• jmynt

    Syjunta för gravida!

    Vilken underbar tråd, jag är jätte pysslig av mig och syr massor men nu väntar jag nr tre och skulle så gärna vilja virka lite koftor och mössor och sådant till liten men jag har inte hittat några beskrivningar och undrar om det finns någon här som har några bra. det finns så mycket fina stickbeskrivningar men det tycks vara svårare med virkning.

  • jmynt

    I helgen har jag lyckats knåpa ihop en boddy, två par byxor, en mössa och så har jag sytt färdigt ett lapptäcke som legat i flera år. Vad man hinner med när man är barnledig. Slänger in en bild när jag lärt mig hur man gör. Men jag har en liten fundering, mina trycknappar "äter" sönder tyget, blir små hål runt knappen. Är det jag som gör nåt fel då eller är det bara dåliga knappar?

  • jmynt
    CammieTroll skrev 2013-02-04 16:08:27 följande:
    Hickstead jag har ett mönster på tossor, dock inte testat det själv ännu. Men de kan du få om du vill? Skriv din mailadress så skickar jag över den.
    Hej snälla skulle jag också kunna få mönstret på tossorna. min mail är [email protected]
  • jmynt
    Mini 82 skrev 2013-02-10 18:27:15 följande:
    Jmynt, du måste ha minst dubbelt tyg vid tryckknapparna, helst också ett "mellanlägg" (typ vliseline) annars blir det lätt hål

    jag har haft dubbelt tyg och dessutom ganska tjockt tyg, tror knappt att jag kan klämma i mer tyg mellan knapparna. men jag sja prova på nån liten tygsnutt. tack för hjälpen.
  • jmynt
    CammieTroll skrev 2013-02-12 20:10:47 följande:
    Nu tjejer ska ni ha fått mönster.

    jag får inte fram nåt i mailen, det står bara att det är vidarebefodrat och så några adresser. Är det min mail som är knas?
  • jmynt
    CammieTroll skrev 2013-02-13 20:18:07 följande:
    Ingen aning jmynt. Kan testa en gång till.

    Ja tack det vore kanon
  • jmynt
    CammieTroll skrev 2013-02-14 12:42:50 följande:
    Jmynt: skickade igårkväll.

    Nu fungera del två men inte del ett. det finns liksom ingen fil, bara info om vem som skickat den...
Svar på tråden Syjunta för gravida!