Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    teasa - härligt med en kryssning! Det blir som en skön minisemester. Du har en skön inställning till "kaoset" som jag tänker anamma  

    bussig - vi är kvar. Kom igen när du orkar och hinner. {#emotions_dlg.flower} 

  • Snarkofagen

    Och så har hela veckan gått och Ella har inte varit utanför dörren Hon har haft feber varje kväll, uppåt 39 grader, medan hon på dagen varit feberfri och helt galet pigg. Men idag ska vi gå ut en liten stund och lufta barnen. 

    Jag håller på att göra upp med mitt jobb. Skickade mail igår och ställde två känsliga frågor - fick svar direkt. Ena chefen tog det som ett påhopp och blev aggressiv ("jag gillar inte tonen i ditt brev"…) medan den andre blev saklig och bad mig ringa upp och prata om situationen. Med varje fiber i min kropp känner jag att jag inte vill tillbaka. Men min man resonerar att jag bör gå tillbaka och söka jobb på plats så att jag åtminstone har ett jobb. Ja. Vad fan ska man göra. Just nu känns det som att jag håller på att göra mig obekväm på det där stället. Jag hoppas det ordnar upp sig - utan att jag behöver gå tillbaka. Söker jobb som en galning. 

  • Snarkofagen

    Ja, det är lite Snarko-uppförsbacke nu. Känner att min depression börjar ta tag i mig igen. Fick egentid i kväll, var och tittade på Eva Dahlgren i kväll med en kompis. Men jag kände att jag inte kunde slappna av, ville bara gråta mitt i föreställningen. 

    Idag fick jag nej tack-svar från tre företag. Tre företag på samma jävla eftermiddag. Och ett av företagen fick min ansökan IGÅR

    Jag tar tillbaka det där jag sa om "vår" tidigare. Holy hell vad det snöar! Det har kommit ca 30 cm snö bara under dagen!  

  • Snarkofagen

    teasa - hoppas du får en jättehärlig resa! Det är inte så att du hinner träffas 10 minuter i terminalen och bara säga hej?! Det vore ju sjukt roligt! 

  • Snarkofagen

    Åh, Nollan! Har tänkt och undrat när det var dags för dig men inte velat fråga. Grattis! Glädjetårar här också för din skull. Härligt! Hjärta

  • Snarkofagen

    Jaha, mejja. Du har tydligen inte läst vad jag bestämt på Fejjan. Det är sjukfri zon i Gröndal från och med idag. Ska vi bestämma samma sak i Växjö?! 

    Vi var ute och njöt av nygamla vintern i helgen. Härligt! Vi var på en tvåtimmarspromenad och hade snowracer till Ella. Men hon blev ju superkall, trots att hon hoppade runt och stojade som en galning  Så pappa och Ella fick avbryta och ta t-banan hem medan jag hasade hemåt med Aston. Jag och Aston vann ändå!  
     

  • Snarkofagen

    Säg till nästa gång du sticker på kryssning så tar vi 10 minuter i terminalen! Härligt med egentid. Själv får jag räkna promenaden till återvinningsstationen som egentid fortfarande… Obestämd 

  • Snarkofagen

    MEN vilken ARGBIGGA vi har här hemma just nu! Ella är SÅÅÅ ARG och skriker jättemycket! Det är fel på allt; hon har för lite leksaker, hon har fel leksaker, hon har tråkigt, hon har inga fina tuschpennor, mamma är dum och maten är äcklig. 

    PUH! Vad ÄR det här?! Nån mer som upplever något liknande just nu? 

  • Snarkofagen

    Girly girls, god kväll! Lördagkväll framför Bolibompa. Vi har varit och firat Ellas kusin som fyller 2 år. Det är så häftigt att se hur mycket som händer på bara ett par år. Nu är vi alla skittrötta och vi vuxna somnar snart i soffan. Häftig lördag, va?!  

    Hua, så KALLT det var idag! I morse när jag vaknade, hade vi -21 vansinniga grader ute. BURR! Vet inte hur länge kylan ska hålla i sig men den här vansinniga kylan orkar man ju inte med hur länge som helst. 

  • Snarkofagen

    Jag funderar faktiskt på att smitta Aston med vattkoppor så är det gjort. Ella fick vattkoppor för två år sedan. bussig, låt mig fundera på saken! 

    Åh, 1 tu 3! Jag känner SÅÅ väl igen även mig själv! Jag har inte heller några vänner i den bemärkelsen du nämner. Och det blir än tydligare nu när jag har fått barn. "Alla andra" verkar umgås tillsammans med barnen, träffas på playdates och så vidare men vi har ju inga vänner till Ella här i närheten. 

    Och det är ALLTID jag som får dra ihop tjejgänget på en fika, bio eller annat. Men det är aldrig någon som ringer till mig heller. Det är alltid jag som måste initiera träff. All-tid. 

    Jag tycker inte alls att det är pinsamt att ta upp kontakten efter en tid. Du märker ganska snabbt om de andra också är intresserade av att träffas. Jag har "träffat" gamla kompisar på Fejjan och det är kul att "prata" där och med vissa känns det att det räcker. 

    Jag vill JÄTTEGÄRNA vara vän med dig, jag tycker du är supertrevlig. Vi har ju träffats några gånger också  
     

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~