• stumpan81

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tråkigt att höra hemliga damen. Men modigt beslut av dig/er ändå. Önskar att jag också kunde komma till det stadiet när jag känner att jag är beredd att ge upp. Innan man kastat bort alltför många år av sitt liv på detta. Det finns mycket annat också. Kram till dig!

  • stumpan81

    Curly: på fredag efter jobbet blir det vul! Jag både vill och inte...All mening med livet försvinner ju när man ligger där och får det negativa beskedet. Nu är jag så nervös. Vill bara att tiden ska gå så att jag får det gjort.

  • stumpan81

    Hej allihopa! Nu har jag glada nyheter att komma med, fostret levde och det såg ut att stämma i storlek med gravveckan. Så lättad, men jätterädd samtidigt. Vet ju att det kan komma ett bakslag precis närsomhelst. Nästa vecka, imorgon eller kanske redan ikväll? Har ju varit med om det så många gånger!

  • stumpan81

    Hur länge ska man ta de olika medicinerna när man är gravid? När ska man sluta med dem? Förstår att det är lite individuellt, men vad är det vanligaste?
    IL, Prednisolon, Innohep, Trombyl, Progesteron? 

  • stumpan81

    TWH: Jo, jag funderar på att byta namn, det blir lätt att folk blandar ihop mig med strumpan81 annars.

    Min läkare undrade hur länge jag ville ta de andra medicinerna, och progesteron ville hon att jag skulle sluta med efter v12. Men kan man inte minska prednisolondosen längre in i graviditeten, nu tar jag 25mg?
    Men nu kommer det nog inte gå så långt ändå, hade en brun blödning(flytning) imorse som fortsatt lite sparsamt under dagen. Enligt mina erfarenheter(och jag har ju en del) så är det ett första tecken på att MF är på G. Tycker även att brösten slutat ömma. Fy, vilken ångest jag har. Hela 2 veckor till vul, vill samtidigt inte be om att få kolla tidigare. Är så rädd för att få höra att den dött.

  • stumpan81

    Det låter vettigt att trappa ner pred så som ni gör. För min egen del tror jag att de är de första veckorna jag behöver det, sen är det nog mindre viktigt.

  • stumpan81

    TWH: Det blev precis så som jag trodde. Idag kom missfallet igång. Skulle varit i v 9+3idag.

    Ni som gjort hysto i aten, vad har ni att säga om det? Tror ni det hjälper? Visst kostar det runt 15000kr?
    Jag tror inte längre på medicinerna, har tagit dom flera graviditer nu och det har ändå blivit MF varenda gång.  

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!