• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Härligt med blastocyster solkattan!!

    Jag ska äntligen komma igång med mitt ivf som ska slutföras i april så sitter och försöker få till en dag för dag lista med mediciner och sånt eftersom jag har fått alla doseringar i olika dokument från honom. :)
    Var det nån mer som skulle till Aten efter påsken?

  • RobSab

    Jag fick avbryta mitt försök för min chef vägrade ge mig ledigt för att åka iväg. Min mens kom för tidigt och då föll hela min "planering".
    Vad trött man blir.
    Ni som gör i Falun, hur funkar det med ordinationer från Dr D för er? Är ni öppna med det och får alla blodprover och sånt från Falun eller måste ni småljuga och sen ändå fixa blodprover och ultraljud med hjälp av någon annan läkare?
    Om du gör ivf i Falun får du gärna inboxa mig om du inte orkar skriva här :)

  • RobSab

    Åh vad härligt med trevliga läkare Lillebob!
    De växer ju inte på träd ;)

    Vilken snäll chaufför Zwillinge! Men behöver all vänlighet man kan få :)

  • RobSab

    Astmatiker: var i sverige befinner du dig? Du kanske har skrivit det innan men orkade inte bläddra bakåt :)
    På St Görans i sthlm gjorde jag min hysto och jag hade laddat för att tjata men fick ja på en gång. Ibland ska man ha lite tur. De är jättegulliga där så om du bor nära så sök dig dit.

  • RobSab

    Är det nån som är i Grekland nu eller inom 2 veckor som kan tänka sig att köpa med sig utrogestan till mig? Jag vill helst ha dom men får inte till ett recept här i Sverige :)

  • RobSab

    Jag är på dag 7 i min cykel och har TOTALT missat att ta prednisolon!!!!
    Jag skulle ta 10mg från dag 2 och sen 15mg från dag 6. Hur gör jag nu??!?!?

  • RobSab

    Tack för svaret blingbling! då fortsätter jag med mina tabletter och köper droppar nästa leverans istället :)


     


    En annan sak. Jag gör ju mitt ivf via Falun nu efter rekommendationer här. De har varit supertrevliga och tillmötesgående och allt. Förutom en sak nu.
    Jag pratade med en sköterska i torsdags om att få remiss för de övriga blodproverna som Dr D vill ha (FBC osv) och hon sa att de skulle fixa det. Vi pratade om att hon skulle skicka dem på en gång för jag skulle ta proverna idag och då var det ju ganska bråttom.
    Nu när en annan sköterska ringde mig idag så passade jag på att fråga om remisserna var skickade då jag inte hade fått dem, om de var skickade tänkte jag att de ju kan ha kommit idag medan jag var på jobbet.
    Då fick jag vänta en stund och sen kommer hon tillbaks och säger att remisserna INTE är skickade än men ska skickas idag.
    Är det hela världen om man tar blodproverna lite för sent?
    Jag försöker så gott jag kan att inte stressa upp mig såklart, men nog blir man både frustrerad och stressad när saker verkligen aldrig bara flyter på!


     

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!