• Just me

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Hej! Har inte sett att det ska finnas liknande tråd här så jag startar en för oss med iphone där vi kan dela med oss lite tips och tricks.... Det finns sååå otroligt mycket i den lilla manicken som man knappt har någon aning om så det skulle vara kul om vi kunde dela med oss! Många har fått grepp och kan allt eller det mesta,andra som mig har haft iphone ett bra tag men lär sig fortfarande och blir lika paff varje gå g och andra är helt nybörjare! Hoppas att det finns fler som tycker att det skulle vara kul med den här tråden och vill dela med sig! Jag tex lärde mig för inte så länge sedan att man kan knäppa kort när man vistas på en sida så istället för att kopiera kan man då knäppa och det spars i kamera albumen...hade haft telen i 1,5 år och inte vetat om det... Haha...

  • Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)
  • trollkarl

    @ Bella

    Du öppnar telefonen och bryter apples maniska kontroll. Vilket gör att du kan installera vilken programvara som helst.
    Tex jag har fem ikoner i dockan istället för fyra. I lockscreen dubbelknackar jag på klockan så startar spotifyn, har fler alternativ på klipp o klistra altet, kan göra listan millång. Vilken programvara har du i telefonen? Samt vilken iphone?

  • sheena82

    Har en kompis som har en "gammal" Iphone (3 heter dom va?) hon vill ha installerat Wordfeud, men det går inte, står att det måste var Ios4 harjag för mej? Betyder d att telefonen måste uppgraderas? Går det? Hur gör man? Har ingen Iphone själv därför jag undrar.

  • ThildasMamma

    Hur byter man ringsignal? Jag byter bara bland de ordinarie, får inte till det med iTunes musiken? Måste man ladda ner "ringsignal" eller kan jag använda filer jag överfört från datorn till iTunes?

  • trollkarl

    @ sheena

    Stoppa telefonen i usbkabeln till datorn, starta iTunes, uppdatera.

  • trollkarl

    @ Thilda

    Googla iringer

    Ladda ner, gör som programmet säger. Synka i iTunes. Klart.

  • sheena82
    trollkarl skrev 2011-11-17 23:07:33 följande:
    @ sheena

    Stoppa telefonen i usbkabeln till datorn, starta iTunes, uppdatera.
    Okej. Men dum fråga kanske, hur får man Itunes till datorn? Kör android själv så är inte alls hemma på detta Foten i munnen
Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)