• SecretlyMe

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    För mig är det så de tre första dagarna, rikligt och slemmigt, så fort jag reser mig kommer det extremt mycket och efter en natts sömn måste jag illa kvikt på toaletten för annars blöder allt rakt igenom... Ursäkta infon :)


    Xaxxa skrev 2013-10-18 18:13:21 följande:
    Antagligen men det är som, ursäkta detaljer nu, känsliga varnas! Slemslamsor har inte sett det tidigare. Det är liksom helt som blodsnor, får tankar att tänk om det ändå skett en befruktning som stöttes ut för att det inte lyckades fästa. Att jag jämt ska grubbla!! Och nu en annan grubbelfråga: hur många ÄL-test går det åt för en en cykel? Jag har 18 stickor kvar och kommer testa 2 gånger om dagen från dag 11 och då räcker det till dag 19. Borde jag fixa det eller ska jag skicka efter en ny beställning?

  • SecretlyMe

    Slemmigt blod är inte farligt! :)


    Vifslan skrev 2013-10-18 18:23:56 följande:
    Min coverline har vid mina tidigare cyklar legat på 36,1 så den är absolut inte över det. 

    Slemblod? Kanske något du borde kolla upp? :S  

  • SecretlyMe

    Jag hade det som du denna månad. Mycket var annorlunda jämfört med tidigare månader. Men jag fick uppenbarligen nya pms-symtom, eller så letade jag för mycket. Trodde dessutom jag fått nidblödning på torsdagen men på lördagen kom mensen. Eftersom pms-symtom och gravidsymtom knappt är skiljaktiga så är det lika bra att sluta leta symtom... Jag testar aldrig mer innan Bim , har faktiskt lust att börja med piller igen för att sluta analysera varenda jävla månad..


    kanskeblirfler skrev 2013-10-21 09:09:59 följande:
    Gud vad trött jag blir på min kropp! :-/

    Tog ett test från billigatester i lördags (trots att jag lovat mig själv att vänta till nästa fredag då jag inte vet om BIM är den 20/10 eller 24/10) och det blev efter en stund ett SVAGT streck. Har bara använt testlagrets tester innan och aldrig fått tillstymmelse till ett streck. Det är svaaaagt rosa och man ser det tydligt om man håller upp det mot lampan. Min sambo såg det också. När det torkade ser man det tydligare.

    Har haft massor med molande i magen. Några dagar har jag haft svårt att sitta normalt då det har varit obehagligt. Har haft ONT i tuttarna så jag har varit tvungen att ta av mig BH:n på eftermiddagarna, lotionaktiga geleiga flytningar. Detta försvann helt plötsligt i helgen. Nu kissar jag iofersig ofta och är törstig som tusan men det är allt. Och verkar dessutom vara lite smått förstoppad.

    Tog ett test även i söndags då jag väntade mig se en stegring. Men nej det testet är HELT BLANKT

    Man blir ju knäpp. Är nästan 100 på att jag hade ÄL 6-7 oktober (Fick stegring den 5:e och 6:e), vilket innebär att det är ÄL+ 13/14 idag.

    Nu är det väl bara att vänta på att mensen kommer. Jag som trodde alla symptom, som den här månaden varit väldigt verkliga , innebar att det hade tagit sig, men antagligen inte! GRRRR!!!

       

     

          

  • SecretlyMe

    Hehe nä, allt är inte inbillning :) menade mest på för min del, att man tror att symtomen är för en graviditet. Hade själv det som du beskriver, men sen är det ju olika för alla vad som tyder på graviditet och inte. :) är ju det som är frustrerande :p


    kanskeblirfler skrev 2013-10-21 10:24:28 följande:
    Ja men saken är den att jag ALDRIG har haft PMS-symptom och inte överanalyserar jag heller..Tycker jag

    Jätteont i tuttarna och "mensvärk" så fort man sitter ner kan man ju lixom inte inbilla sig! Blir så trött...Det hade varit så skönt om man bara kunde tänka "blir det så blir det" men det är så svårt att slappna av.... 

  • SecretlyMe

    Jag hade som du denna månad. Trodde det var nidblödning men det var det inte. Mensen kom och dessutom en dag tidigare. Och som jag nämnt tidigare så är nog slemmig mens helt normalt och beror på slemhinnan. Ju längre cykel, desto mer byggs den upp. Annars kan du nog fråga din läkare eller en BM om du är orolig. Men tror inte på någon graviditet, även om det kanske befruktades men inte fäste så påverkas inte kroppen av det. Utan att fästa finns inga hormoner att utsöndra. Men nu hoppas jag att du lyckas nästa månad istället! :)


    Xaxxa skrev 2013-10-21 18:23:07 följande:
    Tack alla för era svar på min intima fråga tänkte själv efter att ha pratat mycket med donatorn se till att vi ses på dag 11, 12 och dag 14, 16 och dag 16, 18 och så ev dag 20 om det behövs. Någon av dessa dagar borde man pricka in det på ÄL dagen precis eller dagen innan ÄL sker och man tycker att det borde gå vägen då. Egentligen kanske ägget blir befruktat ofta men att det inte fäster, kan man märka det på nåt sätt? Som nu som exempel så är min mens konstig igen och i fredags världens slemmigaste mens jag nånsin haft och riklig och väldigt misstänkt lik nid-blödning ÄL+8.

  • SecretlyMe

    Ser ut så för mig varje månad. Men är det ovanligt för dig så prata med en BM eller läkare.


    Xaxxa skrev 2013-10-21 20:42:00 följande:
    Förra cykeln på 51 dagar inget slem och nu cykel på 27 dagar slemmigt och långdraget. Blödde knappt igår och tampongen var vit så den togs ut vid 11 idag och så 1 timme senare. Drog det igång igen med rött blod som jag vore på dag 1 igen så förstår inte alls vad mensen håller på med denna omgång. Jag hoppas verkligen, men är så negativt inställd redan nu tror donatorn inte kommer uppgjord plan, är så rädd för det.

  • SecretlyMe

    Ser tyvärr inget..


    Liii82 skrev 2013-10-22 08:43:39 följande:
    Är på bim +5 idag gjorde ett gravtest igår där jag tycker mig se två streck men jag vill ju så gärna se två streck så jag vet inte om jag inbillar någon som kan hjälpa mig kolls

  • SecretlyMe

    Det kan vara en vanlig flytning. Luktar det? Då kan det vara en infektion. Ibland är det svårt att förutse ÄL även med ÄL-tester. Jag kan säga som så, jag har haft det som du flera ggr. Inget farligt och inget som måste kollas upp så länge det är luktfritt och inte kliar.


    Line85 skrev 2013-10-22 00:29:02 följande:
    Ja men tänker mest på att få en typisk äl-flytning på dag 8 redan... :S

  • SecretlyMe

    Förmodligen för att fönster på test kan blänka/skapa skuggor. Är det svagt kan det synas tydligare om man plockar ut det. MEN. Risken är att färger flyter ihop när man plockar ut det (att kontrollstrecket kommer åt teststrecket). Det hände mig i somras. Det är därför man EGENTLIGEN inte borde plocka ut testet :)


    Xaxxa skrev 2013-10-22 11:08:38 följande:
    Nu bara måste jag fråga varför man tar sönder sina test? Blir det mer positivt då om det visar minus helt eller vad är syftet med det?

  • SecretlyMe

    Faktiskt så har hon två streck på testet. Är det ett cb-test är det bara att öppna testet, man bryter inte sönder det. Är det otydligt genom testfönstret tar man kanske gärna ur stickan och kollar. [quote=71451182][quote-nick]Xaxxa skrev 2013-10-22 11:47:19 följande:[/Behöver inte alls betyda minus, du ska nog se att många fler här inne gjort det :)quote-nick] Men ser man inte på testet är det negativt och jag tror inte tillverkaren gör tester som man bryta sönder för att kunna läsa sv testresultatet, eller har nån brutit sönder och sen testat plus någon dag senare. Är det så otydligt så är det troligen minus, tråkigt men mest sannolikt.[/quote]

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester