Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Ho, hoo! Var är alla? Hoppas ni har det bra, trots kylan. Burr! Minus 20 i morse - allvarligt?! 

    Jahapp, nu har jag varit hos jobbet och pratat om min framtid. Det finns ingen framtid hos dem, så enkelt är det. Men de delar lokal med ett annat bolag som är intresserade av att anställa mig - TROR JAG! Jag vet inte, det är det konstiga. Efter mötet kunde jag verkligen inte säga om de var intresserade eller inte. Det var helt konstiga villkor och tider. "Du ska i såna fall börja i april och vi tror du ska börja med 10 timmar/vecka men du kan lika gärna få börja på heltid och åka varannan vecka till kunden i Borås." Eeehh…

    I morgon ringer jag till dem och frågar om DE är intresserade av mig. Och om de är det, säger jag att jag gärna börjar hos dem men jag vill att de styr upp villkoren lite bättre.

    Idag var det museidag med två mammalediga kompisar. Härligt! Det är en fantastisk lyx att få vara hemma med barn och bara vara.

    Ha det gott!  

  • Snarkofagen

    Hej i sjukstugorna! Här är det full malla på snoret också. Ella är snorig men på förskolan och Aston snorar som tusan. Själv var jag och tränade igår kväll och lämnade mannen med de snoriga barnen  

    Jag ringde företaget nu och sa att jag var intresserad. De ska återkomma med en plan i nästa vecka. Vi har inte ens pratat lön än, jag antar att vi tar den diskussionen då. Åh. Fan. Jag tror inte jag är helt säker på det här jobbet! Det här är nog inte vad jag brinner för.

    Och nu är jag sjukt less på vintern! Snön får gärna stanna kvar ett tag till så att barnen får snö över sportloven men sen önskar jag mig vår. Visst vore det smutt?! Tänk att bara ta på barnen en jacka och sen sticka ut! Maj godd, så härligt!  

  • Snarkofagen

    En halvtimme efter att jag skrev det där inlägget, fick jag besked om att jag är välkommen på intervju hos SF Bio. Ett "to DIE for"-jobb. Jag ska på intervju på tisdag. Pirrigt…

  • Snarkofagen

    teasa - bara feber eller någon infektion också? Ella hade bara feber i en vecka, inget snor eller annat. Ringde Vårdguiden och frågade vad det kunde vara. De var helt oförstående till febern och sa att det måste följa en infektion. Märklig feber! Vad ÄR det för något?! 

    bussig - ett barn till med den obeskrivliga febern, alltså. Snor eller annat? 

    teasa - håller med dig om att det finns andra faktorer som väger in. Det halvsvala jobbet ligger väldigt bra till i förhållande till förskola och kommunikationer. Friskis & Svettis ligger en trappa ovanför kontoret. Allt är toppen. Få se vad de säger på SF som blir en avsevärd försämring.

    Trevlig helg, tjejer!  

  • Snarkofagen

    bussig - Ella är ledig på fredagar, kanske kan vi hitta på nåt då? De övriga dagarna får hon gå på förskolan. 

    Nej, vi kollar inte på Melodifestivalen. Det har, i vuxen ålder, aldrig intresserat vare sig min man eller mig. Vi tittar inte heller på Let's Dance vilket vi tydligen verkar vara galet ensamma om. Och Solsidan har heller aldrig lockat oss. Vi är freaky family, tydligen.

    Igår körde mannen iväg med barnen, Ella skulle på kalas. Och krockade med bilen. Det var bara bilen som fick skador, mannen klagar över lite nacksmärtor så han ska kolla upp det i morgon. Hela natten har jag funderat på vad som skulle kunna ha hänt om farten varit högre, om det varit bilar bakom och så vidare. Så läskigt. 

