Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~


    Såhär blev årets julkort. Nja... Obestämd Men mormor lär bli glad i alla fall. 
  • Snarkofagen

    bussig - tänkte på dig idag. Var på Kakburken och köpte grejor till tårtbak. Man kan ju bli ruinerad på kuppen Ska försöka göra en tårta med blått lock, vita snöflingor och en snöbollslykta. 

    Ja, han är skitstor, rent ut sagt. 8 månader snart. Sitter själv utan stöd och ramlar baklänges och slår i huvudet. Så bra mamma är jag!  

    Må så bra som du kan. Kram!  

  • Snarkofagen

    Tredje adventshälsningar från oss! 

    Igår var Ella på kalas. En kompis hade tackat nej, hade kräkts på natten. Efter kalaset fick vi mail från en av deltagarna - kräks. Jahapp. Så nu är det bara att vänta på kräksjuka. Blä! Skrikandes Men hellre nu än på julafton. 

    Det ryktas om att de som har blodgrupp B och AB eventuellt skulle kunna ha en genetisk möjlighet att vara immuna mot vinterkräksjuka. Själv har jag alltid hävdat att jag är immun, har aldrig *peppar, peppar* varit sjuk i kräksjuka. Överlag är jag en ganska frisk person. Ella har hostat och snörvlat hela veckan och, återigen *peppar, peppar*, känner jag inte att jag smittats. Så jag kanske har en "frisk-gen". Hur är det med er, känner ni er förvånansvärt friska? Eller kan det vara så att alla baciller som våra barn får, är såna som alla går igenom och vi vuxna är redan immuna? Gud, vilka djupa 3'e adventfunderingar  

  • Snarkofagen

    bussig - jag har lyckligtvis aldrig råkat ut för något liknande så jag kan inte ens inbilla mig hur jobbigt det känns för dig Vad bra att vi har en sån pysslig helg framför oss så att du kan hålla dig sysselsatt. Tänk på att vila också. 

     

  • Snarkofagen
    mejja - naaaawww... Vilka sötnosar! Och Ville har också blivit jättestor! Han fyller ju snart ett, helt galet!  

    Tjejer, jag håller alla tummar jag har för er och hoppas att det går er väg snart! Det gör riktigt ont i hjärtat att läsa om era resonemang, era smärtor och er sorg. Massor med Hjärta till er! 

    bussig - angående Felix tand så tycker jag att du ska kontakta tandläkaren. Har de blivit mörkare och om det gör ont, låter det inte alltför bra tyvärr. Stackars liten! 

    Idag är det lucia. Vår skola ordnar inget luciatåg så jag vet inte vart jag ska gå för att få se små söta barn i sina luciakläder!

    Varm kram till ALLA!  
  • Snarkofagen

    ÅÅÅÅÅÅÅHHHH, jag är så ARG att hela jag KOKAR!!! Ella går ju som sagt inte på svensk skola så vi får inte se luciatåg. På Facebook har jag förstått att mina vänners barn är allskiftandes figurer; killar är lucia, det går fler lucia än tärnor i tågen och någon vill även vara morot. Jättehärligt! 

    Men nej. En ultrakonservativ (tydligen...) mamma på vår förskola hävdar att "life's a bitch and then you eventually end up marrying one" och barnen ska tidigt kunna lära sig att hantera besvikelser. Därför ska barnen få veta att "du ska vara pepparkaka och du ska vara tomte", det ska inte finnas flera lucia och så vidare. 

    Men jävla SUBBA!!! Jag minns när jag gick i förskolan och alla tjejer ville vara lucia. So be it! Den som ville, fick vara lucia. Så vi var ju MASSOR med lucior i tåget. Herregud, barnen är 4-6 år gamla! Låt dem ha kul! 

    Eller är det jag som överreagerar?  

  • Snarkofagen

    Jahapp, vad var det HÄR då? Redan i går kväll kände jag att Aston var varm och i natt skrek han och var supervarm. Vi fick honom att lugna ner sig och somna i vår säng. Han var riktigt påverkad, han var uppåt 39 grader i temp. Under natten svalnade han hela tiden och i morse - inga problem! Nu joddlar han som om natten varit prima. Försökte sova med honom nyss, han sov i en timme mot vanliga 2! 

    Såhär var aldrig Ella, jag har ingen aning om vad det här är. Kan det vara såhär?!  

  • Snarkofagen

    Klockan är 16 och nu är det 39 grader som gäller igen Helt klart nån infektion. Hoppas vi andra klarar oss, vi ska ha kalas i helgen.

  • Snarkofagen

    Men näää, bussig! Jag förstår att du gråter. Däremot har jag alltid tyckt det är gulligt med barn med stor glugg i munnen. Perfekt hål att mata in pommes frites i! Gråt. Gråt så mycket du orkar och har lust med. Allt blir bra. Det vet du. Och snart har du julledigt och får koppla av från vardagen också. Det kommer nog att göra dig gott. 
     

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~