• gruset

    Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå

    Hej!

    En till som hoppar in.
    Jag väntar nr 2 och 3 med BF 7 aug. Men pga att det är tvillingar räknar jag med att de kommer i juli, så det blir väl en lång väntan om det inte blir så.

  • gruset

    Sleepingangels: Nej vad tråkigt!!! Kramar till dig.

    Knottet1: Fikaträff låter trevligt. Ska kolla planerna för tisdag här hemma så kanske jag hänger på jag också.

  • gruset

    Knottet1: Jag har haft mycket på jobbet denna vecka och hann inte till något fika, men det verkar inte vara så många som hade skrivit upp sig. Hänger gärna med på fika framöver.

    Isolde11: Jag är i vecka 24 och mår än så länge (ta i trä) rätt bra. Det är bara att hoppas på att det håller i sig. Tycker också att det känns tyngre den här gången, men så är det ju två som trängs därinne. Magen är bra mycket större än förra gången och jag har varit mycket tröttare än sist. Fast värst var tröttheten första 3 mån, då jag behövde sova hur mycket som helst.

  • gruset

    Oj, jag måste också ta tag i gravidförsäkringen, börjar bli dags.

    Håller förtvivlat på att leta vagn. Hade tänkt hitta en begagnad tvillingvagn, men den jag vill ha verkar bara komma ut i södra Sverige. Börjar brinna i knutarna nu om jag ska beställa en, med tanke på att tvillingar brukar ha en tendens att komma tidigare än beräknat.

  • gruset

    Välkomna alla nya! Kul med fler.

    ankan09: Jag tror inte att det har varit någon träff (?), men jag har inte varit med hela tiden. Det var tänkt med en fikaträff för ett antal veckor sedan, men det blev ingenting (tror jag). Men det skulle vara roligt att träffas något framöver.

    Här växer magen så det står härliga till. Är i vecka 28 och jag undrar hur stor den har tänkt bli.

    Princessan: Hur gammal är blivande storebror/storasyster?

  • gruset

    Höstflickan83: Du kan gå på vilken öppen förskola som du vill. Det spelar ingen roll vart du är listad.

  • gruset

    Med storebror använde vi filt i påslakanet eftersom vi tyckte att täcket blev för fluffigt. Kändes som att han försvann i allt täcke annars.

    Kudden (IKEA) tyckte vi också var för stor och fluffig, så jag köpte en super-platt kudde från en barnaffär istället. Nu vägrade han sova på rygg, så mestadels använde vi inte någon kudde.

  • gruset

    Hur är läget med er?

    Här är det rätt bra. Kliar lite mycket på magen bara trots att jag smörjer in den som en tok. Får fortsätta smörja frenetiskt och hoppas på att det inte blir sämre.

  • gruset

    Isolde: Jag vet inte varför det kliar. Min teori har varit att det töjer sig, så jag smörjer extra mycket. Sen om det hjälper vet jag inte men det känns bättre precis när jag smörjer.

    Höstflickan: Jag längtar också till sommaren, eller i alla fall till lite ledighet. Ska jobba två dagar till och sen vara ledig i hela 10 dagar. Ska bli himla skönt! Hoppas på fint väder.

  • gruset

    Höstflickan: Grattis till sonen! Hoppas att allt fortsätter att gå bra med den lille pojken.

Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå