• pp08

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Ciara: jag åkte till mvc men de gör inte sånt. Ivf kliniken för långt bort så hon rekommenderade gynakuten, lite dumt när man inte har några problem eller blödningar. Men skulle kunna göra det eftwrsom jag hade tidig missfall förra året. Närmaste dagarna extremt spännande eftersom det var då jag började blöda förra året!! Digitaltestet kom aldrig längre än 2-3 då. Hcg togs för sent dvs när missfallet redan var på g med blödningar.

  • pp08

    Kattflickan: tråkigt att det inte gick bra denna gången. Hoppas ni kan komma igång innan sommaren!! Tänker ni på korta metoden?

  • pp08

    Precis. Det är kvaliteten som räknas. Jag gjorde långa metoden första 2x. Fler men ojämna ägg i tillväxt. Menopur korta metoden och jag blev gravid. Det var ivf 3. Gjorde några försök med korta metoden för stskon, lyckades förra året men fick tidig mf. Under hösten försökte vi med långa metoden och då kom jag Inte till ET. Denna gång (8e ) korta metoden. Max antal ägg för mig: 10 st. 5 äggbefruktades och delades och fick 2 tillb och 3 i frysen. Bästa resultat hittills. Dessutom gravid.

  • pp08

    Kattflickan: lite förkyld gör ingenting. Feber, influensa eller annan inflammation eller infektion kan dock ha betydelse. Jag vär jätteförkyld o tokhostade förra året närjag började blöda. Fick även återfall av min tarmsjukdom. Vet inte vad som orsakade vad men mf och infl tarm slutade det med.

  • pp08

    Egentligen ska inte mammans tillstånd påverka fästandet men innehållet i embryona.

    Jag hade varit medicinfri i många år. Fick lätt irritation under första grav men inget mer. Förra året rejäl inflamm o blödningar. Fick korttisonkur och underhållsmedicin ( asacol). Asacol fick jag fortsätta med även om jag skulle bli grav. Viktigt att inte få återfall nu. Som slump var fick jag förra veckan kallelse för återbesök. Allt ok nu i tarmarna. Äter dock asacol 2x 800 x 2 dagligen.

  • pp08

    Jag är också jättetrött. Vilade hela morgonen igår. Tvingade mig upp för att duscha vid lunch. Gjorde lite ärenden och var så trött när jag hämtade dottern på dagis. Vet ej om det är grav eller progesteronet. Somnade med dotterni soffan på kvällen.

  • pp08

    Hoppas allt är bra med er. Har kommit lite längre än förra året iaf. Är idag i v5+2 och strecken på testet har varit på maxstyrka. Även det digitala testet har gått upp till 3+. Dags att sluta testa. Hoppas verkligen att det går hela vägen denna gång.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH