• Linn73

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    pp08: Usch vilken plåga för dig! Hoppas allt går bra och lycka till.

    Kalimero: Intressant att du fick bättre resultat av Fostimon än Menopur. Jag trodde att det var mer eller mindre samma sak. Vad är skillnaden?

    isaga: Tack för att du delade med dig av din solskenshistoria!

    Skön söndag alla!

  • Linn73
    pp08 skrev 2011-02-23 09:54:54 följande:
    Ja, det blev gynaktuen, och inget positivt besked Lämnade även blodprov som tas om imorgon och då jämflrs värdena för att se om de går upp eller ner. Hinnsäcken som fanns där i fredags var borta.....
    Stackars stackars dig... Så tungt att bara gå och vänta. Förlåt för min okunskap, men innebär det att inget finns kvar om hinnsäcken är borta? Stor kram
  • Linn73
    Ankaja: Stackare, vilket jobbigt besked... Men jag tycker att det verkar orimligt att värdet sjunker så pass mycket på ett år. Sa de inget om det när du fick veta? Är osäker på om det spelar någon roll vilken dag provet tas på. Men vet att det är viktigt att FSH tas på rätt dag i cykeln. Förstår att det känns deppigt, men kom ihåg att det inte går att lita blint på AMH-värdet till 100 procent. Har de sett hur många antrala folliklar du har? Det kan ju ge en bra fingervisning på hur du svarar på behandlingen. Lycka till!!

    Jegs: Härligt att ni ska komma igång snart!! Tänk att snart är ni där, ni har har gått och väntat så länge! Helt rätt av dig att inte ta ut något i förskott, utan att glädjas åt det försök som ni har framför er.

    pp08: Kram till dig! Hoppas du fick positivt besked i em.

    Själv var jag på Karolinska idag och blev både glad och ledsen på samma gång. Glad för att vi får ett nytt försök. Ledsen för att det är det sista innan vi måste gå vidare till ÄD. Sedan blev jag också ledsen och frustrerad över att vi måste vänta så länge tills vi får sätta igång igen eftersom de har fullt! Får komma igång med långa metoden Menopur i mitten av april, vilket innebär ÄP i mitten av maj. Blir så stressad över tiden som bara går. Varje månad är ju så oerhört viktig.

    Kram till er alla {#emotions_dlg.flower}
  • Linn73
    Poussin skrev 2011-04-13 21:17:08 följande:
    Castor - Vad roligt att ha fått ett startdatum, jag hoppas verkligen att det går vägen för er!
    7e maj är ju snart, åh vad roligt för er, bröllopsdagen är en underbar dag!

    Mumlan - Tack för att din historia, den inger hopp!

    Längtar - Grattis till att ha blivit fru Glad Förstår att var känslosamt med tanke på vad ni går igenom, önskar er verkligen lycka till!

    Linn - Har du börjat med nässprayen? Vi saknar dig! {#emotions_dlg.flower}

    Jag är rätt nöjd efter dagens VUL, såg bra ut för att vara jag, 3 blåsor av ok storlek och 3-4 mindre. Jag är supernöjd om det blir 3 blåsor med tanke på resultatet förra gången. Postade blodprovet och CvL ska ringa imorgon om hur det ser ut.

    Kram till er alla! {#emotions_dlg.flower}
    Hej alla!

    Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har varit några månader med väntan och jag har själv behövt distansera mig från allt ett tag och tänka på annat än barn. Men i dag börjar vi på ny kula igen med Suprecur. Så roligt att flera är igång och att några har plussat - det inger verkligen hopp!

    Poussin: Stort grattis till "skörden" - det ser ju riktigt lovande ut. Håller tummarna!

    Castor: Ser att du börjar på fredag. Då får vi följs åt! Kör du långa eller korta metoden?

    Passar på att uppdatera mig själv i listan.

    Kram till er alla!

    LISTAN PÅ ALLA VI SOM SKA LYCKAS 2011 SoligVäntar på nytt försök:
    Anemon (38 år), AMH 0,467, Väntar på FET....efter missfall på 4:e ICSI.  Albatross74, AMH 0.27, IVF 1: feb 2011, Har inte fått ny tid för IVF 2  Småsteg, amh 0,49 Nelle amh 0,3.  Sprayar: Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06. Spraystart 6/4 Castor (36 år i april), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Spraystart 15/4 Linn73 (37 år), AMH 0,41: 3:e försöket. Långa metoden med 450 ie Menopur. Planerat ÄP vecka 20.
    Sprutar:
    Poussin, AMH 0,35: Har gjort två tidigare IVF försök; nr 1 gav 3 ägg, 1 befruktat men minus, nr 2 gav bara 1 ägg och inget ET, nr 3 påbörjad 19/3.  
    Planerat ET/FET:

    Ruvar:


    Ankaja, AMH 0,52

    Gravida: 


    Malbert, AMH 0,55


    Övrigt: 


    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
  • Linn73

    Dobbiedoo: Så glädjande att höra - vilken solskenshistoria! Kan inte du snälla fylla på listan så att vi alla får lite pepp (skriv gärna in ditt AMH-värde där också).

    Poussin: Önskar att jag kunde ge dig en stor tröstande kram.. Hur kunde det där hända när allt såg så bra ut senast..? Jag förstår att du är knäckt och ledsen, men försök att inte ta ut något i förskott även om jag förstår att det är svårt. Kan du inte köra med ägglossningstest hemma så att du får veta? Blir ju outhärdligt att behöva vänta till på torsdag annars. Vad är argumentet till att ni inte får göra ÄP redan på onsdag? Läkaren borde ju ha någon tanke med att vänta till på torsdag. Massor av kramar till dig och jag håller tummarna! Hjärta

    Jegs: Min var också försenad sist, men som sagt ring om du känner dig orolig.

    Misa: Jag har bara kört långa metoden och maxdos de senaste gångerna eftersom ajg svarar så dåligt. Mitt råd är att du ska stå på dig! Är ju minimal risk att vi med lågt AMH blir överstimulerade.

    Castor: Antar att du har börjat spraya nu? Hur mår du? Jag har sprayat sedan i onsdag och känner knappt något alls. Kanske lite tröttare än normalt och lätt huvudvärk, men annars mår jag hur bra som helst. Vi verkar köra exakt samma metod. Jag ska också spruta 450 ie Menopur. Och går dessutom på Huddinge :)

    Mimi71: Förstår att du är tom och ledsen över att resultatet på VUL. Tänkte bara berätta att vi fick avbryta vårt första försök eftersom det aldrig blev mer än en blåsa - men då fick vi göra en insemination istället. Nu lyckades inte det, men jag tycker att du ska kolla upp det om fallet skulle bli desamma för er. Men låt oss hoppas att de små äggen hinner växa på sig lite till. Ibland kan det ju faktiskt hända rätt mycket på endast några dagar. Lycka till!

    Ankaja och Malbert - stort stort grattis till er båda!

    När jag startade den här tråden i höstas kände jag mig extremt ensam med mitt låga AMH-värde och de dåliga förutsättningarna. Inser nu när jag har varit borta ett tag hur många det är som är i samma situation och jag är så glad och tacksam att vi kan finna tröst och styrka av varandra! Hoppas hoppas att det fylls på med massor av solskenshistorier under året! Kram till er alla! {#emotions_dlg.flower}

  • Linn73
    Poussin skrev 2011-04-20 22:27:52 följande:
    Blir lite lugnare av att höra att det gick bra för dig! Glad
    Har ingen bra magkänsla, men vi får se imorgon, ska gå och lägga mig strax och hoppas på en god natts sömn.
    Jag hoppas att din magkänsla är fel och att allt går bra idag. Kom ihåg att det endast behövs ett!! Kram
  • Linn73

    Grattis grattis! Vad skönt att allt gick bra och att ni ändå har tre ägg "att spela med". Förstår att ni tar ett steg i taget, men nu är ni i alla fall ett steg närmare målet. Nu håller vi tummarna för i morgon! Vila och njut av hur bra allt har gått so far! Kram o glad påsk!

  • Linn73
    Poussin skrev 2011-04-22 12:21:03 följande:
    Tack raringar! {#emotions_dlg.flower}
    Ringde precis CvL då jag höll på att krevera av nervositet och den underbara sjuksystern informerade mig om att 2 av 3 blivit befruktade!!! Skrattande Nu forsätter vi hoppas att småttingarna delar sig som de ska så att det blir ET imorgon som planerat.
    Åh så underbart att höra, det är ju bättre resultat än någonsin! Vet du om du får båda tillbaka om de delar sig som de ska? Stort grattis!!! {#emotions_dlg.flower}
  • Linn73
    Poussin skrev 2011-04-23 18:57:35 följande:
    Fick världens finaste påskpresent idag - är nu ruvare till 2 toppenfina småttingar!!! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    De hade båda delat sig perfekt och läkaren förslog att vi skulle sätta tillbaka bägge, är så himla glad!!! Solig
    Tänk att påskharen skulle komma med en sådan fin present i år! Är så glad för er skull!! Kram
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH