• pp08

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Läst lite bakåt i tråden men inte skrivit så mycket.

    I mitten av mars börjar vi IVF karusellen på nytt (IVF nr 8!). Hoppas på bättre resultat den här gången. Fungerar det inte nu blir det ju snart slut på försöken, pg ålder, pengar, ork etc. Tur att man redan har ett frisk busfrö på 2.5 år hemma!


    ♀ 090619
  • pp08

    Bullen: ja. Det blir nr 8 totalt. Tjejen blev till vid ivf3. Sedan gjorde jag 1 FET och 4 ivf till. Blev gravid på ivf 5 men fick tidigt mussfall i v 5 ( feb förra året). Ivf 6 o 7 gjordes i höstas då det inte blev ET sista gången.

  • pp08

    Lycka till pousin. Du kommer att ligga före mig. Börjar med korta metoden om ca 2.5 vecka. 375 menoour.

  • pp08

    Grattis poussin!!!!!

    Själv har vi varit på ÄP idag och det blev 10 st ägg. Rekordamtal för oss. Hoppas på bättre resultat än förra gången då det blev 4 ägg men ingen ET!'nm

  • pp08

    Poussin: det vanliga protokollet. Korta metoden menopur. Idag var 5 st befruktade får se hur det ser ut imorgon. Finns det minst 2 kvar blir det insättning av båda. Kanon OM vi skulle få någonting till frysen.

  • pp08

    Som jag har förstått pekar amh på äggreserv, kvantitet alltså.

    Skumt nog har jag vid denna 8e ivf fått flera ägg än någonsins. Plockades på 10 ägg. 5 finfina embryon. 2 tillbaka och 3 till frysen. Är nu 41.5 år, så visst finns hoppet kvar.

    Lycka till alla ni! Nu börjat de tuffa 2 veckor av väntan.

  • pp08

    Jag har fått lutinus vaginaltabletter som progesteron denna gång. Ser ut som lite tjockare fast vita fishermans friend.

  • pp08

    Kattflickan: känner mig väldig skakig sedan igår. Därför testade jag så tidigt. Brukar vara låghormonare som har svaga plus en hel vecka. Men nu var det redan inte jättesvagt längre. Och inte första morgonkisset!!

  • pp08

    Eller: jag blödde under min hela första graviditet. Som slutade lyckligt i v 41+5!!

    Tyvärr var jag också med tidigt mussfall förra året då jag plussade min fick i v 5 missfall. Även då hade jag blödningar fr testdagen.

    Nu är jag före TD och på BM -2. RD 10. Och plusset fr igår finns kvar. Nu vill jag se att det blir starkare utan färgade flytningar o blödningar.
    Jag använder också lutinus för första gången.

    Förutom att vara lite skakig o lätt stressat känner jag inte mycket i kroppen. Tidigare ivf med progesteron mic eller crinone kände jag även brösten. Lite lite spänningar i mage / luvmodern om jag ska vara riktig. Humöret är rena pest PMS. Men det hade jag också vud de två tidigare tillfällen jagplussade.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH