• riverA

    Bf feburari 2012

    barnsjuk skrev 2012-01-11 13:52:04 följande:

    Och jag har nyss tagit en promenad. Klarade ca 20 minuter sen sa korsryggen stopp! Fan vad klen jag känner mig. Men, Men..jag är iallafall ledig och Lilleman är på dagis idag,så jag har ju all tid i världen att ligga på soffan och lata mig  : )


    Hahaha känner igen de där =)
    Frambuesa skrev 2012-01-11 14:01:04 följande:
    åh min chef bara skjuter upp vårt samtal.. jag planerar ju att gå på fredag och hon verkar planera att skjuta på samtalet så att vi pratar nästa vecka o jag därmed jobba även då...

    I natt vaknade jag av mensvärk.. fick även för mig att de va regelbundna värkar hahah. Men sen somnade jag mitt i allt så det var garanterat falskt alarm..  
    Fy, vilken tråkig chef, hoppas att hon snart tar tag i detta samtal. Orkar man inte så orkar man inte jobba, själv sitter man på jobbet och skriver på FL ;)
    barnsjuk skrev 2012-01-11 14:08:08 följande:
    Förra gången hos BM tyckte hon det kändes som om barnet ligger med huvudet nedåt, men den är fortfarande väldigt rörlig, så jag är också rädd att den ska hinna ändra läge. Tycker att jag känner rörelser precis överallt i buken. Lao, hoppas du får prata med din chef idag.
    De sa min BM också, att huvudet ligger nedåt men känner också rörelser överallt i buken. Men de kanske bara är sidorörelser. Att rumpan åker fram och tillbaka?
  • riverA

    Carolin, asså du med =) Helt slut efter en dag på jobbet med denna molande värk och tryck nedåt. Somnade t.om nu när jag nattade sonen =) Så nu får vi hoppas att man somnar ikväll

    Men imorgon blir de besök hos BM dock ytterligare en annan då min BM varit i Australien i 3 veckor och blev sjuk under resan =( Hoppas de inte är något allvarligt bara

  • riverA

    Efter besöket hos BM vet jag nu orsaken till de "härliga" trycket. Huvudet är nu fixerat =) Så nu är de bara att vänta. Sf måttet låg på samma som för 2 veckor sedan, men de va okej med tanke på att hon är fixerad.

  • riverA
    Frambuesa skrev 2012-01-12 17:55:13 följande:
    imorgon jobbar jag sista dagen.. känns så overkligt. Lite sorgligt men samtidigt  så skönt!
    Härligt att samtalet blev av och att du nu får vara ledig =)
    Passa på att ta de lugnt nu då 
  • riverA
    CarolinS skrev 2012-01-12 22:23:53 följande:
    Lao: Gött!!!! :)

    River: ja så för min del med. När jag kände trycket så fattade jag att den fixerats å har varit det ett par veckor nu :) Visst är det skönt att veta att de är redo å bara att invänta? :) Det är iof därför jag behövde kolla nu när magen jobbat så hårt eftersom det ska bli snitt. Men du ska föda vanligt el?
    Ja, de är skönt =) Ja jag ska föda vanligt
  • riverA

    Hahaha får en sån härlig bild i huvudet av din beskrivning Carolin =)
    Hoppas nu att ni kommer iväg på disney on ice =) 

    Fick veckan mellan jul och nyår reda på att en av mina tjejkompisar väntar barn i juli, superroligt! Då alla mina tjejkompisar valt att plugga och satsa på karriären och inte ens haft tanke på barn.
    Och imorse vid halv åtta får man ett sms där de står: Vi slår på stort redan från början, vi ska väntar tvilligar!!   

    Nej, nu är det dags att tag tag i helgens bestyr =) Julgranen är utkastad och de är dags för storhandling inför kommande vecka.

    Ha en underbar helg tjejer!!     

  • riverA

    Ja kollade faktiskt också papprerna från min första graviditet idag. Trodde att jag var mycket större denna gången men ligger på sf 32 i 35 fullgångna veckor nu och låg på sf 34 i samma vecka med sonen så tydligen inte. Men nu är hon ju fixerad så kanske inte kommer upp till sf 37 som med sonen då =)

  • riverA

    Hur mår alla damer? Nu börjar de närma sig!! Nedräkning pågår =)

  • riverA

    Mår också bra men håller med LivräddMedStil, man är bra trött på kvällarna efter jobbet.
    Men har ju en aktiv 2 åring som ska underhållas till kl 19 så efter de ligger man raklång på soffan med datorn på magen =)

    Men nu jobbar jag "bara" 9 dagar till =)

    LivräddMedStil, Det hade väl varit typiskt att de satte igång idag bara för att din sambo inte är hemma

  • riverA
    CarolinS skrev 2012-01-18 11:33:07 följande:
    Min mamma med. Vattnet gick inte men intensiva värkar bara 3 timmar innan jag kom (2a barnet). Min syster sattes hon igång med å då kände hon inte så mkt å sen pang å 20 min senare var min syster ute. Läskigt!!  Jag hade oxå milt värkarbete med min dotter, lugnt å kunde andas mig igenom värkarna sen vid 18 el 18.30 tog de vattnet för att värkarna blev lite svagare å då öppnade jag mig tjoff 3 cm på 30 min när det väl satte fart. Hon föddes kl 20. Så här kan det oxå gå fort har jag blivit varnad :/ 

    Idag känner jag ett så stakt illamående att jag är sittandes :(  Vill göra nåt vettigt men det går bara inte :(
    Ska sätta mig framför TVn nu å äta lite så jag får behålla det. Men bebis verkar inte trivas i magen idag, den bökar en massa å känns stressad :/  Tror inte den gillar att det är trångt. Sa till den att då får den väl komma ut ;)  
    Min mamma också =) Alla vi 3 barn har varit ute på några timmar.
    Men inte för mig inte, med sonen började de med att slemproppen gick kl: 19 den 10 augusti sen kl 00:30 den 11 aug började värkarna och vid 12:30 tiden åkte vi in till sjukhuset då öppen 4 cm. Han föddes kl: 00:28 den 12 augusti. Så ingen snabb förlossningen för mig inte. Men förhoppningsvis snabbare denna gången.

    Usch va jobbigt med illamåendet Carolin =( Hoppas att du får behålla maten i alla fall.
Svar på tråden Bf feburari 2012