• pp08

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Poussin: har du ngn aning hur hcg ska ligga i de första veckorna?

  • pp08

    Ciara: jag kände mig yr, svimfärdig som blodsockerfall. Var dock stressat med en busig 2.5 åring på flyplatsen. Tänkte inte så mycket sedan. Satte mig ner o drack lite vatten. Fast jag var inte hungrig åt jag mycket mat på kvällen. På morgonen RD 9 kände jag mig igen skakig efter bara ngn timme efter frukosten. Så blodsockret var ok. Testade på urin som inte var första för dagen. Svagt men inte osynligt. Mina streck har blivit starkare. Och endå bara v4+2.

    Nu på kvällen ökad illamående o fick ta av byxorna!

  • pp08

    Kattflickan: vad tråkigt. Tänkte precis gå in här och fråga om din o Ciaras streck blev starkare.

    Helt blankt?? Hade du blödningar? Annars väl konstigt att set sjunker så snabbt.

    Mitt blir starkare, inte riktig lika stark som kontrollstrecket men inte långt kvar. Digitaltestet dock bara 1-2 fortf. Hoppas på omskag snart. V4+3.
    Tänkte också lämna blodprov.

  • pp08

    Jag mår mer illa på kvällen än på morgonen! Någon annan som har samma?
    Får se det som positvt.

    Mådde dock inte illa så här tidigt när jag var gravid med dottern.

  • pp08

    Magsjuk eller grav illamående. Kräktes inatt 2x. är det farligt så hör tidigt? Blir v4+4 nu idag.

  • pp08

    Tror att jag har båda illamående symptomen. Ätit något daligt och grav illamående. Grav illamående känns mer i halsen och det andra längre ner. Dock bara de 2 kräkningar inatt. Har ätit småportioner och druckit. Hungern kommer tillbaka. Och därmed grav illamåendet. Då inget alvarlig virus om det var det. Får se om dottern blir sjuk eller ej. Dricker gärna fr mitt glas och pussar på munnen

  • pp08

    Rocktroll. Tror att streckens tydlighet är väldigt indivuduelt. Så länge det blivut starkare i du har inga blödningar är allt ok. Man ska testa med samma sorts test för att kunna jämföra. Mina teststreck blev lika stark sim kontrollstrecket igår v4+4. Då gick det digitala också upp till 2-3.

  • pp08

    Ciara: v 16 för ultraljud kan inte vara möjligt. Har du inte skrivit fel? Man brukar ha ett vul på kliniken mellan v6-8 för att bekräfta grav, antal embryo o placering. Efter det går man till ord mvc.

  • pp08

    Jag ville också fortsätta med lutinus lite till, inte nödvändigt enl kliniken men kom överens att successivt trappa ner fram till vul som är inbokat v7+0.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH