• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Pink: nedan en länk ang ref värde . TSH. 2.8 ligger något över ref värde. www.internetmedicin.se/page.aspx

    Ett annat Citat ur länken:

    "Kvinnor som redan står på tyroxin ska i samband med IVF/fertilitetsbehandling och graviditet ha TSH < 2,0mIE/L, optimalt är ca 1,0. Dosökning krävs med 30-50% under graviditetsvecka 4-6."

    Kolla med din gyn att skriva ut levaxin.

  • Redan47

    Hej alla! Tack för era tillrop, numera är jag gravid!!! Hoppas i drygt 8 mån till, ska kontrolleras om 14dagar.... Vi hade två kvar i ett strå, båda tinade och FET på. Mannen lämnade bidrag, till framtida behov.... Vi kanske vill ha syskon ocå;)) och hans jobb är inte lika flexibelt med ET dagar...

    Intressant konsultation m peny om framtiden, skönt med positiv anda! Det ska gå, det är bara en fråga om när.

  • Redan47

    Deen; utöver redan nämnda preparat: trombyl, heter lite olika , det är receptfritt, albyl for cardio el salisper 100mg.

    Antibiotika har jag köpt, receptfritt. Och Anti inflammat, receptfritt. Det du köper receptfritt behövs ej något att redovisa, det är som var som helst. Vad gäller ex pregnyl och clexane har jag köpt på kliniken, de skriver ett intyg till säk kontrollen. Jag har inte haft någon som skrivit ut något här i sv till mig. Jag har ej checkat in bagaget, funkar utmärkt. Men- jag har ej IL vätska med mig. Det finns apotek i varje hörn nästan, så du får gå till flera flr stt få med dig tex prednisolon. Där jag varit har de bara haft 4-5 frp hemma. Det är enkelt. OBS de tar ej kort! Grekland är kontanternas land.

  • Redan47
    trex2013 skrev 2014-09-19 11:04:54 följande:

    Lite status från mig. Var på UL i morse, tre skiktad slemhinna på 12mm. 19 ägg varav 13 över 10mm. Äggstock 10cm bred och 2,5 dl fri vätska i buken.
    Hoppas nu inte jag håller på att bli överstimulerad.


    Oj när är det dags att plocka?
  • Redan47

    Astmatiker: känner så väl igen känslan av bakslag, hopplösa evinnerliga minus.. Men det ska gå! Det kommer gå!

  • Redan47
    DeenLängtandee skrev 2014-09-21 19:02:49 följande:

    Tack snälla tjejer för er hjälp. Ni är underbara :)

    Just nu ligger jag på hotellrummet i glyfalda, aten och har smärre panik. Jag har inte fått mailet med adress till Life Clinic, och googlandet har dessvärre inte gjort mig klokare. Jag har tid imorgon.

    Snälla tjejer, kan ni rycka in så snabbt ni kan och ge mig adress? Har ju läst att adressen i trådstart inte är korrekt längre.


    (0030) 210 81 00 631
    Detta verkar ju vara deras telefon, om du ringer, sedan kan de väl maila dig adressen. På den officiella hemsidan: lifeclinic.gr, ingen adress då det framgår de samarbetar m lokalt sjukhus. Jag har för mig det är i Hallindri distriktet...
  • Redan47

    Tack raringar. Men det har inte något med rättvisa/ orättvisa att göra för mig. Det är ett faktum att mina förutsättningar med min livmoders ärrbildningar är svårflirtade. Mina försök är start i uppförsbacke :)...

    Vi fortsätter enligt vår strategi, blir en hysto till, göra rent igen, sedan blir det en annan behandling oxå. Funkar det inte, så kan vi bidra till kunskapsutveckling inom området. Det är också en glädje om mitt envishet kan komma andra till gagn. 
    Jättekram till er alla gudinnor!{#emotions_dlg.flower}Hjärta Det SKA gå!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!