Inlägg från: SilverLadyG |Visa alla inlägg
  • SilverLadyG

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Tiger Af Lilja skrev 2011-10-23 08:23:10 följande:
    haha var tydligen inte ensam om att vakna utan anledning!!!!
    Är nog något som kanske är förberedande?
    Tror också att det är något sånt. Jag kissar på nätterna samma tid varje nattSkrattande Kl 02:00 och 04:00.

    Mensvärk får jag varje dag men har blivit rutinmässig på kvällarna ca Kl 22:00-22:30, 02:00, 04:00, då jag väcks av värken.
    Nu har jag börjat vakna för att bajsa också...3-5 gånger per dag, konstigt.Skrattande
  • SilverLadyG
    SilverLadyG skrev 2011-10-23 08:29:43 följande:
    Tror också att det är något sånt. Jag kissar på nätterna samma tid varje nattSkrattande Kl 02:00 och 04:00.

    Mensvärk får jag varje dag men har blivit rutinmässig på kvällarna ca Kl 22:00-22:30, 02:00, 04:00, då jag väcks av värken.
    Nu har jag börjat vakna för att bajsa också...3-5 gånger per dag, konstigt.Skrattande
    3-5 gånger per dygn menar jag.
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-23 09:52:58 följande:
    Mina förvärkar känns som riktiga värkar fast inte lika onda Skrattande Nej men hmm...hur ska jag kunna förklara. Jag känner det komma när magen börjar spänna sig. Sen kommer värken i magen, precis som mensvärk. Som blir allt starkare. Och det håller i sig i ca en minut. Sen släpper det sakta. Så det låter ju som förvärkar det du har om du känner mensvärksliknande smärta. Glad
    ArtISkin skrev 2011-10-23 09:55:13 följande:
    Ja visst är gubbarna jobbiga Flört
    Min man gårt endast ut med jobbet då och då. Och då brukar det bara vara middag och nån öl. Så han kommer aldrig hem full. Vilket är otroligt skönt.  
    Japp, då har jag nog förvärkar Skrattande Många i min vänskapskrets tror att nästa vecka kommer min bebis, vi får se Skrattande Har jo BF den 12 november.
    Skönt att din gubbe är också lite av den lugnare typenSkrattande
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-23 10:12:37 följande:
    Hah sånt där prat har jag gett upp för länge sen. Min mamma sa att hon trodde ungen skulle komma för 2 veckor sen. My ass att den gjorde!! Och det ger bara "falska förhoppningar". Tungan ute För man vill ju så gärna.
    Men imorn den 24:e kan jag säga att" nästa vecka får vi vår bebis" med säkerhet Skrattande vilket känns som framsteg. Jag längtar så till fredag så vi ska görs sista TUL och CTG. Och framförallt få tiden för igångsättningen.

    Ja i vår familj är det nog jag som är partyprissen i vanliga fall. Men under graviditeten vill man inte se eller höra något om alkohol. Tungan ute  
    Roligt att ni vet när bebisen ungefär ska kommaSkrattande Ja, såna förhoppningar har jag också fått men känner mig fortfarande inte beredd för förlossningen, nervöstSkrattande Jag ska göra CTG på onsdag, men fler TUL får jag inte och vill inte. Om bebisen var senast +18 %, är det ok, min blodsocker har också varit ok, så vi får se hur stor bebis vi får Skrattande Har också börjat längta Skrattande
    En stund känns det att han kommer nästa vecka och sedan känns det som att han kommer veckan efter det, helt förvirrandeSkrattande
  • SilverLadyG

    Väntar på en pojke och namnet är klartSkrattandemen säger inte förens han är uteSkrattande På UL var det säkert en pojke men ifall, ifall, en flicka tittar ut, vet jag inte vad vi ska göraSkrattande  med alla blåa saker.
    Skickar länk till er med namnstatistik, ifall ni inte kan sova Skrattande Jag har tittat och letat, sedan jämfört hur vanligt är namnet i SverigeGlad Kul tycker jagSolig

    www.scb.se/Pages/NameSearch____259432.aspx

  • SilverLadyG

    Ohh,nu pågår det något nytt med mig. Bajsandet har tagit fart. I 3 dagar har jag bajsat ganska så ofta och mycket. Men idag sedan kl 5 på natten har jag hunnit gå 4 gånger, så fort jag äter något då springer jag till toaletten. Mensvärk med sammandragningar, ena höll i 3 min, sen försvann för 2 min och kom igen och varade ca 2 min. Nu är det lugnt igen. Hur har det ni andra? Bajsar ni också lika mycket?Skäms

  • SilverLadyG
    AnnelieJohan skrev 2011-10-24 11:07:31 följande:
    Gud så spännande! När är bf?? Här bajsas varannan dag ungefär bara.

    Körde en färdknäpp till igår med lite förvärkar, mensvärk o ryggvärk som följd. Har dock försvunnit nu över natten :(
    BF 12 novemberSkrattande Oj, varannan dag? Rekommenderar fiberberikad havregrynsgröt på morgonen, får igång magen Skrattande Gröten har hjälpt mig mycket. Nu har mina också försvunnit, möjligen bara förvärkar.
  • SilverLadyG
    0911 skrev 2011-10-24 11:20:25 följande:
    Kommer ihåg från min förra förlossning att jag tömde magen innan IOM min rädsla för att bajsa vid krystningen. Verkar som det är bebis på gång! :)
    Vi får seSkrattande
  • SilverLadyG
    AnnelieJohan skrev 2011-10-24 11:53:58 följande:
    Har alltid bajsat ganska sällan :) Och med två järntabletter om dagen blir det inte lättare. Men det går ok nu, jämfört med vad det gjort innan! Va skitjobbigt i början av grav!

    Jag är riktigt less på detta nu, sitter här hemma o surfar runt på detta forumet o läser om alla som har värkar o slemproppar hit o dit och vill bara att det ska sätta igång NU! Man börjar bli lite bitter nu haha, och än har jag inte ens kommit till bf, 6 nov, så det är hela 13 dagar kvar bara dit. BLÄ! säger jag bara. Känner mig som en liten barnunge :)
    Skrattande Förstår vad du menarSkrattande 
  • SilverLadyG
    ArtISkin skrev 2011-10-24 13:08:52 följande:
    Nope. Jag kör på varannan dag jag pga av de här förbannade järntabletterna. Du kanske åkt på nån magbakterie. Eller så förbereder sig magen inför förlossning. Men låter inte troligt då du hållt på så länge nu Obestämd Första graviditeten så blev jag superlös och tömde magen 5-6 gånger på kvällen. Samma natt satte det igång på riktigt.
    Vad tråkigt det järntabletter, för mig har de gjort tvärtom, blir lös i magen. Har inte tagit järntabletter nu i 1 vecka, har istället ätit "Kvinna" vitaminer och solrosfrön+apelsin.
    Magsjuka tror jag inte på Skrattande Har aldrig varit magsjukFörvånad faktiskt. Har haft lös mage av andra orsaker. Allting har lugnat ner sig nu. Bakade massa bullar idag ifall det sätts igång, då har jag något att bjuda till alla gäster som ska säkert komma sen Skrattande
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)