Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    FjärilVingad73 skrev 2012-05-13 11:08:23 följande:
    Tror jag ska hänvisa honom till BC eller nåt. Den jäveln! {#emotions_dlg.djavulsk}
    Han finns nog redan där också ska du se. Vilken sida hittade du honom på?
  • Anonym
    Legacy skrev 2012-05-14 10:59:16 följande:

    han har stängt av mobilen så jag har ingen möjlighet att dumpa fågeln just nu... så jag tvingas ju vara låst med den en vecka och fortfarande vara ålst till honom på det sättet så... ja. Alltså. Jag vet inte. Jag är kanske en svag person. Han frågade det, är du en svag person? Att jag ger efter lätt kanske och låter mig styras av andra. Det kanske är så.
    Nu har jag inte läst allt vad du har skrivit, men det jag har läst om den här J,usch, lämna honom så fort du bara kan.Har suttit i en liknande situation och det blir aldrig bättre, så för din egen skull, snälla du lämna honom.
  • Anonym

    Har förstås diskuterats 100-tals gånger under trådens levnad men jag undrar vilka kontaktsajter som är gratis?
    Finns det fler än happy pancake?  

  • Anonym

    Men ivilketfall, Jag överger detta nu. Det var inte meningen att såra eller göra någon till åtlöje.... Jag behövde bara en bekantskapskrets att prata med och den råkade bli här. Jag har inget emot Smecker tvärtom så tycker jag faktiskt han varit ett sant föredöme dom senaste veckorna. Men nu lämnar jag tråden på riktigt ett tag eftersom jag har mina egna demoner att försöka ta i tur med. Hej hej.

  • Anonym

    Men skall kanske tilläggas jag mår faktiskt riktigt bra, Och har inte haft några oväntade humörsvägningar så det kanske är så att lamictal fungerar redan fast jag nyss påbörjat det..

  • Anonym
    Cocacola skrev 2012-06-08 21:17:01 följande:
    Låter ju lovande! och jag hade på känn att du inte skulle kunna låta bli tråden nu heller ;) Vet inte varför du skulle behöva göra det heller?
    Jag ska.... Jag tycker bara inte om avsked :(
  • Anonym

    Jag ska säga jag nästan gråter när jag hör den här 
    ">

    som jag gjorde härrom dagen som handlar om just det... Jag ska försöka starta om nu...

  • Anonym
    Cocacola skrev 2012-06-08 21:54:25 följande:
     Men stanna då?
    Jag har avslutat all nätdejting aktivitet jag hade nu, Det fungerade inte på mig iallafall... 
    Jag ser inte tillräckligt bra ut för att nätdejta, I verkligheten fungerar det bättre tydligen men jag känner inte att jag vill ge någon sådan defekt människa som jag uppenbarligen är. Jag får se om medicineringen hjälper om den gör det så kanske hoppet börjar brinna igen, Det är typ mitt signum om någon säger ett snällt ord till mig så börjar mitt hopp brinna som en OS fackla. Det var hela anledningen till att mitt fd förhållande blev flera år, Det var aldrig bra, Jag fick aldrig ut vad jag ville av det... Men varje gång jag skulle åka hem så gav hon mig hopp att det skulle förändras....
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!