• stumpan81

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jaha, då är jag gravid igen. Inga glädjeskutt precis...Har inget hopp alls den här gången. Har tagit IL inför äl, blodförtunnande och pred från äl, samt IL idag direkt vid plus(dag 25). När tycker ni jag ska ta nästa IL?
    När jag får IL är blandningen: IL 100ml och koksalt 400ml. Kan det vara för lite? 

  • stumpan81

    Lyckan blev kort för mig; Spottings som började igårkväll, och blankt gravtest imorse. Vad är det som händer?! Verkar som att det skiter sig bara tidigare och tidigare för mig.

  • stumpan81

    snart lycklig; då sitter vi i samma båt nu då...Man stirrar på testet så tillslut tror man att man ser två streck...

    Men kan ni ge mig ett råd: Jag tog IL nu på dag 25. Kan jag då hoppa över det dag 10 i nästa cykel? Räcker det med att jag fick det nu, och sedan tar direkt OM jag plusar nästa månad? Borde väl sitta kvar effekt fram tills dess? 

  • stumpan81

    Jam; jag blir gravid naturligt, och inför denna äl hade jag tagit IL, pred, innohep och trombyl. Tog även ett IL direkt jag fick plus(dag 25). Brukar ta IL dag 10 inför varje äl, men nu undrara jag om jag behöver det nästa cykel eftersom jag tog det nu dag 25 i denna cykel...

  • stumpan81

    Okej, då vet jag vad Th1 och Th 2 är! Mitt TNF-a var 37 och mitt IFN-g var 8,6. TNF var alltså för högt, men IFN var bra som jag förstått det.

  • stumpan81

    Sparsam mens(med rött blod, brun-svart blod och slem) och spottings några dagar innan måste väl betyda att slemhinnan inte är okej? Även fast de säger vid vul att slemhinnan är "tjock och fin".

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!