• SecretlyMe

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    ]Faktiskt så har hon två streck på testet. Är det ett cb-test är det bara att öppna testet, man bryter inte sönder det. Är det otydligt genom testfönstret tar man kanske gärna ur stickan och kollar. Behöver inte alls betyda minus, du ska nog se att många fler här inne gjort det :) ***

  • SecretlyMe

    Inte för att låta bitsk, men att få rosa/brunt på pappret garanterar dig inte om en graviditet. Vad bra att du ska få komma till UM, hoppas det blir ett plus. Men som sagt, rosa på papper är ingen garanti. Det hade jag i torsdags förra veckan men mensen kom två dagar senare. Ha is i magen :)


    Orolig Tjej skrev 2013-10-22 21:51:44 följande:
    Jag har tyvärr inte det, letade efter den idag för jag ville se lite tydligare. Men har inte hittat den :/ jag får se vad dom säger imorn. Men om man får rosa på toa pappret en dag/ sen helt fritt / sen brunt på pappret jag tycker ju redan då att man borde va gravid :) har inte tagit p-pillerna då är nog en stor chans nu

  • SecretlyMe

    Vill bara ge en extra eloge till Jaqueline, EQ och Lovisa. Jordnära, varma och stöttande människor! Grattis till alla fantastiska plus och tummarna hållna för er andra. MÅNGA fina och underbara människor här inne. Läst igenom massor av inlägg från i onsdags nu, trist det som hänt men jag blir glad för att det finns så positiva och ärliga människor som lyckas vända på det. Vill oxå önska er en härlig fredag. ÄL här, men missar denna månad.. Suck, jag tror jag väntar till nästa år med att försöka aktivt igen, med ÄLstickor först ut :)

  • SecretlyMe

    Tack Lovisa! :) Jag hoppas ändå ögonen tårar pga hormoner, såg nog ditt test du la upp ;) Hoppas verkligen du plussar ordentligt nu!

    Grejen är ju den att vi jobbar i olika orter på veckorna och JUST denna helg ville karln iväg på sista höstfisket, haha suck! När jag väl börjar med ÄLtester kommer det nog upp lite bilder, jag vet att Jaqueline är expert på att hjälpa till att tyda dom ;)


    LovisaC skrev 2013-11-01 21:26:00 följande:
    Återigen, så får du mina ögon att tåras. Du är en väldigt varm människa, vem du nu är ;)

    Det är ju för att tråden är full att underbara kvinnor som du själv som jag hänger kvar även när den blir tung att följa. Tack för dina underbara booster, tack för att du finns!

    Precis skittråkigt att ni missar denna månad. Det är väldigt frustreranfe att vi är fertila så få dagar - och så sällan! Tänk bara på att man aldrig kan vara säker på HUR länge säden överlever. Ägget utsöndrar hormon som ger spermien den extra kick en trött spermie behöver. Ha sex innan ni skiljs åt - och ligg kvar länge! :)

  • SecretlyMe

    Jo, progesteronkänslig är jag med har jag märkt :/ mycket olika, knepiga symtom från ÄL till strax innan mens.

    Har hört mycket bra om munkpeppar, hoppas den hjälper för dig om det inte tagit sig nu :)

    Han kommer imorgonkväll, vi har 10mil emellan nu så blir svårt med en snabbis ikväll.. ;)


    LovisaC skrev 2013-11-01 21:53:49 följande:
    Oavsett så är det hormon, jag gråter bara under PMSen och jag vet att jag är progesteronkänslig... Det förändrar dock inte det faktum att jag blir rörd! Tack!

    Jag hoppas jag också även om jag försöker ställa in mig på att munkpepparen jag fick hem idag väntar på mig till nästa cykel! Besviken blir man ju ändå liksom.

    Vad trist! Finns det ingen chans att ni kan träffas lite snabbt?!

  • SecretlyMe

    Tyckte FF var krånglig :/ jag är väl inte superbäst på engelska men heller ej så engagerad i att fylla i massor via en app. Men den verkade bra mycket bättre än de andra jag förr testat, mer utförlig!


    LovisaC skrev 2013-11-01 22:31:53 följande:
    Tack!

    Haha, den appen provade jag med.. Fertilityfriend är dock outstanding; ingen annan app slår den! Lätt att fylla i, kolla och jämföra stats, bra överblick.

    Ang att låta kroppen vila; jag tror inte kroppen tar skada av oskyddat sex (möjligtvis att pH-balansen kan bli rubbad men det märker man). Däremot kan det nog vara bra att låta huvudet vila från all oro och stress. :)

  • SecretlyMe

    Tack EQ, det är du oxå!! :)


    EQ85 skrev 2013-11-02 06:32:49 följande:
    Aw. Blev helt blödig här nu du är för gullig!!!

  • SecretlyMe

    Skymtar nåt på nedre om jag vinklar mobilen! :)


    Phlippan87 skrev 2013-11-02 07:22:52 följande:
    Någon som kan trixa med dessa? Bildkvaliteten på 1a blev usel, den är tagen med blixt nämligen. Bim-3 idag och det är samma test på bilderna. Testade igår med, då kunde jag ana något men det kunde likväl vara inbillning, idag ser jag definitivt något men det är jäkligt svårt att fota ett svagt test

  • SecretlyMe

    Ser inte ut som spökstreck tycker jag! Jag skulle nog säga att du kan ta ett digitalt redan imorgon ;)


    huldaskarin skrev 2013-11-02 09:26:08 följande:
    Min sambo säger att det är spökstreck och då är det tydligare än igår och syns bättre irl så klart. Det blir definitivt ett digitalt på måndag.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester