Inlägg från: LyckligaLee |Visa alla inlägg
  • LyckligaLee

    40+ som äntligen är gravida - igen

    Jamtlandstaus skrev 2011-11-15 17:04:11 följande:
    Jag är bara i v.6+3.
    Men är det så enkelt att jag bara kan skriva mig i annat län, det syns inte någonstans att jag bara gör det tillfälligt?
    Har ju sambons övernattningslägenhet jag kan skriva mig på, i Uppsala...
    Nej, det syns inte att du gör det tillfälligt förrän du skriver dig på din hemdress igen... och då är ju provet redan gjort. Vem som helst kan flytta och ändra sig, inget olagligt med det. Allt beror väl på hur viktigt detta är för dig. Jag förstår din oro. Du kan ju ringa skattekontoret med generell fråga om detta, så kanske det känns lättare för dig att ta ställning. Har du funderat på att göra NUPP först? Ett bra resultat där kanske gör det lättare att vänta på fvp? 
  • LyckligaLee
    Aaglars skrev 2011-11-17 11:28:47 följande:
    GRATTIS{#emotions_dlg.flower}

    Har du varit på UL idag?
    Nej, inte ul. Extra besök hos bm för blodprov pga sköldkörteln. Info om kön kommer till bm tillsammans med provsvar på mkp så jag passade på att fråga. Skall ju inte spela nån roll, men jag ville gärna ha en liten kille till, om man fick önska. Har ju två pojkar redan, så "alla" tror att man önskar sig en tjej. Inte jag. Självklart hade en flicka varit mer än välkommen. Men nu blir det en lillebrorSkrattande Jag kände att när jag väl berättar för mina pojkar så blir det roligt att också kunna berätta om vem som finns därinne. Tror att det blir lättare för dem att engagera sig när de får så konkret information som kön. Ser verkligen fram emot att delge dem detta fantastiska. Särskilt när jag vet hur mycket de längtar efter detta. Remiss för rul gick iväg idag, men det verkar vara svårt att hitta en tid då jag hamnar mitt i julhelgen. Då är man ju ledig iallafall...
  • LyckligaLee

    Tack för alla glada grattis! Vi går mot helg tejejerGladHärligt. Jag ser fram emot att igen kunna lägga mig på soffan och vila ikapp. Är fortfarande väldigt trött, men bm tror att det har mer att göra med sköldkörtelns underproduktion är med själva graviditeten. Hur är dert med er? Mår ni bra? Vill gärna höra lite om hur magarna mår hos er. Jag är lite förbryllad över att jag gått upp 2 kg, men att ingen gravidmage finns under hullet... Vet att det är individuellt, men jag tycker mig minnas att magen kom snabbt med min tvåa... Nu när mitt illamående släppt kan jag nästan glömma att jag är gravid. Man vill ju så gärna få tecken från kroppen som talar om att allt är som det ska. Hur ser era magar ut? När kunde andra se att ni var gravida?
    Sagatula- blev du sjukskriven? Hur går def för maken? Tänker på dig{#emotions_dlg.flower}

  • LyckligaLee
    nallepuh2 skrev 2011-11-18 14:47:11 följande:
    Ingen rolig helg, fick åka in idag och mest troligt missfall.
    Åh nej, stackars dig. Jättetråkigt att höra. Massor av styrkekramar och tröst till digHjärta
  • LyckligaLee

    Lämnade blodprov förra veckan, med anledning av min låga sköldkörtelproduktion. Detta efter att ha medicinerat med Levaxin 25 mikrogram/dag. Nu ringde bm till mitt jobb och sa att läkaren omgående dubblar dosen då mitt värde var ännu sämre än förra gången. Hon ville veta hur jag mådde osv...Nya prover om fyra veckor. Så googlar jag och hittar en massa info om hur oerhört viktigt det är att Levaxin ställs in rätt under den tidiga graviditeten. Risk finns för underutvecklad hjärna och allmänt dålig tillväxt hos fostretSkrikandes. Och jag som här på fl påpekat att jag denna gången inte har minsta antydan till gravidmage... Känns inte bra alls.

  • LyckligaLee

    Strix-beklagar verkligen. Jättetråkiga nyheter.
    Jamtlandstaus-du gör helt rätt som inväntar fvp tycker jag. Jag går in i v 15 imorgon.
    Charlotta1-låter härligt att allt är prima hos digGlad

  • LyckligaLee

    Gjorde privat ul igår. Helt underbart. Vi gjorde det bra för nöjes skull, men jag måste säga att jag blev väldigt imponerad under besöket. Vilken service! Frukt, choklad, gott kaffe i urmysig miljö. Stooooor platt-tv på väggen så man kunde se bebben ordentligt. Gott om tid, massor av tid. Kollade alla organ, navelsträng, mått... ja allt. Skrev ut en drös bilder och fick dom dessutom brända på cd. Utskrift på fiiiint papper om alla uppgifter. Blir ju himla kul att spara till lillen. Jätteglad att jag gjorde detta!

  • LyckligaLee
    gosensgos skrev 2011-11-28 08:14:37 följande:
    WOW!  Undrar var du fick detta trevliga bemötande?!
     
    Emma Ultraljudsklinik. Finns i Gbg och MalmöGlad. 600 kr. Värt varenda krona. Kolla deras hemsida. Nu kan jag lugnt se fram emot rul om några veckor, helt utan oro. Bara njuta. Känner dessutom sprattel därinne nu. Började nu i v 15, precis som under min andra graviditet. Helt underbart att få uppleva detta igen.
  • LyckligaLee
    gosensgos skrev 2011-11-28 09:39:59 följande:
    Dessvärre bor jag i sthlm då.... lite för långt att åka

    borde finnas ngn bra i sthlms trakten också,,, någon som vet? 
    Ultraljudsbarnmorskorna i Stockholm har jag hört skall vara bra. Kolla deras hemsida Solig.

    Sagatula - styrkekramar till dig {#emotions_dlg.flower}. Hur mår magen? Hoppas Fk godkänner din ansökan. Läkarintyget måste bekräfta livshotande tillstånd, men det vet du kanske redan. Se till att få ett bra läkarintyg!
Svar på tråden 40+ som äntligen är gravida - igen