• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    sL: Hur vet du att dr d gör sk "varsammare " implantations snitt? Vad innebär det i praktiken?

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-07-28 13:12:41 följande:

    HCG <2. Det blir inga genetiska barn för mig. Går inte beskriva hur ledsen jag är.


    Förstår när hoppet släcks så är sorgen en helt annan. Slut. Blir definitivt för er dig nu när äggen i ditt rede är slut. All insats mentalt och fysiskt tar ut sin rätt när proppen dras ur. Du har försökt mer än väl! Så det kan du bära med dig, den styrkan det inneburit den resa du och ni gjort.

    Vet att du smakat mentalt på ÄD...vem vet det är kanske det som är lösningen. Du har ju stöd medicinskt från dr d. Så du kan få din bebis ....
  • Redan47
    Vilaa skrev 2014-07-30 14:02:15 följande:

    En fråga bara, har varit bortrest i värmen, kan någon av medicinerna tagit skada här hemma i lägenheten? Förvarar dom i typ i ett skafferi högt upp. Har varit 28 grader i köket, är fan olidligt. Ildroppet, fragmin, prednisolon osv tänker jag främst på.


    IL ingen kunskap om. Övr ingen fara, ligger de i sina slutna förpack, så är även 28 grad rums temp.
  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-08-02 15:56:19 följande:

    Tänker aldrig på varken er eller min ålder, vi sitter i samma båt oavsett hur länge vi försökt. De gånger jag blir deppig över att jag som är relativt ung ändå inte lyckas så brukar jag trösta mig med att jag som tur är fortfarande har mångs år kvar innan det är för sent. Det brukar hjälpa lite att tänka så, vilket gör att jag omvänt känner extra mycket med er som har en helt annan tidspress.


    Empatiskt! Och glädjande att höra en sådan fin formulering av hopp. Ja... Du har tiden, men den psykiska pressen är likväl tung för dig ixå. Tärande- så energi intag och möjlighets tänkande livsinställning tror jag är två viktiga faktorer att göra denna resa m kropp o själ intakt, m målet bli med barn. Kram alla
  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-08-05 19:16:33 följande:

    Ego: spottings i söndags så jag slutade med progesteronet för att få igång mensen, men sen hände inget mer. Nu är istället mensen lite sen och även om jag är ganska övertygad om att jag inte är gravid så har jag lika fan redan börjat hoppas :/

    Den "mens-fördröjande" effekten av progesteronet bör väl ha släppt nu, eller tror ni att progesteronet fortfarande kan hålla min mens borta?


    För mig tar det 2-3 dgr efter stopp m progestoron. Någon gång 4. Även stänk innan.
  • Redan47

    Solkatta: grattis! Och grattis till presenten! Transfer utförs även lördagar... Så det kanske är möjligt med hysto oxå, men vet inte, bara spekulation. Mail alltid snabbaste svaret tror jag.

  • Redan47

    Ja, tid är oxå pengar. Spara till en resa och hysto i Aten, det är min övertygelse att det tar så mycket energi och tid att harva och stöta o blöta att få en behandling här som vi vet att vi behöver, att det är mer givande att spara pengar och jobba i lugn o ro undertiden utan kontakt med idioter. Sedan i mål, en resa till Aten! Den erfarenheten finns ju redan, ingen hysto m behandling i Sverige och inte till vem som helst, behandling utrikes finns, valfritt.

  • Redan47

    Jag har gjort hysto där. Pris för mig 1500e. Inkl del till sjukhuset och del till doktorn. Kontakt m serum enkelt via deras hemsida. Ivf serum. Maila så får du instrukt. Pris 170+100. Jag gjorde en fullständig typ alla bakterier- inte bara hidden clamydia. Skickade per vanlig post. Inga problem.

  • Redan47

    Är det möjligt..,, ?

    jag är nedreglerad, äter 6mg östrogen, jag känner en ägglossningsmol och typiska flytning i morse . Har ej kissat på Stickan för bekräftelse. Vad säger ni?

  • Redan47
    LinneaSvea skrev 2014-08-18 10:50:06 följande:

    Vad spännande Redan47, det låter ju verkligen lovande, du kan inte få till ett VUL lite snabbt för att se hur det ser ut. Jag hade börjat kissa på stickor


    vill absolut inte ha ÄL! Just därför jag nedreglerat denna gång. Fått ett VUL imorgon. 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!