• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ååh grattis Angel vad otroligt fantastiskt!!! ð???ð???

  • RobSab

    Hej tjejer!
    Jag var i Falun igår för äggplock. 10 ägg fick de ut.
    Nu ringde de och sa att 3 har blivit befruktade. Jag bad om att få 2 vid återförandet och det var inga problem (jag har aldrig fått två tidigare trots upprepade försök från min sida. Här i Uppsala sa de blankt nej) samt får IL vid återförande och har fått hjälp med alla blodprover.
    Testdagen kommer vara på min 28-årsdag och det är då vårt 7e ivf efter 7 års tid. Det kan banne mig inte bli ett minus, eller hur?! ð???

  • RobSab

    Är det nån här som tar crinone? Hur ofta isf och vad skriver ni i schemat ni skickar till dr D? Hittar ingen dosering i mg på förpackningen :)

  • RobSab

    Hej tjejer!
    Jag är så less på det här med FBC nu. Jag har bett om det på kliniken i falun, skrev in resultaten men Dr D sa att de var ofullständiga.
    Jag skrev ut excel-filen och tog med till falun.
    Fick samma provsvar igen, alltså ej en komplett fbc som jag förstår.

    Det är väldigt hjälpsamma och försöker verkligen fixa det han vill ha men de förstår inte vad det är han saknar loch inte jag heller.
    Jag gav samma lista till provtagningen på akademiska här i uppsala och hör och häpna...EXAKT SAMMA PROVER som i Falun. Alltså ej komplett!

    Vilka prover kryssar era läkare i när ni ska ta FBC? Jag får banne mig inte till det!

    Sen har jag heller inte fått svar från Dr D på mailet från i söndags och det gör mig rätt stressad fast att jag försöker tänka på att vara lugn hela tiden!

    Undrar även fortfarande hur många ggr/dag ni andra (om någon?) tar crinone samt hur många mg varje dos är?  Det står 1,125g/dos men det känns skumt eftersom lutinus är 100mg/dos?

    supertacksam för svar

  • RobSab

    Jag vaknade precis med oerhörda menssmärtor och såklart. Mens.
    Har inte td förrän 6/6 men för mig är det ganska uppenbart att det inte blev någonting den här gången heller.
    Idag ska vi iväg och provsmaka bröllopstårtor eftersom vi ska gifta oss i augusti så jag ska bryta ihop och sen trycka i mig socker för att imorgon plocka upp mig själv och gå vidare i livet.
    Efter det är jag redo för ett nytt försök. Har mailat Dr D och frågat när han tycker att vi kan sätta igång med ett nytt försök. Får se vad han säger.

    Nu ska jag försöka somna om bredvid min blivande man och världens gosigaste katter ð???

  • RobSab

    Sådär nu är jag på banan igen.
    Ringde Falun och hade tänkt göra FET i juni men inget klarade sig till frysen. Dr D sa då stt det blev tydligt att embryona inte var bra den här gången, varför vet vi inte. Vi (trion som består av mig och Robert och dr D) har nu bestämt att ivf i Aten i juli är vägen att gå.

    Jag måste nu fixa nån som ger mig remisser för blodprover och som kan göra ultraljud under stimuleringen. Är det nån som redan har någon som fixar sånt i uppsala/Västerås/sthlm/Enköping/Gävle?

    Och ännu viktigare; är det någon annan som också ska till Aten i juli? ;)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!