Inlägg från: FrokenJo |Visa alla inlägg
  • FrokenJo

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Åååh vad härligt!!!! JA njut! :)

  • FrokenJo

    Hej på er!

    Hur mår ni? Jag är trött nu! Längtar efter jullovet! De små sparkar och gör kullerbyttor mest hela dagarna och det är så mysigt! Börjar så smått ställa in mig på att vara sjukskriven om nån månad/en och en halv. Vi lär ju behöva vila och ladda...

    Får så många fina kommentarer om min lilla mage, som växer för varje dag :) av kollegor och elevers föräldrar och jag gillar det! Älskar min fina mage! Det är nog dags för magbilder snart va?! Väntar på din, mugglesfan! ;)

    Ska försöka ladda över min luciamage från igår...
    Kram på er!

  • FrokenJo

    Hej!

    Det där med järnet är min fasa också.. Fy vad jobbigt Love! Jag åt broccoli och torkade aprikoser - och QP när jag väntade Nils. Värdet bara sjönk och sjönk... Håller verkligen tummarna att det vänder! Funkar Niferex för din mage då? Jag fick Duroferon den här gången som är bättre för min...  Men vad mysigt att få lyssna! Det har inte vi gjort än.

    Nja, magen spänner och ömmar lite och så har jag till och från ont i svanskotan. Att lyfta/bära Nils är inte nån höjdare för ryggen heller, men jag har det okej på smärtfronten än! Mest trött och lite yr...

    Nu ska jag för första gången ge mig på att lägga upp en bild. Ni får ha överseende med att jag ser så trött ut. 12-timmarsdag på jobbet och tagen precis innan läggdags... :)

  • FrokenJo


    Mina elever tyckte att jag såg ut som ett paket... :)
     20+0 är det.
  • FrokenJo

    Hej hej!

    Angående kontroller och besök hos BM så har jag träffat min BM 3 ggr tror jag och ska till läkaren för andra gången (+två som jag bett om av oro) imorgon. Då ska vi börja kolla livmodertappen om jag minns rätt. 12 jan ska jag till läkaren igen. Och 3 jan till BM, men det är jag som vill hålla koll på mitt järn....

    Vet inte om jag får extra p g a att min son kom för tidigt eller om det är så när det är tvillingar...

    Har vi nån lista förresten? Börjar få lite svårt att hålla koll på er tycker jag.. :)

  • FrokenJo

    Åh vad fin mage!!


    Det är så mysigt nu när det syns! Jag fick sittplats på pendeltåget idag! Haha! Det var sent och trögt och varmt så jag var tvungen att ta av mig jackan - började bli otäckt varm och då var det en snäll kvinna som sa "du ser lite gravid ut, vill du sitta? Det var aldrig någn som erbjöd sig när jag var gravid." Och sedan tyckte hon och en annan att jag skulle bli lite tuff och säga ifrån, särskilt som det är två! :)

    De mådde iaf bra idag skruttarna och livmodertappen/halsen-vad-det-nu-var var stängd och lagom lång som jag fattade det! 21+0 imorgon!

  • FrokenJo

    Hej på er!


    Vilka superfina ULbilder ni har fått Love och annelian! Kul!

    Vi har haft en bra jul och nyårs-ledighet... Ska dock bli skönt med lugn vila hemma med bara familjen efter en massa sociala aktiviteter.  Magen växer massor och det är inte stilla några långa stunder... :) Underbart!

    mugglesfan: har hört från även enlingsgravida att magen växer lite som i trappsteg så det bheöve rinte vara något konstigt att den plötsligt växer mycket. Men kolla med BM! Bättre en gång för mycket!!! Min mage växte jättemycket v 19-20.

    Är mitt i v 23 nu och börjar känna mig lite yr och trött. Ska till BM på måndag och kolla värden....

  • FrokenJo

    Hej allihop!

    Nu börjar det hända grejer hör jag. Love - vad skönt att det inte var någon fara, men jag förstår att du blev livrädd!!

    Jag börjar, som flera andra, också känna av fogarna... Dessutom blir jag yr och nästan svimfärdig ibland. Igår när vi åkte tåg in till MVC och idag när jag kom till läkarmottagningen med min son. Inte roligt! Tänk om jag bara skulle tuppa av - med Nils där och... Usch! Har som tur är jullov ända till måndag men jag bävar för att börja jobba igen. Det känns som att minsta tidspress/stress blir jobbigt. Nåväl, ska till läkaren den 19 jan och då ska det bestämmas om sjukskrivning. Är då i v 25+1 vilket tydligen är vanligt för sjukskrivningar i samband med tvilllinggraviditeter har jag läst och hört. Hos BM igår fick lyssna på två små snabba hjärtan :), mitt hb var på 106 vilket är lågt och blodtrycket på gränsen till högt, men blev bättre efter en stund.

    Ta hand om er!

  • FrokenJo

    Men usch vilken mardröm!! Jag ska också hålla alla tummar och tår så hårt jag kan!

    Försäkringskassan är inte roliga att ha att göra med, ring igen - ibland får man (konstigt nog) olika svar beroende på vem man pratar med.

    Stort lycka till och en jättekram till er!!!

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!