Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    FjärilVingad73 skrev 2012-08-11 11:39:39 följande:
    Vanilla: två av de finaste killarna i mitt liv har jag träffat här. Den ena funkade det inte med pga olika orsaker, men han är en vän iaf; den andra är jag nu ihop med!

    Lät inte så illa! Tja man kanske skulle testa lyckan här då . Fast få singlar tycker jag.
  • Anonym
    Ernst Hugo skrev 2012-08-11 12:02:27 följande:

    Vet du att de är upptagna eller är det som du tror?

    Ja dels utifrån profil eller vad de skrivit om. Även om någon av dom inte direkt skrivit ut det kunde man läsa lite mellan raderna att det var så. Kanske intresserad av en älskarinna är de kanske, men nja...  
  • Anonym

    Gillar natur och friluftsliv= gillar att sitta med ett metspö och dricka sprit och starköl.
    Är fysiskt aktiv= Jag går från soffan till skithuset när det tränger på! 
     

  • Anonym

    Såg denna tråd och tänkte att alla här säkert är dejting experter. Så här kommer min fråga? Idag var jag på en dejt där vi skrattade otroligt mycket, vandrade tills vägar tog slut bokstavligen och retades med varandra på ett positivt sätt. Oftast när jag varit på dejt och det känns bra så vill jag med en gång smsa för att se om personen vill ses igen. Vill nog få bekräftelse på att han också kände samma sak. Tyvärr är det oftast så att de inte gjort det vilket får mig att tvivla på min egen förmåga att tolka dejten rätt. Så när ska man skicka ett sms utan att verka för desperat eller för "på"? Finns det någon tidsram tycker ni? Denna gången ska jag verkligen försöka att inte smsa. Han får höra av sig. Vad finns det för tydliga tecken på att dejten gått bra? Finns det några generella sådana tecken? Min andra lyckade dejt på länge enligt mig själv och sist så höll dejten med om det. Kanske börjar jag bli bättre på det här Glad

  • Anonym

    Jag är så less på dejting och killar, men ändå är jag så beroende av kärlek och social kontakt. Jag blir så knäckt av att gång på gång bli ratad, dissad och att han slutar höra av sig och speciellt eftersom jag upplevt detta under hela mitt 37 år långa liv. Självklart blir det ju en framkallning från min sida eftersom jag är så undermedvetet inställd på att han kommer dissa mig för att det är det jag är van vid och då är jag extra snäll för att jag är rädd att förlora honom, och då gör jag det oxå :( Varför förtjänar man inte kärlek om man inte har superbra självförtroende? 

  • Anonym
    Glädje58 skrev 2012-09-02 04:52:10 följande:

    Jag önskar att du vore en dator. För då kunde man göra en total ominstallation på dig. Du behöver det.

    Du är full av skräpprogram och en massa filer som ligger och skräpar. Du tror att filerna behövs så det är lika bra att de får ligga kvar. Men så är det inte.

    Du utgår från lögner när du träffar nya killar. Och vad består lögnen av? Jo, att det kommer gå åt skogen.

    Vad menar du med att du är extra snäll? Berätta mer...

    Kärlek, det är något man ger. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle ge kärlek till en kvinna som endast har superbra självförtroende. Det behövs andra saker. Jag är helt säker på att du har fina egenskaper. Det gäller att hitta någon som uppskattar det bara.
    Så fint skrivet. {#emotions_dlg.flower} (är inte den anonym som du skriver till)
  • Anonym

    ............ måste kolla om det funkar för mig. Lyckas aldrig med det där. Nu ska vi se  :-=

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-09-02 17:29:19 följande:

    ............ måste kolla om det funkar för mig. Lyckas aldrig med det där. Nu ska vi se  :-=



    Men jaa det gjorde det. Tack Vanilla Ice Queen, nu vet jag hur jag ska göra egna smilies.
  • Anonym
    Smecker skrev 2012-09-09 13:33:38 följande:


    Goes way back, en viss person är tillbaks i vad han anser vara sin personliga terapi-tråd. För sjätte gången eller så, under nytt nick igen. Det räcker tydligen att jag skriver "*harkel*" till någon annan om något ämne som inte rör honom för att han skall gå igång.

    Jag har sett samma fenom hel tiden här och undrar när det ska börja handla om nätdejting istället för att bara läsa om ex, känslor inför vad exet gjorde och en massa annat ointressant. Börjar bli lite tröttsamt.
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-09-09 18:38:21 följande:

    Jag har sett samma fenom hel tiden här och undrar när det ska börja handla om nätdejting istället för att bara läsa om ex, känslor inför vad exet gjorde och en massa annat ointressant. Börjar bli lite tröttsamt.

    Och inte för att tala om alla personliga påhopp som görs hela tiden. Det är dödströttsamt, jag hade först tänkt försöka gå med här för att kunna prata nätdejting och tänkte att den här stormen skulle lugna sig men ju mer jag läser bakåt så verkar det mest vara tjafs...
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!