Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Nollan - jag är benägen att hålla med dig att kompisen är lite sen. Men som Daimis säger, alla barn är olika. Du är lite inne på att hans beteende kan bero på föräldrarnas konstiga regelsättning och det kan jag också tänka mig. Och självfallet blir han frustrerad när han inte kan uttrycka sig så att föräldrarna förstår. Stackars liten. 

    Så Felix ska också börja skolan i höst? Hoppar man alltså över förskolan?  

  • Snarkofagen

    Nollan - vi har ungefär samma dilemma med Ella. Hennes kompisar bor runtom i stan så vi har inga kompisar i vår närhet. Och att träffa kompisar ute på gården är inte lätt, här hos oss finns inga gårdar (!) och föräldrarna verkar mest vara inomhus eller annanstans med sina barn. Strange. Skulle jag vara du, skulle jag satsa på skolan tyvärr. Håller helt med dig i resonemanget kring att han inte får så mycket stimulans hos dagmamman. 

    Daimis - vilken otajming. Jag ligger hemma i feber och förkylning och kommer inte att orka ut i morgon

    bussig - åååååhhh... Bio... Så härligt! Hoppas ni fick en mysig kväll tillsammans.  

    teasa - njut av din sovmorgon i morgon!

    Är det någon som följt serien "Mad Men"? Jag har nu kollat säsong 1-3 och är HELT FAST! Jag drömde om Donald Draper i veckan, två nätter i rad. Blev lite besviken att jag inte vaknade upp med den snyggingen bredvid mig

    Ha det bäst, alla tjejer!  

  • Snarkofagen

    Nollan - tycker det är läge att byta. Han behöver stimulans och utmaningar. You go! 

    bussig och Daimis - ha så kul i morgon! Förhoppningsvis blir det fler tillfällen att ses.  

  • Snarkofagen

    Jag tycker det här är makalöst! Jag har feber och börjar bli duktigt förkyld och orkar inte laga mat. Och nej, det orkar inte mannen heller. För han har så ont i huvudet. Obestämd

    Så det blir pulversoppa. PULVERSOPPA! Hur jäkla jobbigt är det att slänga in lax i ugnen och koka potatis? Till lunch gjorde jag fiskpinnewraps, trots min feber och trötthet. 

    Alltså. Om inte jag fanns i den här familjen, undrar jag hur det skulle hålla ihop. När jag inte är hemma, lagar han alltid köttbullar. All-tid. Helt otroligt.  

  • Snarkofagen

    Åh, hade ni kul när ni träffades?! Önskar att jag hade varit med men nästa gång... 

    Haha, vilken gnällspik jag var igår Men jag står kvar vid det. Otroligt.

    mejja - skönt att du är på bättringsvägen! Jag har inte varit förkyld på evigheter och är också väldigt sällan sjuk så det är extra jobbigt när det väl händer.

    Stackars Aston har det skittråkigt här hemma. Pappa målar och mamma ligger i soffan och orkar inte leka med honom. Det är synd om lillkillen Han sitter i hallen däruppe, utanför Ellas rum, och ropar och hojtar på oss. Aja. Snart har pappa målat färdigt, då får han väl sällskap, hoppas jag.  

  • Snarkofagen

    Åååååh, suuuuck... Halsfluss. Kände igår att halsen gjorde misstänkt ont så jag kikade. Haha! Det fanns inte minsta spår av tvivel att det är halsfluss! Läkaren skrattade när han såg halsen, kommenterade att vidare provtagning var onödig och undrade imponerat hur jag klarar av att äta. 

    Så nu käkar jag penicillin och hoppas det börjar verka SNABBT! Jag har sovit i 10-minutersintervaller mellan kl 3-5 i natt så jag är ganska trött nu Gråter 

  • Snarkofagen

    Fortfarande ingen ljusning i sikte. Mannen fick jobba hemifrån idag och ta hand om både hämtning, lämning, Aston och matlagning idag. Segt! En fördel med att vara sjuk är i alla fall att vikten rasar, jag kan inte äta någonting. Dricker lite nyponsoppa och äter lite yoghurt, det är allt. Vatten gör jätteont att dricka och jag är så himla törstig! Äsch, nu slutar jag klaga. Det måste vända snart. Det bara MÅSTE!

    teasa - verkar som att ni hade kul ute i snön

    Annelitan - kom tillbaka när du hinner. Vi är kvar  

  • Snarkofagen
    ÄNTLIGEN frisk (-are)! Idag är det onsdag och jag är feberfri sedan igår eftermiddag. En vecka med 40 graders feber - fy fan. Önskar inte ens min värsta ovän detta. Yäk! 

    mejja - skönt att du inte blev sjukare än så. Varför var du tvungen att vänta till tisdagen för att gå till läkaren? Har ni ingen jourmottagning på helger och kvällar? Samma sak här, tycker det är konstigt att ingen annan visar tecken på halsfluss. Läkaren sa att det är SÅÅÅ smittsamt. Men det är ju jätteskönt om de slipper. 

    bussig - skickar energi till dig så att du ska orka med ditt jobb, att bebisbakandet går snabbt och ljudlöst och att din syster inte promenerar på dina nerver. Det du gör för din syster, sätter sig på ditt karmakonto. {#emotions_dlg.flower}
  • Snarkofagen

    Annelitan - du byggde upp sån dramatik och när hon kröp bakom soffan, trodde jag att hon klippt upp soffryggen! Skönt att det "bara" var håret tycker jag och missförstå mig rätt. Precis som du själv säger har hon hört dig säga "Klipp INTE dig själv" så hon undrar säkert varför hon inte får det. Och har de gjort så på förskolan så blir det extra spännande. Visst är det tråkigt men det blir en erfarenhet för henne och det växer ut snabbt. 

    När vi var små och min storasyster tvingats klippa sig kort hos frisören, var hon så avundsjuk på mitt långa hår att hon tog in mig i badrummet och började klippa under örat på ena sidan och slutade över örat på andra sidan. Snacka om pottfrisyr

  • Snarkofagen

    mejja - WOW! Jag sa precis till mannen igår att jag skulle vilja åka till New York för en helg. Så kul! Men så otäckt det lät med utslagen, hua! Ska googla på det för jag är nyfiken Trist att du har ett virus, det är rätt skönt att veta att medicin fixar biffen. Eller haha, vem skojar jag med - min feber är ju tillbaka idag igen Obestämd

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~