• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Nu har arbetsterapeuten varit här och kollat. Jag ska ev. få hem en som jag kallar det BB-balja och någon form av bärsele så jag slipper bära på lillan så mycket. Jag fick även glidlakan så jag lättare kan vända mig i sängen. Hon skulle även fixa någon typ av glidplatta/snurrplatta till bilen så att jag lättare kommer i och ur den. Hon ville ge mig en massa andra saker oxå som höj och sänkbar säng och skötbord men det behövs inte i dagsläget. Hon undrade även om jga ville söka bidrag till ramp till altanen men pappa ska bygga en enså så jag tackade nej. Vill hellre ha en som passar till altanen och inte nån som någon annan har bestämt hur den ska se ut. SÅ jag är faktiskt jättenöjd med besöket.

  • icka76

    Liss: Ja, dubbelt så många stygn samt att de ska sitta djupare. Fast mest är jag orolig för att bedövningen ska flyta ut. Brukar krävas dubbel dos hos tandläkaren innan den tar ordentligt.

    Näst sista Bm-besöket idag. Känns lite overkligt. SF-mått på 33 så jag har tydligen inte så stor mage som jag trott. Vikten upp + 11 kg sen inskrivnngen så där är jag mycket nöjd, hon håller även sina tjej Hjärta-ljud på 150. I em ska vi på BB-visningen så nu känner jag att det börjar dra ihop sig. Har inte packat väskan än, gör det nästa vecka och har lite mer att fixa med när det gäller skötplatser och bädda säng o dyl. De har inte hört av sig ang vagnen än, den skulle ju komma denna vecka så jag hoppas den gör det.

    Hur mår ni andra?


    v.35+4 19 dagar till snittet
  • icka76

    Bettan: Har inget råd att ge, mina har bara varit ömma men inte gjort ont. Hoppas det ger med sig snart.

    Massamys: Jag har haft ont av ligamenten till och från hela tiden, försök att tänka på att resa dig upp sakta och att vända hela kroppen och inte bara vrida på dig.

  • icka76

    Vagnhelvetet har fortfarande inte kommit!!!! Pratade med affären nu och de skulle ringa till Emmaljunga och höra vad som händer. Den beställdes alltså den 13 maj. Vi lär ju kräva kompensation för det här.

  • icka76

    Härligt Bettan Vilken vecka är du i nu? Bara två veckor kvar till RUL nu, det går undan.

    Än har jag inget hört om barnvagnen, ringer de inte idag så ringer jag upp dem i morgon igen och då är jag nog inte så glad. Eller så får sambon ringa, han är van vid att förhandla, säljare som han är. Vi tänker kräva 2000 kr i kompensation + en åkpåse.

  • icka76

    Massamys: Säger som de andra, du behöver inte oroa dig. I början kände jag bara av henne när jag satt framålutad och inte som alla andra när de låg avslappnade i soffan. Var nog en bit över v.20 innan jag kände henne även när jag låg i sängen. Nu är hon där hela tiden. Man känner exakt vilka kroppsdelar som är vad. Min lilla gör som Liss lille när man stryker henne över ryggen

    PP: Hoppas allt ser bra ut på TUL. Ska du göra det p.g.a. att du gått ner i vikt eller har ni TUL som rutin hos er? Jag skulle oxå vilja göra ett eftersom min kurva har varit nästan plan hela vägen. SF-måttet har bara ökat 4 cm sedan v. 29 men tydligen är det normalt enligt BM och lilltjejen verkar må bra där inne.

    Usch vilket väder vi har här nu har det blåst storm sedan i måndags kväll, är orolig att alla mina supergoda päron ska ramla ner innan de hunnit mogna. Det ligger en hel drös på gräsmattan redan

  • icka76

    Här var det tyst. Hur är det med alla?

    Här är det bara bra fast jag börjar tröttna ordentligt på tyngden och andningsproblemen nu. Hon får gärna komma när hon vill nu. Men det är iofs bara 10 dagar kvar och det går såååå fort. Går in i v.38 i morgon


    V. 36+6 10 dagar kvar
  • icka76

    Bettan: Är semesetrn redan slut? Konstigt att tiden går snabbare när man är ledig än när man jobbar. Ja, snart är det dags för RUL för er bara 11 dagar kvar Vet du hur länge du får lov att jobba kvar med tanke på hot och våldsrisken? Är det hp som gäller sen eller kan du bli omplacerad?

  • icka76

    Monchihci: Åh, det kommer att bli så fint när du fått ordning på det. Jag har en hel del loppisfynd som står i vår gäststuga och bara väntar på att jag ska få lite inspiration. Bl.a. en jättefin gunghäst.

    Liss: Ja, bara 9 dagar kvar Känns både skrämmande nära och som en evighet Nu är det mesta på plats i allafall ska bara bäddas och pysslas i ordning lite. Har bestämt att jag SKA packa BB-väskan idag för jag har insett att hon kanske inte alls har lust att vänta tills den 8e. Hur mår du? Hur funkar kroppen för dig? Ett tips om du har svårt att vända dig i sängen är att försöka få glidlakan. Jösses vilken underbar uppfinning. Önskar jag skaffade sånna för länge sedan. Nu far jag omkring som en visp i sängen utan problem

    Bettan: Kom du upp i tid i morse?

    Sanne: Nu har du väl gift dig? Hur var det, vill veta allt

    PP, Massamys, Viktoria: Hur mår ni?

  • icka76

    PP: Jösses vad du är effektiv. Jag lever nog i nån sorts förnekelse och tror att allt fixar sig av sig självt. Men idag ska den jäkla väskan packas. Fick precis sms av en vän som har bf 8 dagar innan mig, de åkte in i natt så nu inser man ju att det kan komma igång när som.

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet