• Snart lycklig

    Oh nej, ja, det var ganska tomt med personal när jag var där imorse och tog blodprover. När jag fick IL där, fanns det dock läkare där.

    Aj då!

  • Snart lycklig
    elab01, var inte nervös för engelskan. Jag är HELT VÄRDELÖS på engelska och klarat av både utredning på plats (ensam), telefonsamtal angående medicinering och allt annat inför IVF samt en hel IVF-behandling på plats i Aten.

    När jag skulle fråga om alla äggen som de plockat ut vara mogna, kom jag inte alls på vad mogna heter. Då förklarade jag att när en tomat blir mycket/mörkröd = mogen, till slut förstod han vad jag menade. Jag hittar ofta inte ord och blir så trött på mig själv, men det löste sig alltid.

    Han är lätt att förstå och prata med. Jag var också JÄTTENERVÖS innan och dessutom inte i mental god kondition, framförallt vid första besöket när jag åkte ensam. Jag var såå ledsen vid tillfället.

    Lycka till!
  • Snart lycklig

    Tack Zinfandel, det är verkligen ingen rolig dag idag.

    Nu börjar dessutom min semester och det känns inte på något sätt kul. Jag hoppas det kommer att kännas bättre om några dagar.

    Kram

  • Snart lycklig

    Jag tog nya sköldkörtelprover igår. Inyresant var att TPO-ak hade gått ner fr 136 (togs 19/3) t 86. Så lågt har jag inte haft på länge. Intressant rycker jag. Ställt frågan t Dr D om IL även förbättrat det. Jag frågade oxå om hur jag ska trappa ner medicineringen, men han har inte svarat. Jag slutade m progesteron igår kväll, den sista tabl tog igår em. Hoppade över igår kväll o imorse. Jag hoppas dt är rätt, f dt kan ju inte finnas några som helst chanser när blodprovet visade neg igår. Tror ni jag gjort rätt? Det är vid sådana här tillf man vill ha snabbt svar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!