Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    åhh jag vill också ha en angelsound. har ju inte fått höra hjärtljuden än. vore ju mysigt att kunna lyssna på hemma. men hur ska man hålla sig till att inte göra det för ofta?!

  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-07-15 22:35:01 följande:
    Jadu... det kan man undra. Man får bestämma en dag i veckan då båda är lediga och då man kan sitta tillsammans och lyssna. Jag tänker så här, jag hittade inte hjärtljudet igår, men på en vecka händer mer än på en dag så därför väntar jag med att lyssna igen, går det inte nästa gång heller ja då får man vänta ytterligare en vecka eller två. Sen när man hittat hjärtljudet då kan man ju bestämma en "lyssna-på-bebis-hjärta-dag"
    låter som en bra idé. men får vänta nån månad innan jag köper. har fullt upp med köket nu och det känns som pengarna bara rullar iväg, några tusen hit och några tusen dit. Men fint blir det nog, när det väl blir klart.

    Idag ska jag ner till konsum o hämta ut ett paket från ellos, lite små bodies och sånt till bebisen har jag beställt. Ska bli mysigt att titta på. Köpte en mobil att ha övanför skötbordet igår också på ikea, var nedsatt till 19 kr och skulle passa perfekt färgmässigt in i tvättstugan.
  • carrobarro84

    har redan handlöat lite småsaker. det är ju så roligt. Men mest lite små plagg och nån filt. Men det blir nog mer efter KUB-testet å när man har berättat för alla.

    Just nu känner jag mig jättedum. Håller ju på att renovera köket för fullt och vi har tidigare haft problem med möss och man har nu sett alla små hålen i väggen. Så vi köpte fogskum för att fylla igen. Jag ville absolut göra det själv för det verkade så coolt att fylla igen hålen. Sen när jag var fä'rdig läste jag att man skulle ha skyddglasögon, ansiktsmask, god ventilation och handskar. Fick man på händerna skulle man tvätta av dem. Jag hade visserligen god ventilation men inget av de andra. Det luktade iofs inget heller. Men sen när jag skulle tvätta av det så klibbade det en massa så jag fick ta t-röd på händerna och sen tvätta av.
    Nu såhär i efterhand känns det som om något man kanske inte skulel göra som gravid. Men så farligt kan det väl inte vara? Det gjorde aldrig ont på händerna och det luktade inte starkt heller. Men sambon får fixa det sista iaf, för säkerhets skull.

  • carrobarro84

    Jessica1: Enäggstvillingar, BF 8 feb, pojke -08, 4 missfall, efter 8 försök på konstgjord väg, Staffanstorp

    carrobarro84: BF 7 feb, första barnet, Oxie

  • carrobarro84

    Jag vill också köpa mer könstypiska kläder när vi får veta kön. Men än sålänge har det inhandlats kläder som både pojkar och flickor kan ha. Men det blir nog mera

    Har fått erbjudande av en kompis som har en dotter på 6 månader att jag kan få låna en massa bebissaker av dem. Men jag vill nog köpa rätt mycket eget. Så man har till syskon sen också.

  • carrobarro84
    Rosbruden skrev 2010-07-17 13:06:50 följande:
    Hejsan, nu åker vi iväg på semester - ha det jätte bra här inne i tråden. Jag tittar in när jag har en dator
    vad skönt med lite semester. min är snart slut sen är det 4 veckor tills nästa gång. hoppas du får det trevligt.
  • carrobarro84

    usch idag är jag trött, skulle helst av allt lägga mig ner och slumra till en stund. men jag måste väl stänga av datorn och byta om till "arbetskläder" så jag kan gå upp och spackla lite. så trött på renoveringen nu, särskilt när jag tycker det går så sakta framåt.

  • carrobarro84
    Qaroliine skrev 2010-07-17 19:54:43 följande:
    Igår kände jag bebisen sprattla   V 15 idag!
    Jag var såklart väldigt osäker men idag har jag känt samma sak flera ggr så nu är jag bombsäker Hjärta
    Väldigt oförklarlig känsla!
    Eftersom jag inte fått någon bula på magen känns det extra mysigt att känna att det finns något därinne!
    åhh vad skoj, sånt längtar jag efter. men jag får väl vänta några veckor till. tålamodet är inte alltid på topp
  • carrobarro84

    haha idag gjorde graviditetshormonerna sig gällande.

    var till svågertop för ett besök på IKEA och bauhaus. På ikea ville jag reklamera en del till ett köksskåp eftersom det var fel med i paketet. Så jag tog med mig den felaktiga delen och en likadan (man skulle ha en av varje, inte två lika) å beskrivningen. Orkade såklart inte riva fram kvittot nånstans i röran och eftersom ajg bara ska få en komplettering trodde jag det var lugnt. Brukar alltid funka bra där. Men nej. han behövde kvittot för att öppna en ny förpackning så jag kunde få rätta delarna. Har alltid haft svårt att bli arg utan att få ögonen att tåras. Men nu var jag tvungen att springa därifrån med sakerna för jag verkligen störtbölade. Skyller på bebis.

    Men jag var lite förbannad att jag måste åka en gång till trots att det är IKEAS fel att det ligger fel i paketet.

    Men på bauhaus fikc jag världens bästa bemötande. Kom dit med tre klinkerplattor som vår klinkerkap för för kort för. En kille där kapade dom gratis till mig i butiken eftersom jag inte orkade bära hem klinkerkapen och fixa det hemma. Det kallar jag service.

    Så en halvtimme efter störtbölandet så var jag glad och hoppade nästan fram på moln.

  • carrobarro84

    usch nu har jag verkligen hamnat i nån form av trötthets period. höll på att somna på jobbet, tryckte i mig en näve russin för att hålla mig vaken. sen att det är tomt på jobbet gör inte saken bättre heller. sen på tunnelbanan på väg hem till föräldrarna somnade jag helt o hållet. var helt groggy när jag kom fram till stationen. det blir jobbigt om det ska hålla i sig.

Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö