• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    www.ivfriga.se är nya kliniken. Maila Jelena/najdja fråga.

    När jag gjorde hysto i Aten , hört lika i Riga. Inlagd morgon , hemgång eftermiddag. Du sk a kvickna till och vara stadig innan du åker hem.

  • Redan47
    Solkattan skrev 2014-08-20 21:12:08 följande:

    Redan: tack ! Mailade dom nu i eftermiddags. Hur gick det på VUL:et ? Var det ägglossning ... Eller kunde de se om du var nedreglerad ?


    Ingen ägglossning!!! En slemhinna uppmättes till 10mm..... Jag frågade flera ggr är den verkligen det??? Har aldrig varit det hittills! Jo det är den. Men om den var 3skikt glömde jag fråga, vilket serum ville veta nu, de vill icå försäkra sig om att jag blödit ut ordentligt sedan sist. Och jag känner mig osäker så jag ska boka, hoppas det nu går, hos en annan gyn för att se vad resultatet blir då. För jag undrar om det går troll i tekniken ???? Naturligtvis hoppas jG med glädje att 10mm är riktigt. Då blir det 1/9. Vilket är ok då jag nedreglerats denna gång.
  • Redan47

    The new girl! Jättetack för ditt fantastiska inlägg och all den tid du lagt för att notera allt. Du har satt ord på många av mina tankar. Och som jag tror oxå är anledning till tt jag mår så mycket bättre tex denna cykel omgång. Kost ,vitaminer ,mentala biten och strävan att göra detta tillsammans att inte låta alla minus och humör rasera allt - vi har ju ett gemensamt mål- bebis. Att inkludera varandra hur vi mår på olika plan att det inte bara handlar om mig. Min man är tex min resefixare. Jätte skönt att bara behöva tanka biljetter till telefon. :))

    Ditt brev var en fin påminnelse om att fånga dagen oxå! Lycka till och ännu ett tack!

  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-08-29 15:47:03 följande:

    Ingen ide att göra gravtest så länge man tar pregnyl va? Antar att det bara är genom utebliven mens jag kan få svar nu när jag tänkt ta en injektion var 3:e dag....


    Japp. Eftersom pregnyl är hcg.... Men om du tar hcg blodprov får du veta. Jag har räknat ut hur länge pregnyl är kvar efter 3 st 1500. Men har inte beräkningen här. För mig tog det iallfall 13dgr efter FET. Med första sprutan på transfer dag och varannan dag därefter.
  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-08-29 23:09:47 följande:

    Progesteronprov på cd21 = >190 nmol/L. I svaret från werlab står det även: exakt värde 700,4 nmol/L. Nu undrar jag förstås om detta svart på vitt klargör att jag ägglossat?

    Har ju senaste veckan oralt intagit 200mg progesteron morgon och kväll, tror ni det spökar i resultatet?


    Absolut! Det ger höga värden när det går genom metabolismen.
  • Redan47

    Hur han avgör om du ägglossat.... Det har jag ingen aning om. Med oralt intag; Jag har legat på värden mellan 200-500 typ, då tänker jag hur går det då att avgöra... Men gällande din ÄL funkar det inte med LH stickor ? Jag känner och märker på mina flytningar. Är du på gång med en transfer?

  • Redan47

    Solkatta: alltid en cykel emellan. Alltså: hysto i början på cykel, behandl m östrogen direkt efter hysto, sedan mensblödning. Ny egen cykel. Därefter klar för omstart.

  • Redan47
    Solkattan skrev 2014-09-03 14:17:48 följande:

    Snabbt fråga till... ( eftersom ni andra är inne på ämnet).
    Kan man köpa IL eller pred i Riga utan recept...? (eller kanske man kan be om recept på kliniken ..?). Nån med erfarenhet..?


    Ingen aning. Maila fråga dem direkt. Men prednisolon tycks ju vara fritt typ i hela Europa, så det är nog inte omöjligt.
  • Redan47

    FET närmar sig med stormsteg ! Fredag 12/9. Efter två östrogen sköljningar kom slemhinnan upp i 8.4mm. Upptill. Den är inte perfekt... Men möjlig att ge graviditet. Nu före transfer , varma salta bad här ovh mycket kärlek med min man som oxå kom ner. Humöret svajar hemskt upp ich ned. Gråter massor. Skönt att vara tillsammans.

  • Redan47

    Tack för hoppfulla tillrop! Japp på fredag ska det vara Turdagen!

    Tänkte på, ni efterlyser dr d.... Det har ju varit typ industrisemestern här fram till nu. Alltså det var skolstart här i måndags. Han kanske varit ledig, men inte så informativ om vilka dagar han tar ledigt... För nu verkar Grekland igång igen!

    Zwill: har du gjort något grav test?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!