Inlägg från: Glädje58 |Visa alla inlägg
  • Glädje58

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Jag behöver en rejäl spark där bak för att komma igång med nätdejting, och det gör jag själv genom att skriva in mig i denna tråd. Hoppas det inte blir självmål bara Glad

    Man, två barn på 16 och 19. Singel sedan några år och har inte träffat någon alls sedan dess. Bor nära Göteborg.

    Jag ska försöka få till en presentation och en bra bild. Men efter att tvekat i några månader så inser jag att jag är väldigt rädd för att bli dissad eller råka ut för att inte få något svar överhuvudtaget. Men nu börjar jag komma över den rädslan, så rent krasst så skulle jag kunna få till ett medlemsskap inom en månad eller så. Skulle man registrera vad jag gör varje dag för att komma till skott och sedan spela upp det tjugofem gånger snabbare skulle man nog kunna ana att jag försökte göra något åt min situation.

    Jag hoppas kunna dela med mig av mina erfarenheter och få svar på mina frågor i denna tråden. Bra att den finns...

  • Glädje58

    Tack X man, jag ska också försöka njuta av sällskapet och ha kul som ni har sagt. Men det innebär ju givetvis att det måste bli nån dejt. Nåväl, jag ska inte vara negativ längre, utan tänka positivt. Det är nog därför jag vågar bege mig ut i träsket.

  • Glädje58
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-07-28 10:02:26 följande:
    Jo, om det känns helt fel ska man såklart gå på magkänslan. 
    Men iallafall jag kan på dejter få känslan, att det är en helylle, snäll och trevlig kille jag träffar men att tex nåt litet som gör att man känner att man kanske kan få nåt bättre som gör att man letar vidare.
    Fast man kanske då egentligen borde ha gett killen en andra och tredje chans?
    Fast jag börjar tro att jag har blivit skadad av det här med att dejta via nätet och gå på många dejter att man tillslut bara blir blassé på alla killar och hittar fel överallt och tror sig kunna hitta bättre... suck!

    Det kan inte vara så att du är rädd för att satsa på ett förhållande. Du är rädd för att riskera bli besviken om du ger dig hän och blottar dig. Så då är det lika bra att bara köra ytligt och hoppa från den ena till den andra utan djupare känslor.
  • Glädje58
    Sofia1970 skrev 2011-07-31 23:23:11 följande:
    ...en fråga om jag gillar att älska många gånger på en dag.
    Du kan väl svara honom "Ja, jag älskar att äta äpplen, jag älskar att titta på teve, jag älskar att läsa morgontidningen och jag älskar att lägga av en rejäl brakare inne på köpcenter. Så man kan säga att jag gillar att älska många gånger på en dag..."
  • Glädje58
    Anonym (ny) skrev 2011-07-31 23:35:46 följande:
    Förslag på bra första dejt och varning på dejter man INTE ska ge sig på ;)
    Jag skulle vilja uppleva en liknande dejt jag hade för över tjugo år sedan när jag blev intresserad av en kvinna. Jag hade sett henne några gånger på en arbetsplats så det blir väl inte riktigt samma sak när man nu möter en ny kontakt via nätet. Men i alla fall så träffades vi på en måndag tidig kväll och vi var tvungna att avbryta den på onsdag eftermiddag, bara för att vi båda två skulle börja jobba igen. Så en förstadejt på tre dagar skulle sitta fint igen Glad
  • Glädje58
    Anonym (Dejting) skrev 2011-07-31 23:47:07 följande:
    Berätta mer! Blev det en andra dejt då? Kyss
    Efter två veckor flyttade hon in hos mig.
    Vi gifte oss året därpå
    Fick två barn
    Skilde oss efter nästan tvugo år.
  • Glädje58
    HäxanSurtant skrev 2011-08-01 00:18:34 följande:
    Gjorde ett tillägg i min press, bra eller bajs?
    -------------------------------------------------- ------------------------------

    Jag har sjuk humor, jag älskar ironi och sarkasm, kan gnabbas i timmar, hårt, brutalt men hjärtligt. Är inte av naturen särskilt kramig, sover gärna under eget täckte. Behöver ingen man för att bekräfta mig, hjälpa mig eller dalta och ta hand om mig. Men jag vill gärna ha en man att dela livets jävligheter med, för att vi vill och gillar om varandra, inte för att vi behöver och måste ha varandra.
    Alltså, jag gillar sådana texter Häxan. En riktig varudeklaration  Skrattande

    Ang sova under eget täcke, så kanske några känner att här blir det inte så mycket sex. Men jag ser det mer som en utmaning att väcka din lust. Inget för slöa typer men bra för de som gillar att väcka känslor.

    Ett litet skrivfel i "för att vi vill och gillar om varandra". Ändra till tycker om varandra eller ta bort om.
    HäxanSurtant skrev 2011-08-01 00:18:34 följande:
    ...Jag har sjuk humor, jag älskar ironi och sarkasm, kan gnabbas i timmar, hårt, brutalt men hjärtligt...
    Nu blir jag riktigt sugen på att spöa skiten ur dig i bowling, eller boxling om du hellre vill det Flört
  • Glädje58
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-01 00:40:52 följande:
    Häftigt!
    Det är väl lite knepigare än andra gång när man har en del ungar att slänga in i det hela också.
    Jo, om barnen är mindre. Men i mitt fall klarar de sig själva (jag ställer bara fram lite mat som räcker i några dagar om det blir aktuellt)  Skrattande
  • Glädje58

    Fan, jag har pratat med min vän nu i telefon och hon har varnat mig för att en del kvinnor inte kan ta ett nej vid förfrågan och därmed kan ställa till med sattyg. Lämna inte ut telefon och adress i början av en ny kontakt säger hon. Varför ska det bli så blodigt allvarligt? Snacka om att tappa lusten, fast ändå inte. Jag vill inte leva som singel resten av livet, så därför är jag tvungen att söka.

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!