Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (ny) skrev 2011-12-17 17:23:34 följande:
    Så frågan är bara om man mår bättre av att lägga ner dejtandet och sitta hemma och uggla eller om man faktiskt kommer framåt snabbare om man dejtar och kommer ut i livet? Kanske råkar jag bara springa på den personen som jag faktiskt faller för och som gör att jag helt glömmer mitt f d liv. Är jag inte ute i svängen så har jag ju inte alls den möjligheten?!
    Eller är jag helt ute och seglar?
    Om du är ute och seglar vet jag inte, men cyklar lite grann iallafall.
    Du ska ju inte glömma ditt liv du har haft, det är en del av dig och en bidragande orsak till att du är den du är. Att bli hel genom en annan person är inte speciellt nyttigt eller sunt någonstans. Bygg upp dig själv först innan du kastar dig in i något nytt förhållande.
    Varför ska du sitta hemma och uggla bara för att du inte aktivt jagar en man att agna?

    Tror många kvinnor skrämmer den manliga befolkningen med sitt jagharjustblivitsingelmenkanintelevaensamsnällaälskamiggörmigheljaggörvadsomhelstbaraduälskarmig
  • Anonym
    floya skrev 2011-12-17 21:40:54 följande:
    Någon som minns mig? Jag var aktiv ett kortare tag för någon månad sen, då med ett projekt "10 dejter innan nyår"... Här kommer en liten uppdatering:

    Dejt 1, 2, 3 och 4 var med helt okej killar, men det klickade inte från min sida. Alla de fyra ville ses igen, men jag tackade för dejterna och avböjde.

    Dejt 5 var med en kille som jag blivit extremt intresserad av. Första dejten gick kanon, vi satt och snackade i sex timmar och när vi skiljdes åt var det med mycket pirr i magen! Fick ett sms tidigt på morgonen därpå från honom och vi höll nära kontakt över såväl sms och mail (där han nästan var mer drivande än jag) kommande dagarna. Han skrev fina grejer och mitt pirr minskade ju knappast. Sen var det dags för andra dejten i förrgår. Vi käkade mat, snackade massor och tog en lång, fin promenad. Avslutade med en varm kram och jag promenerade hemåt. Sen får jag ett sms morgonen därpå där han tackar för en trevlig kväll men säger att han inte vill gå vidare.

    WHAT THE FUCK? Vad gjorde jag fel? Jag tyckte vi hade jättetrevligt och jag var mig själv - precis som jag var på första dejten. Hur sjutton kan det svänga så fort?

    Nu sitter jag här och känner mig smått olyckligt kär... och vill inte alls gå på fler dejter. Jag vill ju ha den här snubben! Skrikandes
    Åhhh men det kan svänga sådär fort. Jag hade ett par trevliga dejter med en man där både jag och han var lika pådrivande mellan med sms etc men sen efter det tredje tillfället så kände jag plötsligt att det inte alls kändes bra. Utan att han "gjort fel".

    Kemin kanske inte stämde för honom bara? Han kanske inte kände sig redo?
  • Anonym
    Racer x skrev 2011-12-17 22:06:38 följande:
    Demon, got a bad case of grafikkort... MW3 tog kål på eländet..
    På vilket sätt yttrar det sig? För varmt eller?
  • Anonym
    Racer x skrev 2011-12-17 22:17:23 följande:
    Japp, helsikes för varmt... Funkar, men det är också allt. Drivrutinerna vill det inte kännas vid, inte vidhängande skärm heller.
    Och jag antar att du dragit ned de senaste drivisarna till det. Dragit upp fläkten har du säkert också gjort. Ominstallerat det har du troligtvis också gjort. Hur varmt blir det?

    Och nu har vi nog nerdmördat tråden. Sorry Skäms
  • Anonym

    Men snälla ni! Det är ju som att läsa The Game eller något liknande. Om det inte hänt något efter andra dejten, så kommer det aldrig att hända...
    Det är ju olika ifrån fall till fall för min del. Ibland kan jag vara oerhört trögstartad och ibland har jag tur och då fattar hjärna och resten av mig ungefär samtidigt att det finns något jag är intresserad av.

  • Anonym
    Flashbulb skrev 2011-12-28 03:13:58 följande:
    När ni ska bestämma träff med någon första gången, vart brukar ni träffas någonstans? Hemma hos varandra eller ute på stan? spelar det någon roll vart man träffas?
    Träffas på ett neutralt ställe, så ifall det inte var vad ni trodde kan säga hejdå utan att det blir konstigt. Det är lite jobbigare att be någon som är hemma hos en gå...
  • Anonym

    Fotfetisch!!! Been there - done that!
    Ett tips från coachen: De kan vara väldigt kinky med övrigt också...


    Anonym (Hopplös:)) skrev 2012-01-06 13:52:04 följande:

    Nu slår jag nog rekordet över charmigast mail! Detta fick jag nyss:


    Hej
    Jag är en impotent man som undrar om jag får ge dig fotmassage?


     


  • Anonym

    kan hålla med om att gratis är bäst ...men det verkar ändå som betalsidorna är mest seriösa folk på?? vilka bra gratis sidor finns det?

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!