Inlägg från: SilverLadyG |Visa alla inlägg
  • SilverLadyG

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    ArtISkin skrev 2011-10-26 17:50:46 följande:
    Ja det sägs ju att alla nerver är väldigt känsliga där nere och bebisen kommer åt dem med sitt huvud. När det sticker för mig så är det bara i livmodertappen. Känns precis som att det är vidöppet där nere.
    hehehehe..kanske får ni åka in snartSkrattande Själv var jag hos läkaren idag. CTG var helt normalt, bebisens huvud är fortfarande fixerad och han tittar tydligen åt vänster, vid förlossningen kommer han att titta neråt. Min bebis hatar CTG, han blir så livlig och inte alls glad verkar det som. Allt var helt okSkrattande Om 2 veckor ska träffa läkaren igen och om bebisen har inte kommit ut tills dess kommer vi att sätta datum för igångsättningSkäms eftersom de som har diabetes får inte gå övertiden. Hoppas, hoppas att han kommer ut innanFlört.
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-26 18:24:25 följande:
    Fick du reda på vikten på bebis??
    Nej. Var på UL 2 veckor sedan och då var han +18, läkaren tycker att bebisen följer sin kurva och inga fler UL behövs. Var då i vecka 35+3 och han vägde 3150g. Är nu i vecka 37+3 Skrattande Om han kommer den 12 nov som är beräknad väger han ca 4,2 kgSkrattandeSolig

    CTG får jag göra varje vecka tills han kommer utSkrattande 
    När det gäller dig är det tidsfråga tills bebisen är uteSolig

    Sofiia2: Vad bra att allt såg bra ut!Skrattande
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-26 18:48:53 följande:
    Sluta säga så Tungan ute Min bebis kommer nästa vecka. Så d så....

    Varför gör du Ctg så ofta? Jag ska göra mitt första Ctg på fredag under hela graviditeten. Ska bli spännande att se vad hjärtljuden ligger på    Glad
    Skrattande Ctg görs från vecka 36 till alla som har diabetes, eftersom olika hjärtfel och komplikationer med bebisens hjärta är vanliga. Vanligt även att bebisar påverkas negativt av sammandragningar.
    Skönt att du slipper massa ctg och andra kontroller, har senaste månaderna behövt gå till spec MVC nästan varje vecka. Havandeskapsförgiftning är också vanlig för personer med diabetes, så blodtryck har jag också behövt att kontrollera, kontrollera att blodsockret är ok m.m.
    Bebisens hjärtljud var idag mellan 141 och 179, beroende på hur mycket han rörde på sig. Viktigast att hjärtaktiviteten inte sjunker vid sammandragningar.
  • SilverLadyG
    Sofiia2 skrev 2011-10-26 19:11:30 följande:

    Jag känner mig också konstig i ljumskarna, typ stel! Känns nästan som att jag ridit barbacka på en häst om ni vet hur den känsla känns dagen efter :p haha!


    Berättade för min syster och hon sa att precis så kände hon dagen innan hennes son föddes så hon tror att det är dags för mig snart :P


    Dock kan jag nog inte riktigt tro detsamma då jag annars inte känner något alls ;)


    Det måste jag säga att jag har känt från vecka 24 eller något. Läkaren sade att det är bäckenproblem, vilket är vanligt vid graviditet. Den har blivit lite värre nu i slutet, kan knappt sära på mina ben eller lyfta ena benet efter det andra, typ som jag hade ridit hela dagen eller extrem träningsvärk. På natten får jag sova kudde mellan benen, annars känns det som att något är mellan benen och stelt, svårt att gå. Läkaren sade att bäckenet är belastad...

    Jag tror att tecken på förlossning är individuellt och har gett upp nu gissandet när bebisen kommerSkrattande Orkar inte att stressa mig...Han kommer vän när han är beredd att kommaSoligBaby
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-26 19:18:45 följande:
    Vi kan göra en BF lista Glad
    hur?Skrattande
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-26 19:21:53 följande:
    Baby BF LISTA Baby

    1:e November - ArtISkin

    12:e November - QladyG

    Fyll på gott folk Glad   
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-26 20:01:51 följande:
    Upptäckte att mannen köpt pepparkakor och gömt i skåpet. DOM TAR JAG!!! Skrattande
    Skrattande ohh vad gottSkrattande själv tuggar jag på apelsinGuld i mun
  • SilverLadyG
    OllesMamma85 skrev 2011-10-26 20:21:35 följande:
    Eftersom jag har skapat tråden tog jag mig friheten att lägga till BF-listan högst upp Glad Så jag ska försöka hålla koll om någon mer lägger till sig och då uppdatera i listan där uppe.
  • SilverLadyG
    OllesMamma85 skrev 2011-10-26 20:43:30 följande:
    Nämen det blev ju inte bra! Nu ligger det ju 2 listor där högst upp.. Och verkar inte gå att radera när man väl har skrivit och publicerat där Obestämd Så jag rör till det!
    Det gör inget, vänta nu ett tag tills vi får några till Skrattande
  • SilverLadyG

    BabyBF LISTABaby

    1:e November - Artlskin


    5:e November - Love11


    6:e November - AnnelieJohan


    9:e November - Tanya 


    10:e November - SkruttensMamma85


    12:e November - QladyG


    13:e November - Sofiia2


    15:e November - Tenshioyo


    20:e November - Kat91


    27:e November - Wilder


Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)