• stumpan81

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack för det zin...Funderar på hysto nu. Tror jag tänker ge min svenska läkare en chans att göra den. Om hon går med på det. 

  • stumpan81

    TWH och perry6: grattis!!!!
    Och tack för alla värmande/stödjande ord från er här i tråden! Ni är toppen! 
    Det mesta av MF kom ut igår, nu blöder det som en vanlig mens, kanske lite minde. 

  • stumpan81

    Tänkte maila Peny och fråga hur hon gör sin hysto i detalj, så jag kan visa det för min läkare som tänker göra ett försök. Verkar det dumt? Men hur tusan skriver man det på engelska, är så grymt dålig på att formulera mig! Tips?!
    Vill visa upp ett papper för läkaren vad jag vill ska göras liksom.  

  • stumpan81

    Finns det bevis för att Penys hysto faktiskt funkar(jag menar finns det folk som lyckats få barn efter det)? Det låter ju jättebra, men man är ju så mottaglig för precis allt i den här situationen. Försöker tänka lite kritiskt också...

  • stumpan81

    Dom där sidorna, tex fertilityfriends är ju på engelska och tyvärr är jag ingen fena på det...Därför frågar jag här i tråden om hysto.

  • stumpan81

    Ett tecken på att man bör göra en hysto är väl att mensen är konstig. Spottings, sparsam och brunfärgad. Något är galet då tror jag. Synd bara att dom är så dåliga på det här i sverige.

  • stumpan81

    Jag hade inte koll på HCG min senaste graviditet. Men jag tycker att mina graviditeter som slutat med MF eller MA kännts mindre än den gången det faktiskt gick vägen. Då mådde jag jätteilla tex. De här misslyckade graviditeterna har jag bara kännt av lätt illamående till och från. Kanske fostret inte fäst riktigt ordentligt i livmodern pga att en hystero skulle behöva göras. Just nu känns det som att en hysto är min sista chans. Provar först i sverige, sen blir det aten om det inte funkar.

  • stumpan81

    Vid mina MF/MA gör sig kroppen av med det själv, har aldrig behövt skrapas. Men mensen är katastrof, väldigt sparsam. Ändå säger dom att slemhinnan är tjock och fin vid vul.

  • stumpan81

    Vad kan det betyda när man bara har svaga graviditetssymptom varje gång? Kan det bero på att fostret fäst dåligt i livmodern?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!