  • Snarkofagen

    Det var en rätt odramatisk krock. Mannen kom körande över Tranebergsbron på väg mot Bromma. Bilarna framför började sakta ner eftersom det var köbildning och det gjorde min man också. Men sen blev det en tvärnit som han inte hängde med på och smällde in i bilen framför. Antingen var det bilar bakom som hann stanna eller så var det tomt för han blev inte påkörd. Bilen blev bucklig i fronten, vi får se vad försäkringsbolaget säger  

    Härligt med skridskodag i Kungsan! Det finns finfin is hemma hos oss på Trekanten där Ella tycker om att åka. Få se hur länge isen ligger kvar.  

    Ella och pappa hade en egen dag igår och var på dockteater. Det är kul när man kan göra saker ihop med barnen och man får respons på det man gör.  

    På torsdag ska jag på läkarbesök. Jag slog i svanskotan i somras när vi var på Andys lekland och jag åkte i deras monsterlånga rutschbanor. Men nu räcker det med smärta. Det kanske blir en svanskotsamputation?!  

  • Snarkofagen

    Oj, så tyst det är. Har alla sportlov? 

    Igår var jag hos SF på intervju. Oiiii, vilket roligt jobb! Jag gjorde en jättebra intervju, de ska träffa sammanlagt 6 kandidater och hör av sig om ett par veckor. Håller tummar!

    Idag är det strålande sol och sådär -6 grader. Härligt! Nu måste väl ändå våren vara på väg?!  

  • Snarkofagen

    Hej alla! Sol och värme i helgen - efterlängtat! 

    teasa - kanske hinner ni med en snabbfika när ni är i stan? Sover ni över någonstans? Det vore så himla kul att träffas!!!

    I helgen ha Ella varit hos farmor. Jag fick träna i lugn och ro igår och fick även äta lunch ute på byn. Härligt! Mannen och Aston fick lite egentid också. Och sen är det en sån underskattad lyx att få äta middag framför teven och bara slappa  

    Har jag skrivit det här förut, får ni ursäkta mig. Jag glömmer tydligen lätt Babblar era barn? Jag menar BABBLAR! Ella babblar, babblar och babblar så att jag får skavsår i öronen. Det pratas konstant från det att hon hämtas på förskolan tills hon går och lägger sig. Det babblas om allt möjligt och ingenting.  

  • Snarkofagen

    teasa - förstår att måndagen innebär återhämtning. Längtar tills det är min tur att få "återhämtning" på jobbet Låter som att ni har stressigt schema i stan. Kanske kan jag stå och hänga utanför Globen?!  

    Det verkar som att vi är ett par stycken som har "babbliga" barn, härligt! Visst är det kul att höra deras prat men det fortsätter ju i evighet…

    Vad leker era barn med? Ella har Littlest Pet Shop, Barbies och andra smågrejor men hon LEKER liksom inte direkt med något.  

  • Snarkofagen

    Mäh! Jag skrev ett sjukt långt inlägg för någon dag sen men det registrerades inte?! Tack för det, bajsiga FL!  

    Hoppas barnen mår bra nu, 1 tu 3 och att du har fått jobba och sova lite. Och hoppas du vant dig vid lugg nu. Får man se en bild, på Fejjan kanske?!

    Idag var Ella ledig och vi var på Spårvägsmuseet. Hon var supernöjd med att springa runt där, köra tåg och spana in i gamla bussar. För ovanlighetens skull har vi haft en bra dag tillsammans. Eller fy, så elakt det låter. Men ni vet vad jag menar.

    teasa - jag hoppas ni får en härlig dag i Stockholm i morgon! Och framför allt att ni hinner med ert späckade schema.

    bussig - dags att ses på en "sista" fika snart! Min föräldraledighet tar slut om bara ett par timmar, typ. 

    Sitter med en dödstrött Ella och kollar Barda på teven. Nån av era barn som följer det? Tydligen är det lite sådär lagom läskigt, i alla fall när mamma sitter bredvid. Framför allt verkar det sjukt spännande för fyraåringen

    Trevlig helg, vänner!  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~