han har fel i det.. Väldigt mycket om sex också.. som om det var det viktigaste för honom egentligen...

    o när jag då inte svarade på hans lilla kärleksförklaring o sa att han hade fel, då fick jag ett til sms om att "oki då vet jag eftersom du ej skrev tillbaka vilket du alltid gör om de ej stämmer"
    vad ska man säga??

    jag låg i sängen o försökte varva ner för o sova, är förkyld o känner mig inge pigg.. tror han att jag orkar börja diskutera det där kl 23-00 på natten?


    om han nu bryr sig så mycket om mig, varför gör han inget som jag skulle uppskatta då? första jag fick göra när jag kom hem från jbbet igår var o städa upp i köket o diska bort lite disk, o fixa middagen, som han för övrigt inte ens åt tillsammans med mig, utan efter jag hade ätit upp satte han sig framför tvn o åt sin mat!


    sen gnällde han över att jag alltid satt vid min data, men vad fan ska jag göra då? jag får ju knappt inte ens kolla på tv, jo, om jag kollar på det han kollar på...
    o så säger han att han kollar på tv för att jag sitter vid datan, men han sitter alltid vid tvn.. den är på dygnet runt, men då säger han bara att han tycker det är skönt o ha den på så man hör den lite i bakgrunden!
    så vad jag än gör eller säger så vinklar han det till sin fördel, alltid jag som gör fel!


     


    LÄste föresten ut "Boven i mitt drama kallas kärlek" igår, aldrig läst en bok som så mycket stämt in på mig själv! den var iaf bra, o intressant o läsa.

    måste göra mig iordning för jobbet nu, sen väntar väl en vild diskution när jag kommer hem antar jag! jag som inte är ett dugg jävla pigg!
    kom på igår att han håller på o stressar ihjäl mig, kände det när jag kom hem o fick ställa mig vid diskbänken det första jag gjorde.. då fick jag den känslan att det är HAN som stressar mig mest!

  • Anonym

    usch nu börjar jag vackla! fan!


    nu känns det som att jag sitter i en rävsax igen, det kanske inte är så farligt ändå?!?!?!


    varför ska jag känna såhär NU för? imorgon ska jag skjutsa honom hem till sig, o börjar få en jobbig konstig känsla.. igår kom "kärleksförklaingen" o idag har han varit ganska gullig mot mig (köpte glass o godis åt mig för jag är sjuk)...


    det har även ringt två som vill beställa saker från oss..  o nu sitter jag här, när saker kanske börjar kännas bättre.. o velar!
    jag kan ju alltid föröska med firman själv.. men kan bli lite svårt, o kommer inte tjäna lika mycket heller!
    men börjar ju komma igång lite nu.. FAN!

    känner mig kluven, o vet inte hur jag ska våga detta! är som en karusell som snurrar o jag kan inte hoppa av!

  • Anonym

    nyss kommit hem från min dagstripp till killens lägenhet..o har hämtat min son på dagis, så nu är vi hemma själva o myser :)

    släppte ena bomben innan vi skulle åka hem till killen idag, att jag ville ha mobilen kvar här hela veckan, SHIT VA SUR han blev, han började genast säga att då fick jag minsann ta alla viktiga samtal, folk som ringer på anonser, hans kontaktperson på AF (jag fattar inte ens varför han gett ut det nummret till dom, han sa även att jag då fick ringa massa samtal åt honom!
    han sa också att jag skulle uppföra mig proffsigt nmär folk ringer om våra anonser o folk som vill köpa av oss, SÅKLART jag kommer prata ordentlgit då, men återigen, han tror inte på mig för fem öre!

    hur som helst, vi åkte o handlade mat till honom... han handlade o handlade,  han pratade om att han handlade så billigt hit o dit.. jo tjena, jag har knappt råd med nudlar o han handlar grillkött, korv osv osv..
    han handlade väl mat mm för typ 1300kr idag! dock liiiiiiiiiite saker till mig (lite frukt, bröd).

    sen när jag sitter i bilen påväg till mig igen, då ringer han o säger att jag måste kolla efter ett lån på typ 12.000kr imorgon, o jag frågar varför, o då säger han att han hade fått en "räkning/påminnelse" om att han ska betala 17.000kr till sin hyresvärd senast den 21 april, annars åker han ut ur lägengeten den sista april!
    med andra ord, han vill att jag ska ta ett lån så han får ha kvar sin lägenhet eftersom "vi" ju ska bo där! o nu känner jg ju bara att jag inte vill att hans barn ska bo på gatan, o soc kommer ju knappast ge han mer pengar till hyra, för dom har gett han pengar till hyran..
    o så fick jag sms av honom där han skriver "vill gråta nu, måste hålla hemligt för barnen, känner mig så ensam nu"  och sen fick jag "Ja vill ej va här, mår skit, behöver dig"

    känns ju som att jag verkligen SVIKER honom nu, o nu när han verkligen kommer ha ett helvete med hyran, o så ska jag dumpa honom på det! han kommer ju bryta ihop! o jag vet att han kommer komma bönandes o be om att jag ska ta tillbaka honom, o att han skulle göra allt för mig osv! det kommer han säga, speciellt nu när det är såhär med hans ekonomi!

    han vill att jag ska lösa detta, men jag har inte råd med ett lån på 12000kr, o sen tror jag inte att jagsklle få det heller, eller jo kanske, men hur ska jag ha råd med det då? o hur ska HAN ha råd med det?

  • Anonym

    hm alltså TS nu måste du börja vakna! För det första varför är hans skuld 12000hos hyresvärden? inte är väl månadskostnaden så hög? Alltså har han misskött hyran flera månader och varför vet du inte om det redan i så fall?
    Pratar ni inte med varandra mer än när han behöver pengar av dig?

    Ta inget lån! Han måste ta eget ansvar för sina handlingar. Hur tror du det skulle bli om du nu väljer o stanna hos honom trots allt?? Jo.... räkna med fortsatt ekonomisk instabilitet o att du inte vet nått o vill du sen hamna i sitesen med ditt barn att du riskerar o vräkas pga det??

  • Anonym

    kommer INTE ta något lån för att rädda honom,blir bara förbannad o arg på honom, hur han beteer sig, o HAN som sagt flera gånger att han vet hur man sköter sig ekonomiskt, o han vet hur man sköter en firmas ekonomi, o att jag helt enkelt ska hålla tyst o lyssna på honom!
    jo jag märker det!

    fick för övrigt ett sms av honom där han skrev att jag inte brydde mig om honom nu när han mår dåligt, för jag hade ju inte svarat på hans sms! men hallå, jag har kört bil o sen hämtat min son, o sen kanske jag vill umgås med honom!

    nu ska jag fixa pannkakor till mig o sonen, sen mysa med honom innan han ska sova! :)

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?