• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Mina progesterontabletter som jag tar oralt tre ggr per dag med ca 8 h emellan heter Utrogestan 200 mg. Jag köpte dem i Athen.

  • Snart lycklig

    DR D berättade för mig att han såg ett scenario att antingen avtar utvecklingen och inplantationen runt embryonas levnadsdag 5, 6 eller 10. (Eller naturligtvis inte avtar alls för lyckliga själar.)

    Jag har verkligen känt dragningar i livmoder av och till, framförallt frekvent dag 5 och 6, när inplantationen verkligen påbörjades.

    Jag är idag på dag 11 och tycker att alla symptom försvunnit, så det är väl bara inse att jag inte får något barn.

    Känner mig ledsen idag. Jättenervös för svaret på blodprovet som jag ska ta på fredag. Sedan börjar min riktiga semester. Tänk vilken skillnad det gör om svaret är positivt eller negativt.

    Det är så jobbigt att veta att man hamnar i den "svarta världen" och måste ta sig upp därifrån igen. Jag har verkligen inte många chanser kvar, även om jag är välkommen för ytterligare behandling.

    Vi har fryst spermier från min man (4 rör), så han ska inte behöva stressa med jobb och åka till Athen om vi väljer att göra ytterligare försök. Enligt Dr D ska det funka lika bra med frysta. Vi gör ICSI, så de väljer ut de bästa. 4 rör ska räcka till 4 behandlingar, men så många kommer det definitivt inte bli.

    Angla, hoppas allt går bra imorgon. När man äntligen blivit gravid, brukar ju många säga att symptomen kommer och går.

    Kramar till alla kämpande!

  • Snart lycklig

    Dr D har tidigare meddelat mig att han är ledig hela augusti. Det var ett tag sedan, men jag har svårt att tor att han inte kommer att ta semester (efter all belastning från oss svenskar    )

  • Snart lycklig

    Har ni som precis blivit gravida haft som mensvärk.

    Jag har klarat mig från just den känslan, men det känns som den börjar krypa på.

  • Snart lycklig

    Holly, vilken levnadsdag är det på embryot/embryona på fredag för dig? Jag har ju också testdag då (egentligen på lördag). På fredag är mina på levnadsdag 13.

  • Snart lycklig

    Ursäkta alla mina frågor, men hur har era bröst varit Angla, Hjärte och Holly? Mina bröstkänningar försvann i förrgår kväll (dag 9 efter ägguttag). Både i brösten samt vårtorna.

    Det som skiljer denna gång är att jag under hela tiden hittills känt någon form av dragningar/känningar runt livmoder/magen och avsaknad av vanlig mensvärk. Alltså känningar lite längre ner och inte i äggstockar/äggledare som jag vanligvis brukar känna vid misslyckade IVF. Jag brukar också när jag misslyckats känt vanlig mensvärk av och till i några dagar innan. Mest känningar/drganingar o annat kände jag dag 6 efter ägguttag.

    Nu ska man också ha i åtanke att denna testdag är tidigare än annars. Aldrig testat med blodprover tidigare. Så den vanliga misslyckade mensvärken hinner ju komma .

    Den lilla mensvärk jag känner just nu sitter också lite mer i mitten längre ned, ej ut mot ljumskarna och äggstockarna.

    Griper efter halmstrån, som ni förstår............

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!