• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tyvärr har nog denna IVF oxå gått åt skogen. Alla symptom borta. Det exakt vanliga menskänslan och svaga färgningar på toapappret. Jag är så ledsen, ända inifrån själen. Att leva med denna djupa sorg, barnlöshet, är näst till terror. Man lägger ner då mkt energi, hopp, hela sin själ, pengar, ja allt för att lyckas. Att om och om igen misslyckas. Ni kanske tycker att jag hoppas på f mkt, m tanke på min ålder, men jag har bra värden f min ålder. Med risk f att låta bitter; samtidigt vet jag att min tvillingsyster sitter med en mage runt 20 veckor, hon väntar sitt 4:e barn, ett enda "misstag" o hon är ju bara en kvart äldre än mig. Varför kan inte vi lyckas?! Hon sitter precis i den sits jag så gärna vill vara i, flr 4:e gången. För övrigt har jag ingen kontakt m henne el hennes familj nu, jag klarar inte det. Dt är en lång historia..... Jag kan berätta att jag träffar andra gravida. Dt kanske säger en del. Jag hoppas f er andra. Kramar.

  • Snart lycklig

    Tack kära Zinfandel och Singhatjejen! Ni har så rätt i era kommentarer, men ibland är det så svårt.

    Imorgon ska jag ju ta HCG-prov, (levnadsdag 13, RD 10 3-dgrs), så då får jag ju bevis.

    Min man har också tyckt att det vid denna IVF varit helt annorlunda, resultat, hur framförallt jag mått, symptom etc.

    Är det någon i detta forum som vet något om eller på nära håll känner till någon som gjort embryoadoption, alltså ett överblivet embryo från några andra personer som donerat. 

    Hur tänker och känner ni för det?

    KramarHjärta

  • Snart lycklig

    Tack Criss00, dina ord värmer! Bor du i Sthlm och tidigare gått hos Dr Nie fär akupunktur? I så fall, har hon berättat om dig för mig. Anonymt självklart, inga namn. (Självklart kan det också vara något annat tvillingpar som hon menar).

    Jag vill inte ge upp, men borde jag? Jag har ju ändå bra värden och bra resultat under behandlingarna trots minus.

    Kram.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!