• pp08

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Kattflickan. Jag har alltid haft svaga streck de första dagarna! 1a gången blev det en bebis, andra gången missfall. Om de tar blodprov på dig måste de ta på 2 olika dagar för att se om det minskar eller ökar i hcg. 1 prov säger inget. Hcg värde kan variera pga vilken dag embryot fäster.

    Mitt test ser lite starkare ut denna gången. Tidigare fäst eller kanske 2 st. Jag är nu på Bim-1. Imorgon v 4+0.

    Kan man bifoga bild fr mobilversionen?

  • pp08

    Kattflickan: grattis. Självklart är du gravid!!!

    Själv har jag märkt att testlagrets tester är tydligast. Ser ut som den översta du använde. Jag testade först med klinikens test och sedan med testlagrets ur samma urinprov. Testlagrets visade tydligare streck.

  • pp08

    Grattis Hope och Kattflickan. Även hos mig blev strecket starkare. Är nu i v4+1 så fortfarande jättetidigt. Så 'optimal styrka' inte ännu. Men det ser bra ut. Vågar inte säga det, men inga blödningar. Mycket spänningar i magen och fick redan knäppa upp byxorna!! Brösten lite ömma på kvällen när de blir befriade fr bh.

    Hade inga symptom under ruvningen men mycket hände fr rd 8 och vågade därför testa rd 9.

  • pp08

    Grattis hopen! Vad syntes på vul och i vilken vecka är du? Jag kommer att få mitt vul i v7+0.
    Hoppas att mitt hcg fortsätter att stiga och att strecket blir starkare. Jag är nu i v4+1 bara.

  • pp08

    Grattis rocktroll !!Vilken rd är du på eftersom det visar redan gravid 2-3? Blastocyt eller 2- dagars?Min visade 1-2 igår men då var jag på 4+1 så snart dax för byte till 2-3? Min officiella testdag är på lördag, 16 d efter ET med 2 dagars embryo . Strecken på vanliga tester allt starkare. Dock lite mervös eftersom kag fick mf förra året då kom det till 2-3 men aldrig längre, började blöda tidigt då.

  • pp08

    Rocktroll. Jag ringde kliniken igår rd13. De hade ont om tider för vul så bra att ringa redan nu! Jag ska fortsätta lite till med progesteronet eftersom det iaf inte skadar och förra årets mf satte igång mär jag slutade med prog. Slump? Jag fick tid för vul om 3 v. Då är jag precis i v7+0.

  • pp08

    Grattis Ciara! Jag är också på RD14. V4+2. Jag brukar alltid ha svaga streck den första veckan. Så länge det blir starkare typ varannan dag är allt ok. Denna gången plussade jag tidigt o då var det svagt men inte svårt att se. Hade de blastocyt eller 2 dagars? Jag hade 2 dagars så bf omkring 3 dec

  • pp08

    Ciara. Clearblue digitaltestet säger gravid/ icke gravid. Och ungef tid efter befruktning. 1-2 v betyder 2-4 veckor gravid. 2-3 betyder 4-5. Vi som är omkring BIM ligger på v4 dvs det kan visa 1-2 eller 2-3. Mästa steg 3+ sedan visar den inte mer. Testar man med vanliga tester, helst inte varje dag kan man se i början att strecket blir starkare. Sedan händer inte mycket mer.

  • pp08

    Hjärtefröjd. Oj vad många äggblåsor. Tyvärr bildas inga nya ägg under åren. Man blir född med alla. Sp gör man många ivf med många blåsor kan jag nog tänka mug att det påverkar. Men får du så många varje gång då har su säkert ett bra förråd kvar!!

  • pp08

    Grattis med hinnsäck Poussin. Är du i v6+3 nu då? Lycka till nästa vecka

    Själv v4+2 och vul i v7+0. Hoppas att få se hinnsäck o hjärtakt då -:)

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH