• Snart lycklig

    TWH, vilken tur att ni åkte till Dr D precis nu!!!!

    Hoppas nu allt går vägen. Jag hoppas verkligen det! Kanske också skönt att få en förklaring..........

  • Snart lycklig

    Zinfandel, du har helt rätt. Det är vår sista utväg och vi vill göra allt rätt. Vi är inte heller vana stöttning från svenska och kanske inte heller danska vården när det gäller IVF. Ofta känner man sig som något katten släpat in, när man har fårgor och önskemål, särskilt altenativa tillägg av medikament. Särskilt också när man kommer upp i lite högre ålder.

    När vi nu känner att vi träffar någon som ändå bryr sig, kanske vi "utnyttjar" det mer än vi kanske borde.

  • Snart lycklig

    Jag hade redan tidigare idag hunnit mejla angående mina svettningar innan jag såg TWHs inlägg ovan. Jag vet inte om man ska skämmas eller inte. Men han har verkligen påpekat detta med svettningar till mig, så jag vill ju informera honom, om det nu skulle ha en avgörande betydelse. Jag vet ju inte!

    Jag frågade om jag skulle ändra något i min medicinering.

    Han svarade nyss i alla fall så här:

     


    Not at all. Forget everything and let’s wait.


    It is only few days now
  • Snart lycklig

    He he, det har han sagt till mig också, vi svenskar är så pålästa och kunniga, medans han får övertala kvinnorna i Grekland. Alltid något

    Han sa till mig att han verkligen vill att jag ska bli gravid. Det är mycket bra för honom också om jag skulle lyckas bli gravid. Jag sa till honom att om jag skulle lyckas kommer han bli överhopad med nya svenska patienter. Jag har ju ganska många odds mot mig (framförallt åldern). Han skrattade och nickade.......

    Trots våra jobbiga och många mail, kanske vi hjälper honom att övertyga ytterligare några inom IVF-världen att han (och vi) är något på spåren.

  • Snart lycklig

    TWH, ta gärna på torsdag upp det som Myran gav förslag på. En speciell e-mailadress för oss som gör IVF och utredening hos honom, samt för oss som betalar för support vid graviditet. Alltså för alla oss som träffat honom personligen.

    Ett mycket bra förslag! Säg också att vi inte kommer lämna den vidare, för det tror jag ligger i alla våras intresse.

  • Snart lycklig

    Jag har också haft mer eller mindre ont i armen el handen efter IL. Han som satte droppet igår förklarade så bra varför, men jag har glömt. Dt var ngt m sojan o venreaktion el ngt. Ang. sex fick jag som gjorde ivf hos honom endast "no sex" fram t testet, 14 dgr efter ättuttag. Sedan är dt fritt fram vid ev graviditet. Men man känner nog själv om dt känns bra el ej. Mjukstarta lite.....

  • Snart lycklig

    Nej, jag tror inte att jag fått feber, men Dr D säger att om man blir trött efteråt är dt bra, för då tror han att IL verkar. Jag har bstaxeg blivit trött en gång.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!