• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Detta är en fortsättningstråd för oss som plussat efter upprepade mf. Här kan vi diskutera och noja kring våra graviditeter.

    Välkomna alla nya som gamla 30+ are med 2 eller flera mf/ma bakom er.

  • Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet
  • icka76

    Hej tjejer!

    Välkommen in Massamys och grattis här med

    Nojig är man hela tiden, tro mig. Är ju i v.22 nu och så fort jag känner nått konstigt tror jag att det är nått fel. Bebis sparkar mycket så på så sätt vet jag ju att den lever men jag är så orolig att den ska komma ut för tidigt nu istället. Sitter faktiskt just nu och väntar på att BM ska ringa. Har sedan igår en konstig smärta på vänster sida om livmodern samt är superöm över det stället. Kan ju vara allt från en sträckning i ligamenten till tarmarna. Men det gör så vansinnigt ont så jag tar det säkra före det osäkra och vill prata med henne.

  • icka76

    Nu har jag pratat med BM, fick tid kl 15.30 idag för hon ville kolla att det såg bra ut. Har en läkartid på måndag men hon ville inte att jag skulle vänta så länge. Måste berömma spec.mvc här i Kungsbacka. De är underbara och det är aldrig några problem att få tag i dem eller komma in på koll.

    Liss: Härligt att du börjat känna av den lill*, min sparkar riktigt hårt nu och man kan känna var den ligger

    Monchichi och Massamys: Känner igen det där med att vakna tidigt och kissa stup i kvarten. Nu sover jag bättre men kissar fortfarande mycket. Bebis har ett nytt favoroi sparkställe, min kissblåsa. Det känns jätteskumt när den sparkar där, som elstötar med kissnödigkänsla, om ni förstår hhur jag menar?

    Nej, nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

  • icka76

    Sanne: Jösses, snacka om att pendla mellan hopp och förtvivlan. Vad underbart att den lill* är kvar där inne. Har hört flera som haft som du utan att få reda på någon ordentlig orsak. Hoppas blödningarna håller sig borta nu så du slipper det eländet.

    PP: Klart att du inte känner den lille hela tiden, i den vecka kände väl jag bara nån gång i veckan, det var först runt v.19 som jag kände varje dag. Oroa dig inte för det nu, huvudsaken är ju att du känner den ibland.

    Liss: Har de sagt till dig att du har mjuk livmoder? Hur märker man det? Jag är oxå orolig över om den kommer klara tyngden och tycket.

    Kom hem från BM-kontrollen nu. Fick höra hjärtat för första gången, de är lite sena här. 155 starka fina slag   Det onda kom troligtvis från en sträckning i ligamenenten eller att bebis ligger där och trycker. BM kände bebis tydligt precis där det ömmar som mest. Liten olydig rackare där inne mao

  • icka76

    Sanne: Mina tummar är dina i morgon vännen.

    Var på tappkontroll idag och allt så alldeles prima ut, kunde inte se bättre ut faktiskt Har även fått ett prel. snittdatum. Känns kul att veta att bebisen kommer senast det datumet Fick även reda på att bebisens chanser att överleva ökar med 3%/dag from v.22+0.

  • icka76

    PP: Var har du hållit hus? Du har inte skrivit nått på länge nu. Hur mår du? har du börjat få mage? Har du kännt nått mer från bebis? Är nyfiken.

  • icka76

    Sanne: Har tänkt på dig hela eftermiddagen.

    PP: Jodå, allt är bara bra. Magen börjar bli stoooor, bävar lite över hur stor den kommer att bli. Tycker redan det tar emot när jag böjer mig ner. Tror att det är bebis du känner av. Om du inte brukar känna av tarmarna annars så är det nog det. Varför håller du dig i bakgrunden? Vi vill ju ha dig är inne aktivt, vi blir ju oroliga om du inte uppdaterar med jämna mellanrum

  • icka76

    Sanne: Vilka underbara nyheter {#lang_emotions_flower}. Magen är ganska stor i den veckan. Nu vet jag inte vad du är för kroppstyp innan men min mage är rejält utbuktande och hård från naveln och ner. Men klänningen går kanske att sy ut?

    Pillan: Tråden är till för frågor, nojor och orosventilering. Vi om några förstår hur jobbigt det kan vara psykiskt. Så för min del får du fråga och noja hur mycket du vill.

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet