Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Rontgensyrran, BF 7 januari, första barnet, 1 MA, Kulladal (Malmö)
    Qaroliine: BF 14 januari, första barnet, Genarp
    jagofisen: BF 24 januari, första barnet, Kulladal (Malmö)
    MrsGlad: BF 2 feb, pojke -08, Husie (Malmö)
    Carrobarro84: BF 3 feb, första barnet, Oxie, Malmö
    Rosbruden, BF 6 Feb, första barnet, Malmö
    Limhamnstjej: BF 8 feb, pojke -08, Limhamn (Malmö)
    Nanna08: BF 8 feb, första barnet, Limhamn (Malmö)
    Jessica1: Enäggstvillingar, BF 8 feb, pojke -08, 4 missfall, efter 8 försök på konstgjord väg, Staffanstorp
    SBM: BF 10 feb, flicka -08, Malmö
    Jane80: BF 26 feb, första barnet, Sorgenfri (Malmö)

    Jag ändrade datum på mig...

  • carrobarro84

    imorrn åker jag och sambon till sicilien. ska bli skönt med semester. men idag fick vi veta att hotellet var fullbokat och att vi får bo på ett annat hotell. så om det inte är bättre eller minst lika bra kommer de ha en arg gravid på flygplatsen. å jag som alltid börjar gråta när jag blir arg kommer väl störtböla då.

  • carrobarro84

    nu är jag hemma från sicilien. har haft det helt underbart. hotellet var superfint. var i princip samma hotell men olika byggnader typ med olika namn. samma hotellområde iaf. men sånt kanske dom skulle ha sagt så man slapp oroa sig. Vi var uppe på etna opckså men där höll jag på att bryta ihop. jag vart helt svimfärdig av att gå i backiga lavastenar på nästan 3000 m höjd. men lite vatten och russin gjorde att jag orkade mig tillbaka till bilen. men häftigt var det.

  • carrobarro84

    angående barnvagnar hade jag en mardröm inatt, drömde att bebisen kom lite tidigare, typ nu. men vi hade ingen barnvagn och det är ju ett par veckors leveranstid. Så nu sa jag till sambon att direkt efter RUL ska vi beställa vagnen. Längtar som en tok, men vill vänta tills efter då man kanske kan beställa en åkpåse i rosa om det blir en tjej. Gillar den rosa färgen så mycket men den passar ju inte så bra till en pojke. Då finns det mer passande färger. Så jag väntar med spänning tills i slutet av september för att beställa barnvagn

  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-08-25 11:15:10 följande:
    Ja de stora emmaljunga med 4 fasta hjul, blir väldigt stora ihopfällda. Men den vi köpte blir jätteliten ihopfälld och den väger bara 10 kg. Perfekt för mig som inte är så stark

    Hoppas du blir nöjd med din happy, den är ju väldigt rymlig iaf  =)
    carrobarro84 skrev 2010-08-25 10:20:42 följande:
    angående barnvagnar hade jag en mardröm inatt, drömde att bebisen kom lite tidigare, typ nu. men vi hade ingen barnvagn och det är ju ett par veckors leveranstid. Så nu sa jag till sambon att direkt efter RUL ska vi beställa vagnen. Längtar som en tok, men vill vänta tills efter då man kanske kan beställa en åkpåse i rosa om det blir en tjej. Gillar den rosa färgen så mycket men den passar ju inte så bra till en pojke. Då finns det mer passande färger. Så jag väntar med spänning tills i slutet av september för att beställa barnvagn
    Det låter som en bra idé. Jag och sambon ville ändå ha färger som passar till både och men sen kommer jag nog bädda med rosa/blått beroende på vad det är för liten sak som gömmer sig därinne. Någon speciell vagn du kollat på?

    Imorgon går jag in i v.17. Det spänner som bara den i nedre delen av magen ibland. Antar att det är livmodern som växer och lite ligament och sånt. Mina små fladder som jag kände innan har avtagit, lite tråkigt :( jag tror min moderkaka har hamnat i framvägg och därför känner jag inte lika bra längre. Vi får se på fredag nästa vecka vad de säger på ul.

