• SecretlyMe

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    EQ; jag ser streck på dina test =) kikar med telefonen. De sista du la ut (som var mer koncentrerade samt den trixade) syns det på. Jag tror på en fin ökning i helgen!

    Och Jaqueline; jag ser streck på alla dina tre tester =)

  • SecretlyMe
    Jacqueline skrev 2013-10-02 11:11:51 följande:
    Ser ju inget själv :-O usch jag tror jag har stirrat sönder mina ögon hehe



    Jag tycker de är "tillräckligt tydliga" för att misstänka en graviditet =) Jag tror, och hoppas, att du får starkare i helgen när du testar igen. Håller tummarna för dig!!
  • SecretlyMe
    Jacqueline skrev 2013-10-02 12:20:33 följande:
    Baaaah jag blir galen!!(ökat färgintensiteten)



    Jag ser svagt på nästan alla. Men ingen stegring? :|
  • SecretlyMe

    Behöver lite råd bara, då ni är alla smarta brudar och jag aldrig varit med om detta tidigare; mens 20-26/9. Normal cykel på 30 dagar. Idag hade jag en blodfläck i trosan och inte haft mer efter det. Ökade flytningar. Är det en ÄL-blödning som så många pratar om? Har haft mycket molvärk de senaste dagarna. Ska imorgon till läkare för att kolla värden m.m för jag har haft illamående, yrsel, trötthet, blödningar i tarmen och huvudvärk den senaste månaden. Försäkrade mig om en icke grav. med test i tisdags.

    Vill ni vara gulliga å hjälpa mig? Hittar inget på nätet mer än "klamydia" och "livmodercancer"...

  • SecretlyMe
    LovisaC skrev 2013-10-03 15:33:52 följande:
    Idag är du på dag 14 och det är inte omöjligt att det är en äl-blödning. Ökade flytningar kan ju bero på ägglossning det med; vi är iaf menade att få mer sekret då eftersom spermierna ska få en enklare resa (som vi alla här inne fått erfara är svår nog ändå!)

    Däremot beskriver du symptom som är ganska typiska för både PMS och graviditet och de bör ju bara inträffa vid antingen just PMS eller en graviditet! Blödningar i tarmen låter dock inte som något som går att förknippa med detta. Har du funderat över gluten? Eller IBS, eller något knas med tjock-/ändtarmen? 



    Jag gjorde grav.testet så jag kunde utesluta graviditet, men sköterskan sa att inga av mina symtom kommer från en misstänkt graviditet. Mina symtom liknar allt från hemorrojder eller magsår.Därav läkarkollen imorgon. Men funderade ju mest över mini-blödningen ^^ trodde nämligen ÄL inföll 14 dagar EFTER mensens SISTA dag :p
  • SecretlyMe
    LovisaC skrev 2013-10-03 15:52:00 följande:
    Ja något krångel med magen är det nog; det ger enorm trötthet och massa irritation och skit eftersom kroppen inte får näring. (Mjölk/gluten här)

    Du har helt rätt i att den infaller ungefär 14 dagar efter; men efter FÖRSTA dagen ;) cykeln börjar på mensens första dag och det är cykeldag 12-16 som vekar vanligast med en "normallång" cykel på typ 26-30 dagar.

    Jag fick en Äl-blödning på dag 16 förra månaden.



    Åhå, så pass :) då fattar jag ÄNTLIGEN varför jag inte lyckats när jag kört som en idiot i sänghalmen en vecka försent.... :D Dock ofta haft ÄL-känningar + flytningar just då jag trott jag haft ÄL, men denna gång är känningarna o flytningarna nu. Därför jag kände att jag behövde fråga er kunniga :)
  • SecretlyMe
    LovisaC skrev 2013-10-03 16:50:02 följande:
    Hihi det är faktiskt lite gulligt! Det är ju så lätt att ta reda på ;)

    Men hallå, sexa hela månaden istället (om du har möjlighet)! Sex är bra för humöret och välmående och ja, du vet, positiva energier och allt det där! 



    Litat på ÄL-kalender först, gick sedan på känningar (då fick jag dem kring 10 dagar innan mens) och trodde jag hade kort lutealfas. Sex är endast möjligt på helger, jag har fått jobb i en annan stad... :/
  • SecretlyMe

    Grattis Jacqueline!! Underbart, stor glädje här för din skull! (följer tråden lite i hemlighet.. ;) )

  • SecretlyMe

    Grattis Jacqueline!! Underbart, stor glädje här för din skull! (följer tråden lite i hemlighet.. ;) )

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester