• mumwannaB

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snartgravid: Nu håller vi tummarna för att det inte ska behöva bli någon nästa gång för dig! Hade du gjort ÄD nu?

  • mumwannaB

    Che: vecka 5+5 här. Jag sover oxå oroligt. Har svårt att somna om vissa nätter om jag vaknar o behöver kissa. Att man sitter här o skriver strax efter 7 på lördagsmorgonen visar att sömnen inte är som vanligt ;) Vet inte vad som påverkar men har läst att det är vanligt i tidig graviditet.

  • mumwannaB

    Snartgravid: Jag köpte det i Grekland mest för att det kändes smidigt o jag har ganska lättretliga slemhinnor. Jag får inget progesteron av min klinik pga att jag har gjort FET i naturlig cykel så de anser inte att jag behöver det. Själv misstänker jag att jag har progesteronbrist pga bla spottings. Tar nu 2x200mg utrogestan på kvällen. Morgon o em smörjer jag med lite progesteronkräm.

    Testade positivt för hidden chlamydia i början på året. Peny säger att hidden C kan flamma upp vid graviditet så därför har jag ätit en kur för säkerhets skull. Innan jag fick plus åt jag Vibramycin 100mg morgon o kväll. Sedan plusset har jag fått gå över till Zithromax 250mg morgon o kväll.

  • mumwannaB

    Ni som tar clexane/fragmin. Tar ni även ute på sidan av magen? Jag börjar få ont om plats pga blåmärken o vet snart inte var jag ska sätta. Får inte blåmärken varje gång men problemet är att de jag får aldrig vill försvinna.

  • mumwannaB

    Aylak: Dr tar blodprover på dig. Sedan gör han ett vul o till sist sitter ni ner o går igenom vad han tror är problematiken. Var beredd på att besöket kan ta flera timmar då det kan vara lång väntetid mellan momenten om han har en stressig dag.

  • mumwannaB

    Tack! Då utökar jag mitt sprutområde :) Några av blåmärkena fick jag första dagarna o de är fortfarande kvar nu nästan en månad senare. Fast de är ju inte lika ill lila längre. Däremot de blåmärken jag kan få vid dropp/blodprov de försvinner på ett par veckor.

  • mumwannaB

    Stumpan: Ang ab-kur så åt jag ab flera veckor inför o under detta FET. Följde det ab-schema från Serum som Agate har i sin immuntråd på fertilityfriends. Började 12 dagar innan beräknad mens inför FET-cykeln. Till en början tar man doxyferm som kan ha en positiv inverkan på TNF (jag hade 49,1 i april) så fort jag fick plus gick jag över till Zithromax i 5 dagar, sedan 5dagar utan, 5 dagar med osv. I slutet av v8 (nästa vecka) ska jag sluta helt.

  • mumwannaB

    Che: Vad härligt! Denna gången måste det vara din tur. Jag tolkar det som att han vill att du tar ett dropp nästa vecka när du känner dig bättre.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!