• Forestman66

    Vuxna oskulder

    Mitt påstående efter att tidigare i livet ha trott att "alla" över 18 haft sex, starkt påverkad av organisationer som RFSU, media etc är att jag äidag VET att det finns otroligt många sexuellt oerfarna oskulder över både 30, 35 och 40.  Manliga såväforuml som kvinnliga och att det finns lika många orsaker till att de är s asdfoskulder som det finns i antal.alsdkflöa

    Min fråga är följande: Tycker människor i allmänhet (eller detta forums flitiga skribenter) att det är något "fel" på dessa människor eller att de skulle vara "motbjudande" / "avtändande" på något sätt med vuxna oskulder av båda könen?

  • Svar på tråden Vuxna oskulder
  • redneck girl

    nog hade jag funderat om jag dykt på en trettioårig oskuld.skulle nog genast fundera på vad det var för fel.en fördom man har kanske.

  • Forestman66

    Tyvärr verkar ju "andan" nu för tiden den att oskulden är ett sort, [svordom] "otyg" som det gäller att bli av med så fort som möjligt för annars är man ju inte "stor, vuxen, mogen och erfaren sååå.."
    Och fr.f.a "alla andra" gör det ju också...

    Att spara och hålla på sig til den rätta/e verkar vara helt passé.  Nej, "otyget" skall bort, bara bort och är ingenting fint och vackert att ge till den man verkligen vill ge den till... :-O

  • satakatse
    Forestman66 skrev 2010-05-03 18:46:03 följande:
    Tycker människor i allmänhet (eller detta forums flitiga skribenter) att det är något "fel" på dessa människor eller att de skulle vara "motbjudande" / "avtändande" på något sätt med vuxna oskulder av båda könen?
    Tycker väll att livet är bara så, vissa blir av med för tidigt, vissa för sent...
  • Anonym (snygg och kysk)
    Forestman66 skrev 2010-05-06 17:58:40 följande:
    Tyvärr verkar ju "andan" nu för tiden den att oskulden är ett sort, [svordom] "otyg" som det gäller att bli av med så fort som möjligt för annars är man ju inte "stor, vuxen, mogen och erfaren sååå.." Och fr.f.a "alla andra" gör det ju också... Att spara och hålla på sig til den rätta/e verkar vara helt passé.  Nej, "otyget" skall bort, bara bort och är ingenting fint och vackert att ge till den man verkligen vill ge den till... :-O
    Se mitt förra inlägg.

    Nu har jag och min man f.ö. ett riktigt hett (och rikligt) sexliv! Jag visade mig vara mycket lättlärd!
  • LillaTanten

    Jag kan ju bara tala om min egen personliga erfarenhet och de (väldigt få) oskulder jag träffat på som är 30+ är människor med någon slags social dysfunktion. Inte fulare än andra, inte otrevligare än andra men kanske på något sätt lite mer "udda" än den stora massan. Å andra sidan känner jag personer som även de är "udda" men som haft flera partners och/eller lever i relationer.

    Att det skulle vara något motbjudande/avtändande med "vuxna oskulder" känner jag inte alls - men inte heller att jag blir mer attraherad av dem av den orsaken.

  • Forestman66

    Så en "social dysfunktion" är alltså det att vara mobbad och få ett förstört självförtroende...  Tala om skuldbeläggning av den mobbade... Det är denne som har "diagnosen"...
    "Kiss my ass..!"

  • LillaTanten
    Forestman66 skrev 2010-05-06 20:25:54 följande:
    Så en "social dysfunktion" är alltså det att vara mobbad och få ett förstört självförtroende...  Tala om skuldbeläggning av den mobbade... Det är denne som har "diagnosen"..."Kiss my ass..!"
    Det där är ju din tolkning av vad jag skrev, jag tror att du läser in mer än vad som egentligen står.

    En social dysfunktion kan vara FÖLJDEN av att ha blivit mobbad och det därmed följande dåliga självförtroendet hämmar = gör att man får svårt att fungera socialt och därmed har problem med relationsskapande och kan alltså leda till att man ofrivilligt är oskuld.

    Mer lättförståeligt så?
  • Anonym (Cugar)
    redneck girl skrev 2010-05-06 13:56:27 följande:
    nog hade jag funderat om jag dykt på en trettioårig oskuld.skulle nog genast fundera på vad det var för fel.en fördom man har kanske.
    Jaa.. det hade nog jag också gjort MEN... För åtta månader sedan var min 30-åriga kille oskuld.

    Han är från en annan kultur och religion där man väntar till man gifter sig. Så det var liksom konstigt men ändå en helt naturlig förklaring. Han hade inte träffat den rätta i sitt hemland.

    Vi träffades på nätet och när vi väl bestämde oss för att träffas (efter 3 månaders chattande) berättade han att han var oskuld. Bättre sex har jag ALDRIG haft!!!
    Han vill verkligen prova det mesta och tycker inget är konstigt, och jag har INGET att känna mig hämmad över eftersom han inte har något att jämföra med 
  • Anonym (snygg och kysk)
    Anonym (Cugar) skrev 2010-05-06 21:21:11 följande:
    Jaa.. det hade nog jag också gjort MEN... För åtta månader sedan var min 30-åriga kille oskuld. Han är från en annan kultur och religion där man väntar till man gifter sig. Så det var liksom konstigt men ändå en helt naturlig förklaring. Han hade inte träffat den rätta i sitt hemland. Vi träffades på nätet och när vi väl bestämde oss för att träffas (efter 3 månaders chattande) berättade han att han var oskuld. Bättre sex har jag ALDRIG haft!!! Han vill verkligen prova det mesta och tycker inget är konstigt, och jag har INGET att känna mig hämmad över eftersom han inte har något att jämföra med 
    Oh vad häftigt!
Svar på tråden Vuxna oskulder