• mumwannaB

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lill: Nej, bara det vanliga. Åt ett par kosttillskott som skulle kunna vara bra för högt TNF: Devils claw och Pycnogenol. Slutade med dessa vid FET.

  • mumwannaB

    Isadora: Jag skulle utan tvekan välja att åka dagen efter isf. Kan vara långa väntetider på kliniken. Iaf min erfarenhet från när vi var där i april.

  • mumwannaB

    Gott nytt år o all kraft o lycka önskar jag alla som fortfarande kämpar!

    Förra nyår satt vi i vår ensamhet o samlade kraft för ännu ett nytt år av kamp. I år har vi valt att sitta i vår ensamhet o bara njuta av det mirakel som buffar i magen. Jag hoppas att många fler får uppleva detta under 2014.

    Kram kram

  • mumwannaB

    Vad spännande med alla nya som precis varit iväg eller är på gång till Aten. Hoppas ni inom en snar framtid får uppleva ert mirakel!

    Själv är jag nu i v 25 o har trappat ut alla mediciner utom Levaxin. IL har jag inte behövt sedan v 9. D är nöjd o tycker allt ser bra ut. Den ständiga oron o letandet efter tecken på mf har nästan försvunnit sedan jag började känna den lilla i magen. Det är en riktig vilde.

    Ang blodgrupp så är jag AB+

    Snart lycklig: Hoppas du får ett fint resultat av ditt ÄP. Du är en riktig kämpe!

  • mumwannaB

    Solkattan: Jag tog clexane fram till v 13. Fast det var mitt eget beslut. Dr D hade nog egentligen tänkt att jag skulle ta det längre. Jag tog oxå 4000ie. Tömde nog varenda apotek i centrala Aten ;) Dr D ordinerade 6000ie men jag tyckte det kändes mycket för mig.

  • mumwannaB

    Zwillinge: Det stämmer att det är 5 mg folsyra. De heter Filicine o du tar de varje dag precis som med den svagare dosen. Pred ska definitivt vara billigare i Grekland än här hemma. IL blir nog billigare på recept än om du köper från Dr D. Vet inte hur det är med priset om man beställer på apoteket i Grekland. Övriga mediciner vet jag inte hur priset är i jämförelse. Jag köpte allt i Grekland. Kände mig som en smugglare :)

  • mumwannaB

    Skogsbruden: Stort grattis till lilla Iris!!!

    Ninacamilla: Grattis till plus!

    Solkattan: Så stod det på mina instruktioner oxå men jag skulle bara ta en varje dag. Även under graviditeten.

  • mumwannaB

    Ingrid: Du ska ta crinone på morgonen. Det är bra att vara i rörelse efter du har tagit den så den smetar ut sig o inte bara blir en stor klump.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!