    Har era magar vuxit nått? När jag ligger ner så är magen helt platt och även på morgonen, men på kvällen så ser man verkligen.
    det blir en bugaboo för oss. ska beställa på nätet med vagn, babyskydd + adapter och med bas till bilen och åkpåse allt för ca 10 000 kr. En ny bugaboo kostar 10 250 kr i sverige men då får man ju ingen åkpåse eller babyskydd etc.

    Jag går in i vecka 18 på fredag. har knappt kännt några fladdringar alls men några små buffar om jag råkat hålla handen på magen. Mne känner inte annars. men hade ev. min moderkaka i framvägg vid KUBen så det kan ju vara därför även fas5t BM sa att det inte gjorde nån större skillnad.

    Magen har inte växt så mkt, visst lite större än vanligt, o jag kommer inte i alla gamla byxor eftersom jag fått lite bredare höfter också. Men när jag har ätit är magen som en ballong. Magen är inte helt platt när jag ligger ner, en liten bula längst ner kan jag inte dra in så det är en bebis där nånstans
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-08-25 18:16:09 följande:
    Va kul bra där med vagnen att man får i princip allt med.
    När ska du på rul?
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-08-25 17:49:12 följande:
    Hej tjejer!
    Va på vul igår (18+0).... såg en liten pojke som verkade må prima =) Så nu har de första bebisklädern inhandlats... underbart!! Konstigt nog hade både jag o min sambo gissat på att vi skulle ha en flicka, så nu får han heta Tilde... hi hi =) Jag tycker det är mycke svårare att hitta på pojknamn...
    Har min moderkaka i bakvägg, så jag känner en hel del fosterrörelser.
    När det gäller vagn så är jag inne på teutonia mistral S, teutonia fun eller Icandy apple. Ska ta mig till "barnliv" i helgen (som säljer både de märkena) och jämnföra lite. Tycker Icandy vagnen är sååå fin i turkos/svart (sittdel). Men är osäker på om sufletten är lite väl liten =(
    Åh så roligt med en liten pojke Jag tror det gömmer sig en pojke i min mage, men sambon tror det blir en tjej. Nästa fredag får vi förhoppningsvis veta.

    Mistralen kollade vi på innan, riktigt snygg. Men det blev en Emmaljunga Ozone. Så snygg, lätt och smidig.
    den 20:e september blir det. kommer typ vara i vecka 21. men då lär man se mer iaf.
  • carrobarro84

    idag har jag varit på middag hos min bror med familj. träffa några av syskonbarnen lite, yngsta är 9½ månad å har precis börjat ställa sig upp överallt. så duktig. min svägerska sa även att5 jag gärna fick låna/få deras babysitter sen, en babybjörn. Blir ju perfekt

  • carrobarro84

    usch har gått och blivit förkyld, inte så roligt. sen har jag börjat ¨få sug för något, men vet inte vad. supersvårt att veta vad man ska stoppa i sig som stillar suget. men man kommer väl på det så småningom.

    förresten vad tror ni om att måla utomhus. vet att man inte ska måla med oljebaserad färg när man är gravid, men om man målar utomhus (huset alltså) gäller det då också? nån som vet?

  • carrobarro84

    har fått ett halvt positivt besked gällande att byta tjänstgöringsort till malmö. det finns en minimal möjlighet efter det att jag skickar in en skriftlig begäran med yrkanden och grunder.

    så nu behöver jag hjälp med argument varför det är bättre för mig att arbeta i närheten av hemmet istället för att veckopendla när det gäller min och barnets hälsa. har tänkt att ta upp att stress inte är bra för barnet etc. Kanske ska styrka med några vetenskapliga bevis etc. Nån som har några länktips?

  • carrobarro84
    jemaka skrev 2010-09-02 19:13:57 följande:
    Det varken syns eller känns på mig... Har blivit större om magen men jag ser bara tjock ut. jag har inte heller gått upp i vikt.
    skönt att du inte har gått upp i vikt än. själv har man nog lagt på sig runt 5 kilo. inte så kul.

    igår satt jag och kollad epå livet på BB medans bebis rumlade runt där inne, o nu sitter jag å matar på mitt järnförråd med jordgubbar
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö