• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Detta är en fortsättningstråd för oss som plussat efter upprepade mf. Här kan vi diskutera och noja kring våra graviditeter.

    Välkomna alla nya som gamla 30+ are med 2 eller flera mf/ma bakom er.

  • Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet
  • icka76

    Sanne: Har tänkt på dig hela eftermiddagen.

    PP: Jodå, allt är bara bra. Magen börjar bli stoooor, bävar lite över hur stor den kommer att bli. Tycker redan det tar emot när jag böjer mig ner. Tror att det är bebis du känner av. Om du inte brukar känna av tarmarna annars så är det nog det. Varför håller du dig i bakgrunden? Vi vill ju ha dig är inne aktivt, vi blir ju oroliga om du inte uppdaterar med jämna mellanrum

  • LuPeRo
    icka: Jag är inne i en period där jag inte vill besvära andra med min oro, mitt tjat och alla frågor Vet inte vart den kommer ifrån men den går väll över antar jag.
    Men tack för att du tänker på mig, det uppskattar jag {#lang_emotions_kiss}
    Jag vet inte om jag känt av tarmarna eller inte, därav att jag har svårt att avgöra vad som är bebben och vad som är just tarmar...

    Sanne: Hur har det gått idag?
    Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
  • SanneS

    Det gick jättebra på VUL idag!! Allt såg helt normlat och jättefint ut. En sån otrolig lättnad! Så nu är chanserna för att det ska gå bra 97,5% och mf-risken 2.5%.
    Har varit sjukskriven i några veckor men går tillbaka till jobbet imorgon.
    Jag ska inte längre ta trombyl eftersom jag blöder så lätt, så förhoppningsvis håller sig blödningarna borta nu! Progesteron ska jag bara ta i en vecka till.

    Åh vad det känns bra! Nu har vi vågat pratat sånt där barnprat som vi första gången gjorde vid plus; tänk om vi är en liten familj till jul. Hur kommer det bli med ett litet barn här hemma hos oss, hur blir vi som föräldrar och vad kan en liten människa som är 50% jag och 50% min sambo bli för en liten filur.

    Tusen tack för allt ert stöd och för att ni tänkt på mig! Vi hade sen tid kl.18 så vi åt inne i stan och sen har jag ju varit tvungen att prata i telefon lite så ursäkta lite sen uppdatering.

    God natt alla kära vänner!

  • SanneS

    Jag längtar också efter att få lite mage!

    Vi ska ju gifta oss i augusti och brudklänningen är köpt så jag undrar för fullt hur stor magen kan tänkas vara i v.24....

  • SanneS
    Monchichi: Inte illa alls men det är svårt att tänka på något annat än bebisar och bröllop nu.
  • LuPeRo
    Sanne: Grattis tjejen {#lang_emotions_flower} Nu kommer allt att gå vägen!
    Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet