• SecretlyMe

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ja, det är ju så. Vi båda vet att vi kan bli gravida (även jag har mf i bagaget) så en dag kommer plusset vi längtar efter :) men visst är det jävligt frustrerande när man längtar sådär himla mycket.. Det tar ju på psyket :/


    miyei skrev 2013-10-17 06:31:57 följande:
    Desamma ?? nån gång dyker nog våra plus också upp även om de känns omöjligt just nu..

  • SecretlyMe

    Min rosa flytning från imorse har försvunnit under dagen. Vågar man hoppas på sen ÄL och nu nidblödning? Har en vag mensvärk så vågar inte tro nåt. Säkert dyker mensen upp igen till kvällen/imorgonbitti.

  • SecretlyMe

    Ingen mer "mens" här, men känner hur det rinner till ibland men inget blod. Mensvärk, trött, huvudvärk. Ska kanske ta ett nytt test om mensen inte dyker upp!

  • SecretlyMe

    Jag läste något en gynekolog skrivit på nätet; " Räkna inte med att mensen kommer samma datum varje gång. Det gör inte din cykel regelbunden då månaderna är olika långa. Det bästa att gå efter är att efter ÄL, räkna då Bim inom 14 dagar". Du kan ha haft din ÄL senare denna månad, eller inte alls.


    L 91 skrev 2013-10-17 18:11:39 följande:
    Okej.. Så..egentligen så kan det vara så att mensen kommer nu istället för den 6.e eftersom testet har lika starka streck? :(

  • SecretlyMe

    Du kanske inte hade ÄL förut och har det nu istället! :) Passa på att ligga (i)! :D


    L 91 skrev 2013-10-17 18:40:12 följande:
    Jag tog ett graviditetstest igår som var totalt blankt. 

    Då testar jag med äl-test imorgon vid 12 och 15, så får vi se.. 

    Det är ju inte så att mensen är försenad ett par dagar bara utan är ju på BIM+11.. 

  • SecretlyMe

    Med risk för att vara tjatig :) ni som haft nidblödning eller är inläst på ämnet; inom hur många dagar kommer den? När plussade ni efter nidblödning? Hur länge pågick det och fanns värk i livmodern? Jag blir så nyfiken nu!

  • SecretlyMe

    Okej! Vet inte vad min ljusrosa flytning var för nåt. Mensvärken kommer och går, blir ibland så pass kraftig att jag är övertygad om att mensen kommit. Testar inte med ÄL-tester så kan likväl ha haft ÄL senare. Allt är osäkert nu fram till den 20e då jag har Bim.


    Xaxxa skrev 2013-10-17 20:12:40 följande:
    ÄL+7-10. Trodde jag fick det ÄL + 8 men knappast då jag fick mens men skumt likt. Hade inte ont i magen och det var bara då några droppar ljust rosa.

  • SecretlyMe

    Jag fick den igår (torsdag) på morgonen som höll i sig i max 2 timmar. Har inte haft sex sedan förra helgen då jag och maken jobbar i olika städer nu. Vi veckopendlar. Har fortfarande inte fått någon mer blödning, bara mensvärk och halsbränna + illamående. Jag får helt enkelt vänta och se!


    Xaxxa skrev 2013-10-17 21:22:38 följande:
    När fick du denna? Kan ha vart det eller egentligen vad som helst. Kan ju vart ett blodkärl som sprack, sex you name It, msn är så sablans man är väl aldrig så uppmärksam på kroppen som när man är i bebisverkstan. Jag vet inte själv vad för det kan knappast ha vart en nid-blödning då mensen kom 1 vecka senare, idag

  • SecretlyMe

    Jag har alltid slemblod, beror nog på slemhinnan som byggts upp.


    Xaxxa skrev 2013-10-18 16:49:25 följande:
    Det låter ju inte så högt och droppar den under coverline vid BIM så är det iaf aldrig bra då vet jag innerst inne att jag kan skippa test och stoppa in en tampong istället. Tjejer, förblöder idag och har emellanåt så ont this killing me och slem och har då aldrig sett slem i det så tänkte höra med er om ni har slemblod vid mens?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester