• mumwannaB

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan: Vi satte in två vid vårat FET som ledde till den här graviditeten. Det var i Sverige inom landstinget. Hade gjort 2 ET o 4 FET innan som blivit 3 tidiga mf. Jag krävde att vi skulle få två tillbaka. Annars hade de slängt resten pga att våra frysförsök på den stimuleringen var slut. Istället hade vi fått börja om på nytt ivf. Helt sjukt! Jag tänkte hellre två på en gång än inget alls. Iaf så fäste båda men det ena slutade utvecklas ngn gång i V6-7. Chansen/risken att få tvillingar är egentligen inte särskilt stor när man sätter in två.

  • mumwannaB

    Stort grattis Che!!! Helt fantastiskt att ni nu får hålla i ert lilla mirakel efter all kamp. Vår bebbe får gärna komma snart oxå. Ligger ju exakt en vecka efter dig o hoppas på att slippa gå över BF. Varma kramar

  • mumwannaB

    Fidelia: Vi började lugnt vid något enstaka tillfälle runt v10-12. Sedan har vi kört på ganska aktivt hela vägen ;) Är i v39 nu.

  • mumwannaB

    Solkattan: Jag tog 3 dropp inför/vid FET. Första skulle jag ta runt första mensdagen i den cykel som FET skulle ske. Plus/minus 2-3 dagar. Andra ca 10 dagar senare o det tredje 2 dagar efter FET. Detta var beräknat efter 2-dagars embryon. Sedan tog jag ett på RD 12 pga att jag fått plus några dagar tidigare.

  • mumwannaB

    Inboxar dig Bling. Är ingen teknikstjärna men ska nog lyckas göra som Zwillinge.

    Här väntar vi otåligt på vår lilla Atenbebis. BF på söndag!

  • mumwannaB
    Snart lycklig skrev 2014-05-15 16:14:33 följande:

    Oh så spännande! Vilken Atenbebis blir det i ordningen?

    Tänker på dig och hoppas allt går bra!
    Tack :) Vet inte riktigt vilken det blir i ordningen. Kan vi vara uppe i 11-12 st?

    Hoppas verkligen att du ska få se positivt resultat av ditt slit med att samla embryon!
  • mumwannaB
    che71 skrev 2014-05-17 12:13:34 följande:
    Mum hur går det? Hoppas det snart är dags!!
    KramHjärta
    Det hoppas jag med!! Särskilt nu när värmen är tillbaka. Det är inte superkul att vara tung o svullen då ;)

    Slemproppen gick i torsdags o har haft förvärkar från o till hela veckan. Lite rosa flytningar sedan slemproppen gick (den var ganska blodig) som jag hoppas tyder på att livmoderhalsen jobbar på att öppna sig.
  • mumwannaB

    Solkattan: Blodstatus m diff mäter de olika vita blodkropparna för sig o inte bara som ett klumpvärde. Eftersom de vita blodkropparna är viktiga för att avläsa immunförsvaret så skulle Dr D få för lite info av bara blodstatusprovet.
    Enligt den kliniken som har hjälpt mig är blodstatus m diff ett "enkelt o vanligt prov" så låter underligt om det är ngt man skulle sluta med.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!