• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Ninni: Vad är det jag läser Förvånad Vilka underbara nyheter Håller alla tummar och tår för att plusset blir starkare och starkare. Tar du trombyl och så nu?

    PP: Jag tror att ni oxå väntar en tjej det är en sån otroligt häftig känsla att veta. Nu är det inte den eller det längre utan Alice. Det är en liten person, vår dotter

    Monchichi: Vi har beställt en Emmaljunga citycross med hårdlift. Har bara läst bra recentioner om den och jag vet flera i bekantskapskretsen som har den och de är jättenöjda.

    Liss, Sanne och Viktoria: Hur mår ni?

  • icka76

    PP: Ja, Alice toppar listan, men vi får se om hon passar till det när hon kommer ut. Sand är en bra färg. Själva har vi valt en dark grey. Gillar grått och så är det så lätt att kombinera med andra färger. Sen syns inte fläckar och sånt så tydligt, den ska ju hålla några år.

  • icka76

    Liss: Jag röstar för en Citycross även för dig. Den är den lättaste rejäla vagnen. Chassit är av aluminium och väger ca 11-12 kg. Den är lättkörd även om den har 4 fasta hjul. Funkar på alla underlag. Vi tittade på vagnar med svängbara hjul men de verkar svårare för mig att köra. Har svaga handleder och axlar. 3 hjulingarna är jag rädd för att de ska välta. Ang. Brio sa hon i barnvagnsaffären att de är svåra att ha att göra med om man behöver reservdelar. Det som oxå talar för Emmaljunga är att hela vagnen görs i sverige, med undantag av vissa sömmar?? som görs i Polen.

  • icka76

    Massamys: Underbara nyheter Nu jäklar kommer Mini att stanna där inne tills BF Är du redan i v.10, jösses vad snbbt tiden går.


    v.28 (27+0)
  • icka76

    Mssamys: Ja att den sitter i bakvägg (min med) gör ju att det inte är nått ivägen för sparkar framåt. Jag kände av min lilla i v.15 första gången. Nu bökar hon runt mest hela tiden. Känns lite som att ha en sprattlande ål eller nått under huden

  • icka76

    Ninni: Bra att du äter albyl,  det skadar inte.

    Monchichi: Förstår att du är orolig. Mina tummar är dina i morgon.

    PP: Min sambo är inte så på magen. Han har väl känt sparkar några gånger och klappar på den ibland men han läser inget direkt. Vet att han prenumererar på pampers nyhetsbrev för han sa härom veckan att nu behöver du extra protein för det hade han läst. Annars följer han gärna med och lyssnar på hjärtat och så.

  • icka76

    I morgon ska jag till arbetsterapeut för att prova ut handskenor för mina domningar. Blev paff att det gick så fort att få tid. Ringde idag. Först ville hon jag skulle komma redan idag. Tänkte höra om det finns några andra hjälpmedel att få, typ glidlakan i sängen. Jag börjar få grymt svårt att vända mig utan behöva resa mig upp. Magen har växt sig gigantisk på bara några dagar. På mätningen idag låg den precis på den övre kurvan Förvånad Ändå har jag bara gått upp ca 5 kg. UL i torsdags visade på normalhalt fostervatten samt att hon då vägde lite under normalt. Så jag vet inte vad som gör min mage så stor Obestämd

  • icka76

    Monchichi: Åh, vilka underbara nyheter. Nu ska det gå vägen för er. Bara några dagar kvar tills magiska 12+0. Jag hade räknat efter bebisen och inte efter vad du tror. De växer ganska så jämnt i den den veckan du är i så det de mäter då är ganska tillförlitligt. Jag var ju på ett UL i v.11+5 och fick samma datum då som vid RUL i v.18.

    Sanne: Tror säkert att det är din lill* som du känner, grattis Vilken mysig tradition ni skapat du och blivande mannen. Härligt med möhippa också

    Visst känns detta som en tur-tråd. Än så länge har vi väl inte förlorat någon, vad jag kan minnas

    Nu har jag varit hos en arbetsterapeut för att få handledsskenor och träningsprogram. Kommer bli intressant att se om dessa handledsskenor sitter kvar när jag vaknar på morgonen, har en förmåga att plocka av mig obekväma saker på natten. Vi pratade även om hjälpmedel som jag kan få efter bebis kommit för att avlasta bl.a. bärande. Ska träffa henne igen i augusti för att prata vidare kring det.

  • icka76

    Monchichi: Tyvärr är det de skenorna som du haft. Jag måste ha sådana för jag ska hålla handlederna raka. Jag ska bara ha dem på natten till att börja med. De är inte bekväma men jag vänjer mig nog.

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet