• lill111

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Bästa jag läst på länge vilaa! Precis mina funderingar med - läkarna vet inte vad de ska göra, har sagt det med till min, men får inget bra svar.... Senast om fragmin o kortison....jag menar det är ju inget dödsfarligt läkemedel vi talar om, men nej det får jag inte!:((undrar med som du varför man skriver ut trombyl och progesteron hej vilt, är verkligen ej vetenskapligt bevisat ! Cyyotec är magsårsmedicin!!! Undrar just hur dessa tabletter påverkar livmoderslemhinnan?? De sätter de gladeligen in... Det är ju billigt!! Usch blir galen!!!Hej på er!!!

  • lill111

    Kan man verkligen ta prov på tnf alfa och nk- celler ngn stans i Sverige??? Har efterlyst det länge....ingen läkare som jag mött gör det....om det är så vill jag gärna veta det....tacksam för det isf:))

  • lill111

    Hej alla här inne! Måste fråga proffsgruppen här inne! Hur viktigt är det att ta FSH på rätt dag dvs 3 mensdagen? Jag tog den första, och tror att det är missvisande.... Hade 11 i fsh då och i oktober 8.6 på rätt dag.../ förvirrad AMH 1.0 nu, tar dessa prover nu för att vi vill gå vidare med IVF....vore oerhört tacksam om ngn vill svara! Tack, tack!

  • lill111

    Tack snälla snart lycklig! Nu är jag inte i IVF behandling hoppas komma dit nästa månad! Vad har du för tankar/erfarenheter om amh, dr D tittar kanske inte på det? Tusen tack för svar!

  • lill111

    Tack igen!! Det värmer gott att höra! Ska göra mitt bästa för att tänka på dessa framgångshistorier:))!! Tusen, tusen tack!!

  • lill111

    Hej igen! Har skrivit i denna råd tidigare, blir galen av allt detta....sekundär infertilitet lider jag av fyra mf och misstänker att mitt immunförsvar är förstarkt, men läkarna skyller på mitt låga amh...0,7 om det nu stämmer...fick info om att alla prover är felaktiga....ngn annan som hört det är ju galet isf..??vi funderar att testa ivf til,hösten, då plockar de ju ut de bästa äggen och då kan de ju absolut se om det ju är kan ägg de är fel på, om inte så måste mitt bekymmer vara immunproblem. Det jag märker tydligt är att jag får många blåsor i munnen alltid en vecka efter äl, säkert tio st, svårt att prata....tror ni att det kan vara tecken på att kroppen motarbetet att embryot ska fästa? Testade nu på eget bevåg kortison 5 mg morgon och kväll men hjälpte föga, kanske behöver en högre dos?? Sedan ett år tillbaka lider jag även av spottings, vilket jag aldrig haft tidigare....blir knäckt av detta snart..... Har verkligen inte råd att ta mig till Athen, vill ju så gärna hitta ngn läkare här i Sverige som tar dessa två prover TNF-Alpha och NK-celler.....vad jag har hittat är det andra som fått hjälp av ngn läkare i Sthlm men han har tydligen gått i pension?. Ngn som vet.....läste även om en gyn på Strandvägen som var behjälplig....önskar och hoppas ngn kan svara mig??? Kram alla!

  • lill111

    Hej! Jag tar tacksamt emot boken, tror jag behöver den, tyvärr, är så glad för alla dessa fina människor här inne, tror jag hade gått under om inte ni funnits...tack Hjärte! Vi funderar på här hemma jag och min man att samla lite fakta och skicka till ngn tidning eller vända sig till högsta ansvariga nämnd för detta och påvisa att så här många kvinnor har fått bevisat att deras immunförsvar är överaktivt genom provtagning i Athen eller USA t ex....det hade därför varit i trekant att veta hur många kvinnor b la i denna tråd som fått det konstaterat via prover utomlands, som de vägrar ta i Sverige det vore väl evidens om ngt! Tack dr D för att du är innovativ och han om någon bedriver ju absolut forskning, det finns ju klara samband och bevis, nä nu jäklar måste det göras ngt. Jag ska även prata med Leif Matthiesen igen, jag har god kontakt med honom...usch att man ska behöva kämpa med att få ta alla prover som behövs för at få hela kartan lagd, det är helt otroligt så besvikna på Sveriges sjukvård i detta sammanhang! Hjärte jag inboxar dig om jag nu vet hur man gör dvs! Tack alla här inne! Det är verkligen en otrolig tråd,mom bara läkarna visste....kan inte fatta att se blundar för detta...vi är så må ga nu....suck och pust!

  • lill111

    Ja, jag säger detsamma....många ggr jag tänkt att, ge upp nu, sluta hoppas, var oerhört tacksam över vår son... Självklart är jag det... Och jag kan inte till närmelsevis jämföra mig med er som ej har barn, såklart inte... Men min längtan efter ett barn till är oerhört stark, minst lika stark som efter första... Det känner jag... Ja, ja, många tankevändor blir det... Precis som du säger Che... Bara en gg till, och nästa månad är man där i sin enorma längtan... Trodde inget kunde göra så fruktansvärt ont,jag har varit med om mycket, men denna smärta och sorg är outgrundlig😞😞tur vi har varann som sagt! Kram alla fina!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!